Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no nakoniec to budu robit vsade, len v posranych Kosiciah nie… ![]()
natulaa píše:
RERE no my už budem píchat i dřív,za 4,5 dnu by měla být ovu![]()
![]()
SOLDÍK
DÍKY,SPADL MI BALVAN ZE SRDCE
JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
SE NÁM ZAKECALA OPICE JEDNA,TAKHLE NÁS STRAŠIT
![]()
LAURI pokud máš vejcovody a ovuluješ,což ty joo a vzoně,tak bych vyčerpala všechny IUI co lze,ale je třeba dopilovat ten spermigram
a máte to doma podle mě
,Jde tvuj mm na to vyšetření přes toho
jak to napsat
,no vždyt víš ![]()
ahojte
andulka, ano nativ robia aj v iscare, ale je raz tak drahy ako v cechach, navyse sa ta od neho snazia vsemozne odhovorit ![]()
natulka, drzim moc palce ![]()
esti fakt? tak to je smutne
a sak ja to tiez nemam daleko do brna ![]()
a uz som citala ze tojka sa nasla ![]()
SOLDI,ANDUL no to není tak jednoduché
,folikulu muže být 20 ale zbydou jen vhodné 2
,to je právě to
,ale nechci na to ted myslet,ti je ještě daleko ![]()
Ahojte!!
Soldi, Kofi, Sonic - veeeeeeeeeeeeeeeeľká gratulejšn k dutinkám, srdiečkam a tak
![]()
Baby snažilky : posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ
Natulka - ty kokyyyy 13 folikov, ja odpadnem, ak sa to podarí prirodzene, ale tak toto je zázračná téma!!
Soldi - aj ja beriem lieky na nejakú baktériu v pošve, ale nič necítim, tak neviem ![]()
Michel
![]()
andulka, no mam to ceknute ![]()
baby som nasrata, dr. mi navrhla stimulaciu clostilbegytom a vedela, ze ako na mna ucinkuje. Ako fakt si zo mna niekto robi srandu?
![]()
esther03 píše:
ahojte
andulka, ano nativ robia aj v iscare, ale je raz tak drahy ako v cechach, navyse sa ta od neho snazia vsemozne odhovorit
natulka, drzim moc palce
no prosim
![]()
ESTI kolik ty si platila za ten NATIV,mi řekli dneska,že ten stojí 10 000 přesně
a o tom softu,mě hned upozornila na tu sliznici
,že to prý je dost velký problém u toho
,četla si právě co jsem psala?
lauri my idemem bobakovi na imuno k vam do kosic, ale neviem co od toho cakat ![]()