Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Nikolniky25 protože nízká hladina progesteronu je v začátcích tehu problém. Uvidím, kdyby náhodou, naklusu k Dr pro utrogestan.( Ovu byla asi 13 dc a sex 10 dc, takhle mám už mladšího syna. Teď jsem nepočítala s ovulací tak brzo)
@andelka83 jo aha, vidíš to jsem vůbec nevěděla. No ja uz 3 den beru ten gynprodyl.Ja jsem zvědavá co s toho bude.
Holky, potřebuju radu. Chodím každý měsíc na měření folikulů…kde mi řekli že tenhle měsíc vejcovody odpočívají( 12DC jen 6,5 mm). Ale i tak mám teplotu 17 DC 36,9. Moje před ovulační se pohybuje okolo 36,5. ![]()
@Kamila32 nezáleží na konkrétní teplotě, ale celkově na grafu, vývoji. Máš, dáš? Mrkneme.
Bohužel měřím teplotu nárazově. Ale 3 dny po sobě 36,9. Tak dva dny před tím bylo 36,6… Pul roku jsem měřila v kuse. Prokázané ovulace díky clostilbegitem
@Kamila32 já bych klidně myslela že ovulace byla, oni doktoři taky nejsou věštci.
Ahoj kočky!
Už delší dobu (přes rok) se s partnerem samovolně snažíme otěhotnět. Dříve jsem tomu nechávala volný průběh, ale cca před 2 měsíci mi začal vrtat červík v hlavě.
Beru Fertipronu, jeřáb ptačí a měřím si BT, ovšem nejsem z těch teplot moudrá. Je tu nějaká snažilka/ maminka co by mi poradila?
Děkuji za odpověd a přeji hezký den.
@andelka83 lítá mi to právě teď poslední měsíc. Nemohlo by to být po te fertiproně nebo jeřábu?
@martiina94 možné to je. Ony ty bylinky fungují na každého jinak. Mně třeba kontryhel rozhazuje cyklus.
Prosím o radu nevíte prosím někdo zda Estrofem - 1×1 v druhé půlce cyklu zvyšuje bazální teplotu?
Ahoj holky prosím myslíte ze byla ovu toho 18Dc nebo až 19dc. Mám být cca.12-13dpo lut. fázi mívám 13dnů. Normálně poz.ovu test mívám 16dc, ale teď až 17dc a 18dc. Zkusila jsem test a snehobilo a bazalka takto nijak se nezvyšuje. Popřípadě kdyby to vyšlo ani nidace nebyla.