Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Lyrna tak ty bolesti se nedaj nějak nevnimat, normálně to právě nemám, jen před tou ms.No uvidím, co bude buď a nebo. Měřit budu dál tak uvidi se.
@andelka83 ahoj jak se daří. U me pořád teplota trochu vysoko, ale asi tomu nadeji nedávám, nemám vůbec žádný hlen, kterej mívám po ovu teď nic.Prsa bolí, spíš asi se nepovedlo zase.
Ahoj holky, tak moje teplota nepřesáhne 37,ale testy mám pozitivní ![]()
@Nikolniky25 ahoj,no já zatím nic, žádný vzestup, už jsem 21 dc.
Uvidíš, ono se z té druhé fáze teď moc vyčíst nedá.
@Terca87 super. Teplota 37 je mýtus, s tím si vůbec nedělej hlavu.
@Nikolniky25 nidace tam byt vidět nemusí. Ten pokles někdo má a někdo někdy ne.
@andelka83 jee aha, no ještě mám odedneska 6 dnů do ms, tak počkám jestli dorazí, když ne tak testnu. Radši nebudu testovat dřív.
@andelka83 dřív jsem právě testovala před ms a pak mrcha přišla a byla jsem jen zklamaná a to už nechci
@Nikolniky25 s tím se setkávám často, holky kolikrát stresují od 8 dpo. Nechápu. Já vím že mám lf 12 dní, takže vždycky dělám test 13 dpo a ukazuje co má.
Tož já jsem to holky dnes dostala, tak nevadí…měřit budu dál, ať mám přehled a třeba příště…
@andelka83 no právě, ja se vždy stresovala strašně moc.No ale dneska my teplota spadla z 36,9 na 36,8 mám 5 dnů do ms.Tak snad se zvedne zpátky. No ale dneska v noci jedu za babickou, tak to jeden den nebudu měřit, tak zjistím prd.