Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@andelka83 ze jsem gravimilk přestala pit kdyz jsem přestala kojit. Laktacni poradkyně mi ho doporucovali pit pri kojeni. No a z toho co si psala mi vyplynulo ze jsi ho pila i tehotenstvi. Takže muzu dopit ta balení co mi po kojeni zbyla.
@BealyAM gravimilk šem pila i v tehotenstvi, je jak pro tehotne tak i pro kojici
@BealyAM no přesně jak píše Lucka, Gravimilk je od gravidita, těhotenství..je na něm obrázek těhotné a kojící ženy, tak nechápu rozpaky nad pitím ![]()
Já na něm byla skoro závislá, pila jsem ho nepřetržitě od podzimu 2009 do léta 2013, v té době furt těhotná nebo kojící. Pak jsem přesedlala na kakao ![]()
Ahoj holky…je tady nejaka z vas co meri bt a pracuje na smeny?? nevim moc jak se mam merit, kdyz treba po nocni vstavam ve 3hodiny odpoledne…prosim tedy o radu;) predem diky
Ahoj holky, chci se Vás zeptat, snažíme se o miminko, ale z té bazální teploty jsem teda paf.. můžete mi některá poradit, kdy je ten nejvhodnější den na tulení? Bazálku jsem měla 3.1. 36,9; 4.1. 36,9; 5.1. 36,9; 6.1. 36,9; 7.1. 36,8; 8.1. 36,8; 9.1. 36,8;, 10.1. 36,8; 11.1. 36,6; 12.1. 36,9; 13.1. 36,8; 14.1. 36,8; 15.1.3 6,8; 16.1. 36,8; 17.1. 36,8; 18.1. 36,8; 19.1. 36,7. S tím, že 17.1. jsem měla jemný výtok, 18.1. už to bylo jak bílek a 19.1. také bílek..Můžete mi poradit? Děkuji mocinky! A přeju hodně štěstí ve snažení
Ještě tedy měsíčky jsem dostala 31.12. a cyklus mám 33 dní.
@berussssska18 Nevím, jestli to je error, ale všechny ty teploty máš stejné, dej si to někde do grafu (fertilityfriend.com nebo womenzone.cz) a uvidíš. Jediný pokles je 11.1., ale to je moc brzy a pak jsi zase na těch teplotách před, u tvého cyklu bych ovulaci očekávala někde mezi 16. 1. a 22. 1.
Měříš ve stejnou dobu? V kolik? Zdá se mi hodně vysoká, takovou mám po ovulaci. ![]()
Měřím každé ráno v 8… já jsem si i myslela, jestli nemůžu být těhotná..ale testy jsou negativní a nějaké změny na sobě nepozoruji..v grafu to mám..ale jsem z toho.. :-d nerozumím tomu ![]()
Napsané to mám dobře..téměř pořád tak vysoké…tak nevím :-d asi u mě bazálka nefunguje:d
Příspěvek upraven 19.01.14 v 15:50
@berussssska18 A měřilas i dřív? Nebo to je první cyklus? Jestli jsou ty teploty fakt neobvyklé. No na nemoc to nevypadá, to by netrvalo tak dlouho. No to jsou věci, tak měř dál a snad se to nejpozdějc s/bez ms rozsekne.
Když jsou anovulační, tak to tak zvláštně skáče spíš, ale níž, ne takhle vysoko. Tak by mě zajímalo, jaké jsi mívala jindy ráno, ale to asi nezjistíme, nebo jo? ![]()
Teď jsem začala měřit poprvé pravidelně každý den..ale jindy když jsem se někdy měřila mívala jsem kolem 36,5 (ale nad bazálkou jsem nepřemýšlela v té době) právě proto mě to mate.. že ted žádné nízké..
No, k té MS..měla jsem dostat 25.12…(spali jsme spolu kolem 19.12.) ale ms se nedostavila..až 31.12. a hodně malá oproti běžnému ms jako slon :-d a trvala jen 2 dny..jindy míván 6dní a hodně silné..tak uvidíme no…díky za radu ![]()
@berussssska18 Hele to je fakt divný!
Já být tebou, už bych dávno byla na odběru krve, jestli nejsem těhotná i přes negativní testy.
Možná to fakt zkus. Nebo nevím, chceš čekat do ms teda?
Delší dobu nad tím přemýšlím… :-d protože teď už bych byla cca ve druhém měsíci…ale něco bych snad na sobě musela cítit..(ikdyž moje teta nevěděla o těhotenství až do porodu) tak možná to máme v rodině :-d ale testu jsem si dělala aspoň pět, různých firem a žádný nic neukázal…ale teplota na těhotenství je nízká ne?
@berussssska18 Není na něj nízká, těch 37 je mýtus, prostě se jen drží nahoře, ale někdo mívá teploty o dost nižší, takže se ani v těhotenství nedostane tak vysoko.
Tyjo, tak to jsem zvědavá, co zjistíš. Taky si myslím, že bys to už musela poznat, ale jestli to máte v rodině, tak to už bych na tu gyndu fakt šla. ![]()
@berussssska18 Oni ti taky z UTZ můžou říct, jestli se to třeba na ovulaci nechystá nebo tak. Jestli máš vstřícného Dr.