Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2368
23.1.14 11:40

No to mi nikdo nedělal a teď jak si psala o té štítné žláze to mě taky napadlo jestli bych s ní nemohla mít problém. Mám cca 165-7cm a vážím 49, žeru ale nemohu přibrat max na 50-51 ale dál se nedostanu a ta váha těch 2kg mi docela lítá. Myslíš, že by mi testy na to mohla udělat i obvoďačka? A jak se vůbec dělají je to jen krev? Jinak co se týče centra tak proto se mi ta představa i líbí, myslím, že nebudu mít nějaké větší problémy s dcerou jsem otěhotněla na poprvé a líbí se mi to, že ti opravdu udělají všelijaká vyšetření a ta folikumetrie. Jinak jsem před tím měla jednu dávku antikoncepční injekce sayny kterou mi dal můj bývalý gynekolog aniž by mě upozornil na to co může nastat, to mi nynejší gyndařka řekla, že způsobuje anovulační cykly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
23.1.14 11:51

@lenca21 na stitnou zlazu ti vezmou krev, je to hned. Obvodacka te na ne urcite poslat muze :palec:. Ty jsi hubenoucka :)
Vykasli se na doktorku a zajdi si do CARu, podivej se, jake mas v okoli, tady se podivej do diskusi na zkusenosti holek a bude to. S antikoncepcnima injekcema nemam zkusenost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
23.1.14 11:55

Tak až si tam teď půjdu pro lístek na peníze tak jí o to poprosím. Jinak nejblíž do CAR to budeme mít do prahy už jsem tak koukala a vypadá to že vyzkoušíme apolináře. Já už jsem nad tím taky přemýšlela, ale na druhou stranu mám zase strach aby to dr. nebrala jako podraz když jsme teď nasadili léčbu, byla jsem ráda, že jsem se k ní vůbec dostala vzala mě jen díky mojí tetě. Tady u nás je to s gyndařema těžký :/ ale mimčo bych chtěla samo co nejdříve i kvůli práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
23.1.14 12:05

@lenca21 uvidis, je to tvoje telo, ja teda bych na jeji city moc ohledy nebrala. Ale zase ji to muzes podat tak, ze se neurazi. Proste rekni, ze uz nechces dal cekat a ze bys rada zkusila CAR. Ale je to na tobe, jak se rozhodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
23.1.14 12:07

Jo jo to máš pravdu každopádně je to na mě. Děkuji za rady holky. Teď počkám a uvidím co se z toho vyvine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33013
23.1.14 12:13

@petra79 nesmysl. Je jasně ovulační a hodnota 37 je mýtus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
23.1.14 12:14

@andelka83 nakonec jsem tento článek našla na více stránkách pravděpodobně okopčený. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33013
23.1.14 12:46

@petra79 hm, tak to jsou ranaři..kolik lidí zblbli. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
23.1.14 19:08

Ahoj snažilky, chtěla jsem se zeptat sestkali jste se někdy s někým nebo to máte osobně, že vaše BT je před ovu jen od 35,8-36 a a po ovu 36,3-36,5?? Já to takhle mám, ovu testy vycházejí společně s BT, ale furt mi nejde do hlavy proč mám po ovu jen 36,3 :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
23.1.14 19:12

graf bazální teploty

Ahoj holky, chtěla bych vás moc poprosit o radu. Co si myslíte o mém grafu? Kdy si myslíte, že proběhla ovulace? Jsem docela z toho zmatená. Měření provádím první měsíc, ale ne úplný. Začala jsem od 7. DC a ovulační testy mi pozitivum ukázali 11,12,13. DC. Dnes 28 DC jsem dostala menstruaci, tak jsem docela zklamaná, i když teploty si myslím, že mám dost vysoko. Pokoušíme se o miminko už rok, resp. před rokem jsem po 15 letech přestala brát antikoncepci, ale pak nastal problém, že jsem neměla pravidelnou menstruaci, takže začala častá návštěva gynekologa, aby mi menstruaci vyvolal. Až do září, kdy mi předepsal ORGAMETRIL a od té doby mám cyklus stálý. Takže se i pak začala dostavovat i ovulace. Ale teď nevím, co dál? Poradíte? Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
23.1.14 19:17

@nosdos já si myslím, že toho 16 byla ovu. je pravidlo 3 po 6 myslím že to je - 3 dny vyšší teploty po 6 dnech s nižší bt… BT ukazuje ovulku až po tom co proběhla,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
23.1.14 19:34
@Funnynka píše:
@nosdos já si myslím, že toho 16 byla ovu. je pravidlo 3 po 6 myslím že to je - 3 dny vyšší teploty po 6 dnech s nižší bt… BT ukazuje ovulku až po tom co proběhla,–)

Aha, a je to z toho poznat, i když chybí 6 dnů před tím? Protože jsem začala měřit až 7. DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
23.1.14 19:44

@nosdos tak bylo by to přesnější, ale dá se to tak nějak odhadnout, protože jakmile probehně ovulace teplota se další den výrazně (0,2-0,5) zvýší což u toho tvého grafu patrné je, ale přesnější to bude až budeš měřit delší dobu a hlavně meř vždy ve stejnou dobu - já jsem si párkrát změřila o 2h později a už mi to haprovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
23.1.14 19:48

@Funnynka
měřím stále ve stejnou dobu, sice brzy ráno (4:30), ale měřím. Někdy je to opruz, ale co bych neudělala pro mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
23.1.14 19:52

@Funnynka
Jo vlastně teď se dívám na zápisky a ta teplota toho 17.DC je vysoká proto, že jsem večer před měřením vypila nějaký alkohol a šla spát až ve 2:00 a teplotu jsem si měřila až 5:30. To může být ten problém vychýlení, ne? Stále si myslíš, že ovulace byla toho 17?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí