Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Počkám do dalších ms zřejmě (v případě že to vyšlo, aspon budu mít po 3 měsících a nebudu se strachovat zda se to udrží :-d) navíc mám před státnicema..(byl by to pěkný dárek).. a pak uvidím, dám určo vědět..
@berussssska18 Jestli to bereš takhle, tak pak je to OK.
Ale já bych byla tak zvědavá!
Tak se hezky uč, dej pak vědět, i kdyby se v grafu něco změnilo. Pa. ![]()
Tak zvědává jsem jak na trní :-d ale říkám si.. těch 15 dní…do dalších ms..uvidím jak se rozhodnu..my to stejně zkoušíme dal :-d… mějse ![]()
Ahojky, mám dotaz. Je tady některá která bere duphaston a měří teplotu? Jaké máte teploty, ovlivnilo je to nějakým způsobem. Já ho beru od 13DC a dnes jsem 19DC a přijde mi, že mám ty teploty pořád nízky a to i o proti dřívějším. Co myslíte? Nemůže to znamenat, že třeba nezabírá? Díky za odpovědi
@berussssska18 Ahoj, mě napadá, že ovulace může ještě teprv nastat - podle hlenového příznaku. Ale ten až tak určující nemusí být. Když se měří v pochvě tak jsou vyšší teploty než při měření v puse. Taky digitální teploměr vyhazuje o trochu nižší teploty než rtuťový. Ale zajímavé je, že poslední ms byla jen 2 dny a slabá - někdo mívá slabé krvácení/špinění při ovulaci ![]()
No, nevím, je to zajímavé..dnes jsem měřila zase a jsem na mých stálých 36,8 :-d ovulaci jsem mít ty dva dny nemohla..byl to už 40 den cyklu..očekávala jsem měsíčky…počkám do další MS tu bych měla mít na začátku února..tak uvidím..k doktorovi bych i zašla..ale si řekne co tam lezu když mám test negativní..
@berussssska18 To by vůbec nevadilo, že to byl 40.den cyklu. (U mě např. není problém mít ovulaci 35DC.) Ale bylo by divný tolik dnů od ovu doteď. To leda že bys byla fakt těhotná
(jestli teda dobře počítám…) Nebylo by na škodu k doktorovi jít, přece ti nemůže říct, proč tam lezeš ![]()
Kdyby to bylo tak jak píšeš..tak bych měsíčky vůbec nedostala, což je hodně divné, mívala jsem je fakt hodně pravidelně přesně na den..teda jste mě navnadily..:) asi to ani do další ms nevydržím..ale test přece nelže:-d a dělala jsem ho i nedávno..asi před týdnem…(to už by musel poznat, kdybych byla těhotná od 20.12.)
@Litta tak pokračuju v měření…stále 36,8 a zkusila jsem i test od benu takovou tycinku a stále jen jedna čárka…
Ahoj holky, mám dotaz. Když jste nastydlý, jak hodně to poznáte na teplotě? Máte nějaký velký výkyvy? Mě se 21DC zvedla krásně teplota z 36,6 na 36,9, ale problém je v tom, že smrkám a pobolívá mě v krku. Dnes se drží. Nevím zda tomu mám věřit a zda mám po dlouhé době kliku a ovulaci. Podotýkám, že ještě beru od 13DC 2× denně duphaston.
http://www.womenzone.cz/…210589/grafy?…
@lenca21 a jiné symptomy sleduješ? Mi obvykle rýma a krk nedělá nic, jen když mám vyloženě teplotu.Ale i bych to na ovu viděla, uvidíš za pár dní až ti bude lépe.
No jinak mi nic co se týče rýmy. Včera jsem cítila tlak na straně tak jsem si říkala, že by to tu ovulku značit mohlo (resp. poovulační stav). Jen teď nevím pokud by to ovulka byla, jak to bude s ms. Četla jsem že po vysazení duphastonu by měla do 3 dnů dorazit a beru do 25DC. Ale lut. fázi mám 14 dní
@lenca21 pokud nemam chripku a ma jen rymu, tak se nedela s teplotou nic.
@lenca21 ja ten graf nevidim. S Duphastone nevim, ale nema se brat az po ovulaci?
Vzdyt to je progesteron. Jak dlouho uz ho beres?
@lenca21 já myslela symptomy jako hlen a čípek.
A taky se trochu divím duphastonu od 13dne, to určil kdo podle čeho? Taky mám za to že se dává až po ovulaci v podstatě na prodloužení LF a udržení těhu ni? @Lucake?