Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
774
10.4.18 04:22

@Nikolniky25 HCG negativní, pokles teploty, menstruace zřejmě přijde. Doporučovala bych nestresovat se poovulačním měření teplot, měřit jen 4 - 5 dní po ovulaci, tt dělat až po vynechání menses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
10.4.18 04:26

@Janička 1211 Ahoj, nechala bych tomu v tomto věku volný průběh. Hormony většinou nic nevyřeší, po vysazení se rozhození cyklu zase objeví. Ať pravidelně dlouhodobě užívá pupalkový olej (je i v kapslích)a vitamín B 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
10.4.18 04:28

Milá anonymní, neházej flintu do žita, ovulace ještě může přijít. Jak dlouhé míváš cykly? Někdy se může cyklus i prodloužit, čas od času anovulák také bývá. Měř dál a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
10.4.18 09:19

@s.y.p.t.a ona ms přišla 30dc. Takže teď jsem opět 12dc, zítra jdu k doktorce na utz na foliky a pro žadanku na spermio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
10.4.18 11:27

@Janička 1211

Jani, jsou i antikoncepce, které mají být právě super na akné. Kamarádka brala antiko ne kvůli strachu z těhu, ale právě kvůli akné - a měla to fakt hodně ošklivé. Akorát se obávám, že to nejsou žádné nízkohormonové preparáty.
Asi bych se též v tomto věku přikláněla k tomu nechat tomu volný průběh, aby si to „sedlo“ samo. Pokud ovšem nemáte strach z nežádoucího těhotenství. Kdyby jo, tak pak asi zkoušet různé druhy antiko - dnes je toho na trhu hromada, určitě se najde něco, po čem akné mít nebude.
Já na akné nikdy netrpěla, takže v tom moc neporadím :-( Ale na cyklus fertipronu - pokud tam není vyloženě pcos, umí to ten inositol trochu srovnat - ale to určitě znáš ;-)

Jak se daří malé??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
10.4.18 21:05

@s.y.p.t.a @Whitedog děkuji holky za tipy. Antikoncepci brát zbytečně nechce, momentálně je singl. Musíme něco vyzkoušet. Taky na to nikdy netrpěla, až teď, po těch hormonech. Vyšetřena je, tak by to mělo být v pohodě. Jen MS nechodí.

Janičce se daří dobře. Je to náš miláček. Ale už umí být taky pěkně vzteklá. Roste víc do délky než do šířky. Ve třech měsících měla 5480g a 62cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
11.4.18 07:23

Janička je nádherná, takové sluníčko. Krásně roste. Přeji s maličkou moc a moc radostí. A s tou starší se to určitě taky srovná, asi potřebuje odpočinek od hormonů. Zkuste se i zeptat na kožním ohledně té pleti. Ale HA už bych nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
11.4.18 07:56

@s.y.p.t.a Děkuji. HA to nebyla. Byly to vyloženě hormony na srovnání cyklu, Orgametril. Ale když to vezmu logicky, tak při hormonech je cyklus jasně pravidelný. Ale teď po vysazení o tom dost pochybuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
12.4.18 22:02

@Lyrna ahoj jakpak se daří. Ja v cera byla na utz na foliky a měla jsem v cera na pravím jeden 20mm, tak doktorka vypočítala ovu na vikend, ještě mám OT tak to budu hlídat. Bazalku už nedělám, jen me to stresuje, dostala jsem listovku a gynprodyl od 18Dc brat 1 denně, plus žadanku na spermio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
13.4.18 11:13

Ahoj

Ahoj holky, můžu poprosit mám ty dva ovu testy považovat za pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
17.4.18 11:02

@Nikolniky25 popravdě nevím, je to tak na hraně. Jak vypadá aktuálně graf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
17.4.18 23:41

@andelka83 na bazalku jsem se vykaslala, jen me to stresovalo, ale vypadá to na 16dc, byl nejsilnější odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
18.4.18 05:53

@Nikolniky25 jj, vypadá to tak.
Já pořád měřím, nejsem si ovulkou jistá, a mám teploty dost nízko. Tak doufám že jsem neotěhotněla ještě. Asi by to bylo blbý. Příští měsíc zkusím Drmek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
18.4.18 08:58

@andelka83 ja jsem byla i 13dc u doktorky na ovu a měla jsem 13dc 20mm na pravý straně. Akorát nevím v jaké velikosti praská. A řekla my ze ovu přijde o víkendu. No a napsala jsem si žadanku na spermio, takže příští týden tam chci jít. Ted jsem na tejden pryč a můj my sám tam nepůjde se stydí. Me pomohl gynex. A dostala jsem od doktorky od 18dc gynprodyl na 10dnů. Tak budu det čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
18.4.18 09:52

@andelka83 proč by to bylo blbý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie