Měsíc s 2500 Kč
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@debra.morgan píše:
Co z postele. Z bytu. Nesnáším kočky doma.
No, taky hádám, že buď kočku nemáš nebo by sis nepořídila papírovku, která je speciálně vyšlechtěna na to být v bytě/domě. ![]()
Stejně tak chápu, že by ji neměl alergik. Taky nám z odlehčovacích služeb posílají jenom lidi, co jim nevadí, že máme velmi mazlivou a přítulnou kočku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka píše:
Jinak třeba s tou drogérií mi to tak tragické nepřijde, ale já jsem obecně v tomhle minimalista. Na praní mýdlový sliz (jádrové mýdlo+soda), na mytí tuhé mýdlo (já si vyrábím, ale laciné mýdlo stojí pár kaček), šampon taky nemusí stát bambilión, nebo můžeš zkusit no-poo metodu.Vložky může mít člověk pratelné, nebo kalíšek. Toaleťák
takový ten laciný recyklovaný. Pasta a kartáček nějakou dobu vydrží.
No jo, ale co je to za život?
- Citovat
- Upravit
@klamonožka píše:No jo, ale co je to za život?
Jinak třeba s tou drogérií mi to tak tragické nepřijde, ale já jsem obecně v tomhle minimalista. Na praní mýdlový sliz (jádrové mýdlo+soda), na mytí tuhé mýdlo (já si vyrábím, ale laciné mýdlo stojí pár kaček), šampon taky nemusí stát bambilión, nebo můžeš zkusit no-poo metodu.Vložky může mít člověk pratelné, nebo kalíšek. Toaleťák
takový ten laciný recyklovaný. Pasta a kartáček nějakou dobu vydrží.
@Alexandria Nixia píše:
Já beru kafe a čaj jako naopak velmi důležitou věc. A třeba u té kávy v nouzi klidně člověk může koupit kávová zrnka a umlít si jí.
No, zrovna kafe je teď fakt drahé.
- Citovat
- Upravit
@Alexandria Nixia píše:
No, taky hádám, že buď kočku nemáš nebo by sis nepořídila papírovku, která je speciálně vyšlechtěna na to být v bytě/domě.Stejně tak chápu, že by ji neměl alergik. Taky nám z odlehčovacích služeb posílají jenom lidi, co jim nevadí, že máme velmi mazlivou a přítulnou kočku.
Máme, ale venkovní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Azeretereza píše:
Jak často to kupuješ? Já velký balení jaru minimálně na půl roku, spíš víc, nemám myčku, jedu růčo. Houbičky stojí pár korun ty levný, kondicionér stačí taky minimálně na tři měsíce, když to neplýtváš, já si dávám jen na konečky. To samý šampon a mýdlo. Za drogerku utratim měsíčně tak tři kila průměrně a to spíš prehanim. Toaleťák beru 16 rolí a mám to na měsíc. V Albertu stojí asi 150. Tampony mi stačí na několik měsíců. Vložky tak na dva měsíce, mám ms dva dny.
Kondicionér na 3 měsíce? Já ho mám maximálně na 3 týdny. Jak často si myjes hlavu?
- Citovat
- Upravit
@Aleriga píše:
No jo, ale co je to za život?
Tak z toho všeho by mi nejvíc vadil ten hnusný recyklovaný toaletak z kterýho se práší. Jinak mi na tom nic extra nepřijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A třeba gel kupuji v dmku za 60 korun a v jednom člověku musí vydržet 2 mesice úplně v klidu. Takže ani ten gel bych nedělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aleriga píše:
Kondicionér na 3 měsíce? Já ho mám maximálně na 3 týdny. Jak často si myjes hlavu?
Já + dcera na cca čtvrt roku, hlavu si myju já 3× -4× (krátké vlasy) a dcera 2× -3× týdně (dlouhé vlasy). Šampon mám já cca na 1/4 roku (Tierra verde), dcera si myje tuhým, má ho na cca 2 měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobně si to neumím představit, jestli nechceš jít drobky
každopádně sousedka prý měsíčně projí litr, takže nevím, těžko říct
věřit se mi tomu nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alexandria Nixia píše:
Kdo by jen tak dokázal tohle vyhodit z postele:
Třeba já. Ani naše fena tam nesmí - to jsem porušila jen ojediněle, že mohla k dceři, když byla zrovna v akutní fázi jejího onemocnění po propuštění z nemocnice. To se totiž ještě nevědělo, co jí je a byla z toho opravdu v pr*eli. Ale pak jsem denně převlíkala postel. I ona pak poznala, že je dceři líp a spala zase u sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aleriga píše:
No, zrovna kafe je teď fakt drahé.
Velký pytel Jihlavanky zas takový horor není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BarušKAhap píše:
Osobně si to neumím představit, jestli nechceš jít drobkykaždopádně sousedka prý měsíčně projí litr, takže nevím, těžko říct
věřit se mi tomu nechce
Kdybych si brala polévku ze závodky k večeři (je vždy 1 vývar a jedna hustá) + oběd snědla na místě, ta jsem na 800. Takže za 200 snídaně + víkendy nedám. Do 1500 bych se v jednom vejít mohla, snídám vločky + mléko/jogurt + trochu rozinek nebo ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aleriga píše:
Tak 2× týdně. Někdy použiju mezi mytím sucháč. Mám vlasy po ramena, dávám jen malou kapku do konců. Mám melírovaný vlasy, tak se mi moc nemastí. V létě myju víc, ale standardně tak 2× týdně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alexandria Nixia píše:
Ale nepovídej, že by ses předtím s číčou nepomazlila. Naše číča se takhle rozvaluje i před cizími lidmi.
Máš smůlu, nesnáším kočky
. Když jsem byla dítě, měli jsme jich vždycky tak 6. Venkovní. To jsem je měla ráda. Teď v dospělosti k nim absolutně nemám cit.
Doma máme jen morčata a ty jsou v kleci. Nesnáším zvířata v domě. Psa máme na zahradě, není přivázaný a dělá si co chce, s kým chce
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, to mu teda dáváš pěkný shit.