Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dobre ranko kocky ![]()
tak som sa nezdrzala a opat vyjadrila v tych otazkach pre adminov… ja uz neviem ci si niekto stoji na vedeni ale uz ma to nebavi takto
![]()
a nechcem o Vas prist, vela som sa naucila, a zabavila sa s vami… kedysi som ani len netusila co je bazalna teplota, ci nejaky folikul atd., ![]()
mscat,jí měla taky tu uplně první po 5ti týdnech a tu druhou jako po těch 46 myslím,že to bylo a pak už poho až do ted ![]()
bambi9 píše:
dobre ranko kocky
tak som sa nezdrzala a opat vyjadrila v tych otazkach pre adminov… ja uz neviem ci si niekto stoji na vedeni ale uz ma to nebavi takto![]()
![]()
a nechcem o Vas prist, vela som sa naucila, a zabavila sa s vami… kedysi som ani len netusila co je bazalna teplota, ci nejaky folikul atd.,
![]()
![]()
babmi presne viem o com pises, ja mam presne rovnaky pocit, mozme sa vyrozpravat ao vselijakych veciach, tolko sme sa tu dozvedeli, same uzitocne rady a informacie, ktore len tak z knih nevycitas. je hrozna skoda ze sa to deje a som zvedava kedy sa to nejak spravi a na vysledok toho.
kočky, myslím, že sa môžme vyrozprávať, reagovať … ale k ničomu to nepovedie. Oni majú svoj názor a za tým si stoja.
Zrejme si neuvedomujú, že tie stránky sú určené pre nás … ![]()
jasne, im je to na MK jedno ci nas spozna nejaky sef, alebo suseda alebo neviem kto co by mohol zneuzit co tam piseme… ![]()
natulaa píše:
mscat,jí měla taky tu uplně první po 5ti týdnech a tu druhou jako po těch 46 myslím,že to bylo a pak už poho až do ted
aha…tak já musím teda ještě čekat ![]()
baby môj manžel mal správny postreh… koník má X užívateliek, je im šum a fuk, či 10,20,100 báb odíde ku konkurencii alebo nie… však im určite denne pribúdajú nové a nové a je tam stále X takých, ktorým tieto nové „pravidlá“ vyhovujú… a podľa odpovede boba je viac než jasné, že s týmto pravidlom sa nič robiť nebude, aj keby sme sa všetky na hlavu postavili
Takže jediné riešenie vidím v tom, že buď sa človek prispôsobí, dá si fotku tváre alebo bude ryšavá Anča alebo sa s tým nezmieri
a na koňa sa nadobro vykašle…
![]()
toja píše:
ella co kuk?co si chcela ukazat?
tabulkyu, ale medzitym som ju aj vymazala a upravila a nahradila cerstvou ![]()
idem sa obliect a ideme niekam na nakup, ja som chora, moj mm je chory, mala sopli, mama ma horucky uz od pondelka… sme to dopadli… a este ani tehotna nie som… to su sviatky…
flamenga píše:
baby môj manžel mal správny postreh… koník má X užívateliek, je im šum a fuk, či 10,20,100 báb odíde ku konkurencii alebo nie… však im určite denne pribúdajú nové a nové a je tam stále X takých, ktorým tieto nové „pravidlá“ vyhovujú… a podľa odpovede boba je viac než jasné, že s týmto pravidlom sa nič robiť nebude, aj keby sme sa všetky na hlavu postaviliTakže jediné riešenie vidím v tom, že buď sa človek prispôsobí, dá si fotku tváre alebo bude ryšavá Anča alebo sa s tým nezmieri
a na koňa sa nadobro vykašle…
tak to je dobry postreh
len neviem si predstavit ako a kde sa budeme nahanat a hladat ![]()
Flam já se včera s mým mm bavila o tom samém a máš pravdu,budto se vrátíme a budeme je holt respektovat,nebo zustaneme tady
![]()
flami na to presne som myslela. im je to fakt totalne jedno. my odideme…pridu nove snazilky,ktore nic netusia,daju si rysavu ancu alebo si tam suvernenne a poslusne nacapia svoju tvar…oni nas neriesia, len tak aby sa nepovedalo nam odpovedia na otazky…
ked si pozrieme ine diskusie,je ich tam fakt vela,ktore to neriesia…
proste aj bob povedal: nic s tym nespravia a my tam nemusime byt…tupci.
lenze co taka soldi? ona ma bloknutu IP..a za nou by mi bolo smutno ![]()
ella neva, mozno je to dobre,kedze si chora…podari s anabuduce, nevzdavaj to