Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Poprvé jsem tento cyklus pila …kontryhel..tak nevím jestli mi to nezpusobil dva dny zpátky jsem měla vodovy vytok..vajecniky cítím jako vždy při ovu…tak nevím zasílám graf minuli
@Naty9 ja ho taky piju, ale ovulaci mi neovlivnil. Co se mereni tyce, nejsem jeste uplne zbehla. ale ta teplota 37 by se pak asi mela nejakou dobu drzet ne? nejlepe do MS
Holky u me dneska toto
jsem uplne v soku nebot to vyslo hned prvni mesic. Prvni dcerka nam nesla pomalu rok.
@Naty9 uprimne, dle teplot i z předchozích grafu bych řekla, ovulace neprobehla, ale je to jen můj odhad. Na jinem grafu si mela krásných 37. Ale tady ty teploty skáčou. Mas to podlozeny ještě necim? Testy, a nebo gyn. vysetreni?
@Naty9 ještě mi řekni, kde meris? V puse totiž muzou byt výsledky odlišné, než v pochvě. V puse jsou teploty nizsi.
@Daina87 měřim vždy dole přesně ve stejnou dobu…nemam to ničím jiným podložené…taky mě napadlo jestli ty bt minuly cyklus jak byli vyšší že bylo horko..ted uz takové vedra zas nejsou…nevim no..
Ahoj holky,mohu se vloudit?Jsem tu ve skupince snad rok,ale většinou vás jen čtu.Co jsem si tu psala s holkama,tak jsou těhu a nechodí sem.My jsme se snažili o mimi 2× to nedopadlo,tak jsme to vzdali.Ale manžel se zbláznil,tak jsme to s podporou clostiku zkusila znovu a až zítra 15 DC jdu na UTZ.Co myslíte???Vím,že se dozvím až zítra více u dr. a co další dny teploty,ale takhle ukázkový graf jsem neměla za víc jak rok měření.Cykly mám 27-28 dní.Díky ![]()
Dobrý den, chtěla bych Váš názor na můj graf, cykly mám cca 32-36 dní, teplota se stále drží 36,8. Snažíme se už od ledna, tak doufáme každý měsíc. Zkusili byste už test zítra a nebo počkat? Děkuji za názory
Ahoj, 14. den cyklu už může na testu něco být. Jak dlouhou míváš luteální fázi? Klidně může být 14 až 16 dnů, za těhotenství se považuje období vyšších teplot delších než 18 dnů, jestliže nedojde ke krvácení. Takže - když vydržíš ještě tak 6 dní a budou se stále držet teploty výše a nedojde k menstruaci, ani nebudeš potřebovat TT
.
Ahoj, 14. den cyklu už může na testu něco být. Jak dlouhou míváš luteální fázi? Klidně může být 14 až 16 dnů, za těhotenství se považuje období vyšších teplot delších než 18 dnů, jestliže nedojde ke krvácení. Takže - když vydržíš ještě tak 6 dní a budou se stále držet teploty výše a nedojde k menstruaci, ani nebudeš potřebovat TT
.
Ahojky prosím o radu, zkoušela jsem pročítat různé diskuze, ale nenašla jsem odpověď. Cykly jsem si srovnala a MS chodí víceméně mezi 30-32dnem s ovulaci 18-20DC (teploty predovulacní 36,6-36,7).Bt jsem přestala měřit po roce tj.1/2018, jelikož jsem už ovulaci měla vypozorovanou, tudíž jsem jen zaznamenávala do grafu hlen a ovulační bolesti. Nyní tento cyklus se mi stalo že mi přišlo 23dc špinění a trvalo 12dni do 34dc, nejprve bylo hnědé potom trochu s příměsí krve, myslela jsem že MS přišla dřív když se objevilo i slabé krvácení. Nicmene toho bylo fakt málo a zejména jen po utření na WC. Mívám silné PMS kdy mám fakt neskutečný křeče, než se MS rozjede tentokrát nic. I když už nemerim nedalo mi to a namátkou jsem změřila bt 27DC (5den špinění) a byla 36,9 pak jsem nemerila do 32DC od 33DC bt - 36,75 34DC - 36,75 35DC - 36,9 36DC - 36,87 37DC - 37 38DC - 37,1 Napadá mě buď jsem prostě cyklus měla 23dni a byla to MS, ale co ta teplota 36,9 27DC? (Pak by znamenalo že to ms byla cyklus se zkrátil a ovulace byla někdy během toho dlouhého špinění) Hormonální porucha?, ale co potom ta stoupající bt. Anovulacnich cyklu mám taky pár za sebou ještě ze začátku loňského roku nez jsem si srovnala cyklus a tam byly teploty nízké max. do 36,6 občas vylízala na 36,8 ale zase hned spadla u těch jsem taky Spinola dlouhý čas jako teď dle bt prostě nestoupala
Těhotenský test dělaný včera negativní.
Diky za každou odpověď