Měsíc s 2500 Kč

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aleriga
29.9.23 10:18
@Havlova píše:
Já + dcera na cca čtvrt roku, hlavu si myju já 3× -4× (krátké vlasy) a dcera 2× -3× týdně (dlouhé vlasy). Šampon mám já cca na 1/4 roku (Tierra verde), dcera si myje tuhým, má ho na cca 2 měsíce.

Tak to asi nějak moc placam. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
29.9.23 10:21
@Aleriga píše:
Kondicionér na 3 měsíce? Já ho mám maximálně na 3 týdny. Jak často si myjes hlavu?

Myju si hlavu 2-3 X týdne a kondicionér kam na 4 měsíce úplně v pohodě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
41818
29.9.23 10:22
@Aleriga píše:

Dáváme jen na konečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
29.9.23 10:23
@Havlova píše:
Třeba já. Ani naše fena tam nesmí - to jsem porušila jen ojediněle, že mohla k dceři, když byla zrovna v akutní fázi jejího onemocnění po propuštění z nemocnice. To se totiž ještě nevědělo, co jí je a byla z toho opravdu v pr*eli. Ale pak jsem denně převlíkala postel. I ona pak poznala, že je dceři líp a spala zase u sebe.

Naše spaly v posteli jedině na Silvestra.
Byl to očistec. Pořád vztávaly, chodily po domě kontrolovat jednotlivé členy domácnosti. :srdce: :* :lol:
Postupně si k nim lehaly, potom zase vztávaly. :roll:
Jedna byla expertka na protahování a když někoho při tom shodila z postele, byla nadšená. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41818
29.9.23 10:31
@Sylvania 333 píše:
Naše spaly v posteli jedině na Silvestra.
Byl to očistec. Pořád vztávaly, chodily po domě kontrolovat jednotlivé členy domácnosti. :srdce: :* :lol:
Postupně si k nim lehaly, potom zase vztávaly. :roll:
Jedna byla expertka na protahování a když někoho při tom shodila z postele, byla nadšená. :mrgreen:

Ona jen v té blbé situaci, sama pak usoudila, že už nemusí. I když není asistenční, je mezi nima neuvěřitelné pouto. Dcera říká, že když přijde domů a začne jí být špatně, je psice hodně nervózní - chvíli je s dcerou, chvíli u dveří a tam kňučí a štěká, aby někdo přišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.9.23 10:50

Jak se zbavit kondicioneru? mam ho už takovou dobu a furt tam je, už mám i koupeny novy, ale přece ten stary nevyhodim jen tak. Kondiconer snad 3 měsíce i dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
29.9.23 13:19

@Alexandria Nixia :roll: Jo, jenže to je tak trochu jiná situace, než o které to byla do té doby řeč…
Náš pes taky není nikde uvázán. Jen prostě neleze na gauč a do postele, vlastně ani do ložnice. Kočka taky, u ní plus kuchyň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
29.9.23 13:21
@Havlova píše:
Velký pytel Jihlavanky zas takový horor není.

To ovšem není kafe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
29.9.23 13:23
@Aleriga píše:

Taky záleží jaké jsou vlasy. Nejen délkou. Já kondicionérem nijak zvlášť nešetřím a i to štědré množství mé vlasy vyžahnou jako havíř pivo po šichtě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
29.9.23 13:24
@debra.morgan píše:
Jak se zbavit kondicioneru? mam ho už takovou dobu a furt tam je, už mám i koupeny novy, ale přece ten stary nevyhodim jen tak. Kondiconer snad 3 měsíce i dýl.

Jestli ti nevyhovuje, dá se použít třeba na holení nebo do vody na vytírání podlahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41818
29.9.23 13:26
@Bandii píše:
To ovšem není kafe. :mrgreen:

Když jde jen o udržení „při životě“. A docela překvapilo - už jsem pila z těch supermarketových horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
29.9.23 13:36

Zakladatelko, pokud bych držela 1 den v týdnů pust(já to tak kdysi praktikovala), den pred/po měla omezenější stravovací režim, tak ta castka postačí, ji se jen 4 dny a 2 dny jsou v dietním režimu minimu stravy, den se neji. Ale vyjít z toho na celý měsíc včetně jídla pro kocku, si neumím nějak nasimulovat. Bych asi jedla jen různé luštěniny na obed a na snídani bílý kefír. Odpoledne ovesné vločky s mlékem. Sem tam jablko/banán do vloček. Prostě jídlo jen 3× za den a nic mimo to. Žádné pečivo, maso, sýry. Možná jen na konci měsíce, když zůstanou peníze navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
29.9.23 13:41
@Bandii píše:
Taky záleží jaké jsou vlasy. Nejen délkou. Já kondicionérem nijak zvlášť nešetřím a i to štědré množství mé vlasy vyžahnou jako havíř pivo po šichtě. :mrgreen:

No právě. Já mám hodně suché a křehké vlasy ( už je mi taky přes 50) a kondicionér nebo maska jsou fakt nezbytné.

• Citovat
  • Upravit
2727
29.9.23 15:56
@Havlova píše:
Ona jen v té blbé situaci, sama pak usoudila, že už nemusí. I když není asistenční, je mezi nima neuvěřitelné pouto. Dcera říká, že když přijde domů a začne jí být špatně, je psice hodně nervózní - chvíli je s dcerou, chvíli u dveří a tam kňučí a štěká, aby někdo přišel.

Když naše Ira umírala, byla jsem zrovna v práci, kolegyně slavila narozeniny, bylo půl druhé, zrovna jsme jí přáli a já jsem se začala chvět, cítila jsem, že se něco děje.
Ira měla rakovinu, držela se, ale ten den se hrozně zhoršila, máma byla s ní, musela volat veterináře, mě to nevolala, bála se, že bych třeba nabourala.
Přijela jsem z práce, už byla mrtvá, veterinář jí dal o půl druhé injekci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41818
29.9.23 16:10
@Sylvania 333 píše:
Když naše Ira umírala, byla jsem zrovna v práci, kolegyně slavila narozeniny, bylo půl druhé, zrovna jsme jí přáli a já jsem se začala chvět, cítila jsem, že se něco děje.
Ira měla rakovinu, držela se, ale ten den se hrozně zhoršila, máma byla s ní, musela volat veterináře, mě to nevolala, bála se, že bych třeba nabourala.
Přijela jsem z práce, už byla mrtvá, veterinář jí dal o půl druhé injekci…
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat