Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Lucake myslis to ze to jde samo? Ja ti zavidim ze mas prvni trimestr za sebou:-) nejradeji bych preskocila.
Dotaz - pokud se ovulace se dostavila necekane o nekolik dni driv (mela jsem podezreni kvuli nizkym teplotam a bolesti vajecniku, ale obvykle byvala o cca ctyri dny pozdeji) a potvrdilo se mi to az dnes rano, kdyz mi teplota opravdu vyrazne stoupla, tak co ted? Uz jsme to prosvihli? Nebo je jeste dnes vecer sance? ![]()
A jeste - jak vypada ovulacni test den PO ovulaci?
Ja ho mam uplne snehobilej.
Delala jsem si zkusmo jeden pred tremi dny a carka byla slabsi, ale byla. Nechala jsem to byt s tim, ze zacnu testovat zas az tak za ty tri-ctyri dny, tj. pred obvykle chodici ovulaci.
@Anonymní píše:
A jeste - jak vypada ovulacni test den PO ovulaci?Ja ho mam uplne snehobilej.
Delala jsem si zkusmo jeden pred tremi dny a carka byla slabsi, ale byla. Nechala jsem to byt s tim, ze zacnu testovat zas az tak za ty tri-ctyri dny, tj. pred obvykle chodici ovulaci.
den po ovulaci muze byt slaba carka nebo muze byt bily, zalezi, na to neni jasny verdikt pro vsechny
Pokud ovulace byla driv, coz se muze stat, je pravdepodobnost, ze to dnes vyjde velmi mala, ale zalezi, v kolik hodin byla, jakou ma tve vajicko zivotnost (12-24 hod) a jak rychle jsou spermie partnera. Proc to nezkusit?
Ahoj holky, prosim jsem 21 DC…aa plus minus asi tyden po ovu…mam uza asi 5 dni citliva prsa..a dnes me od rana boli bricho jako na ms..ale ta ma prijit az za tyden..mam opravdu docela krece..nevite cim to? ![]()
Ahoj holky.Jsem trochu zmatená z ovul. testu. Včera navečer i v předchozích dnech byl test negativní, hlen bílkový, ale v noci kolem 2 hod.jsem měla ovulační bolesti.Dnes je ovšem test pozitivní, ale hlen suchý. Teplota dnes trochu poskočila, ale stále není na poovulačních hodnotách. Tak nevím, jestli už tedy OVU proběhla nebo má ještě cenu večerní snažení. Asi mi nezbude nic jiného než to dnes ještě pojistit a počkat, co na to další teploty.
Jsem z toho fakt jelen, všude čtu, že OVU probíhá až po pozitivním testu.
Ahojky, zkoušela jsem dva ovu testy - jeden 10.1.(13DC) a druhý dnes 14.1. a oba jsou slaboučké…dnes jsem 17 DC, cykly mám 27 dní (pravidelné), ovu většinou 12-14 DC (z levého vaječníku, který by měl ovulovat i tento cyklus je to těch 12 dní). Břicho mě bolí trošku, prsa nic, dnes ráno jsem zaznamenala táhnoucí se hlen…je i přes ten hlen možné, že mám anovulační cyklus? Jako jestli může být plodný hlen ale bez ovulace…Díky
@Lucake - Ahojky. tak jsem po prokázané ovulaci-byla v pátek s pregnylem a včera potvrzena utz. zaráží mě bt, vždy po ovu jsem ji měla až do ms 37,1-36,8 ale spíše 37 a ted po ovu jsem ji měla 37-37,1-36,8-36,7 a dnes zas 36,7.přitom předovulační bývají 36,6-36,5.takhle nízko jsem nebyla ani v anovulačních ani ovulačních bez úspěchu cyklech.
ted je to nějaký nízký po ovulaci
. čáru mi to neukáže do ovu jsem ted neměřila. neměřila bych ani ted jen jsem chtěla vidět kdy ukáže bt případný hnízdění ale v tomhle to nepoznám.
Ahojky tak tohle mě taky zajímá, mám napsanej duphaston na sliznici 11-25DC doteď jsem měla zatím anovuláky, ale zajímalo by mě kdyby se to dalo dohromady jestli by ta ovulka mohla dojít. Ale všude se dohadujou a mě dr. řekla, že ji nepozastavuje. Jsem z toho jelen mám ho na tři cykly a pak teprve kontrola. Jinak graf, vypadá normálně ani teplotu mi to nezvedlo.
Ahoj holky tak se opet hlasim byla jsem na prvni kontrole, ale jen kvuli vytoku ktery me palel bylo mi jasne ze
jeste nebude. Doktor videl vacek neco rikal o dutince nevim jestli je to stejne, velky asi 6 mm a sliznice vysoka rikal ze to vidi na prosperujici tehu. Objednal me za 2 tydny a na mykozu mi mohl napsat jen masticku
Ahoj mám dotaz při uvolnění vajíčka musí vždy teplota klesnout?