Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
868
25.3.18 12:05

@Lyrna jeee,ti přišla jak měla, nebo se dostavila dřív, ja čekám ještě 5 dnů no jestli přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
25.3.18 12:15

@Nikolniky25 popravdě já od 4-5 dne po ovulaci neměřim vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.3.18 12:48

@Nikolniky25 přišla mi jak kdyby 29. den cyklu, takže o 1-2 dny dřív než normálně, ale někdy to tak mám…mně včera klesla teplota na 36.72, tak jsem už tušila, že MS přijde… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
25.3.18 13:24

@andelka83 aha,ja merim i po te ovu nu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
25.3.18 13:33

@Lyrna ja právě zacla brat gynex a inositol.
Ja právě mám teď upravený cyklus 29-30 max.31dnů, ale dneska šla teplota z 36,9 na 36,8.Takže budu čekat co dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.3.18 13:43

@Nikolniky25 budu držet pěsti, ja myslím, že 36,8 je ještě furt dobrý…já asi pořídím pro mě a pro manžela tu macu peruánskou, všude na to slyším samou chválu a pak čajíček od Mojžíšové, bylinky mám ráda a věřím ji, a stejně je to většinou všechno v hlavě, tak třeba když tomu budu věřit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
25.3.18 15:06

@Lyrna no já mám doma ještě drmek a čaj kontryhel, ale to my akorát cykly rozhazelo. A ještě pár tablet femibionu.Ale ten gynex my hned ovu nastartovalo krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
25.3.18 15:08

@Lyrna ten graf. Vypadá takhle no.Ja nevím, ale nějak spíš cejtim ze to nevyšlo, furt me bolí břicho zkoro už přes týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
25.3.18 16:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.3.18 17:17

@Nikolniky25 uvidíš no, těžko říct to břicho…to může mít x důvodů, včetně psychiky…ja myslím, že cyklus mám taky srovnanej, evidentně i ovu probíhá dle teploty a hlenu, ten kontryhel jsem taky chtěla brát, ale právě se bojím, že by mě rozházel cyklus, když ho mám ok, zkusíme ten kořen maca s manželem a uvidí se, akorát v dubnu nám bohužel snažení nevyjde, možná ani v květnu ne, tak asi až v červnu, tak jsem z toho taková roztrpčená, že je to to hrozně za dlouho… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
25.3.18 19:17

@Lyrna trošku ve stresu jsem s toho čekání jestli mrška dojde nebo ne. Jeeej, ja jsem.taky casto pryč, ne pokaždé se trefime, někdy to vůbec nevyjde ovu treba mám, ale nejsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.3.18 20:01

@Nikolniky25 já to chápu, se řekne nemysli na to, ale tomu se prostě neubráníš…budu držet pěsti, dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
30.3.18 13:00

@Lyrna tak ms nikde, bt dneska zase klesla, vůbec nic my není, nic nevěřím ze by mela dorazit. A ot tt takhle, tak ja nevím co už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.18 16:29

Ahoj holky přikládám svůj graf pořád mám teplotni výkyvy co si o tom myslíte? Vypadá to že ovulace neproběhla a asi ani nebude. Tento měsíc jsem začala pít kontryhelovy čaj myslíte si že by to mohlo být z toho minulej měsíc na grafu ovulace byla docela znatelná a teploty nebyly tak chaotické. Díky za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
7781
9.4.18 22:04

Holky, prosim, vy, co máte nepravidelné cykly, co berete na srovnání? A pomohlo to? Nepotřebuji pro sebe, mám skoro čtyřměsíční miminko, ale pro svou 17i letoun dceru. Gyndařka jí napsala před půl rokem hormony. Cyklus se sice srovnal, ale udělalo se jí brutální akné. To měla pleť jako dětskou prdelku.
Dnes jsem se domluvila s dr, že to vysadíme.
Tak se ptám- je něco, co jí srovná cyklus a zároveň zbaví akné? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital