Měsíc s 2500 Kč

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
27.9.23 12:03

měsíc s 2500 Kč

Ahoj, je tu někdo, kdo zvládne měsíc s cca 2500 Kč na jídlo a základní drogerii bez toho, aby bylo třeba se nějak vyloženě mučit? Žiju sama s kočkou (číča je zdravá, nemusí mít žádné spešl krmení, na veterinu jedeme jednou do roka na prohlídku a přeočkování), občas u mě je a zároveň tedy i jí můj partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
27.9.23 12:13

Já si to tedy představit neumím. Možná dočasně, kdyby fakt nebylo zbytí, ale muka by to byla veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
27.9.23 12:15

To je 83 Kč na den. Nemožné, bez opravdového sebezapření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
27.9.23 12:16

Neumím si to představit, s dvojnásobkem bych měla problém vyjit (i bez kočky). Možná tak měsíc bych to prezila, zdelala zásoby co mám doma, jedla luštěniny, suchý rohlíky, ale dlouhodobě se to fakt nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
27.9.23 12:19

Tyjo, u nás se proji 5000 měsíčně na hlavu, a to maji někteří obědy v jídelně.
Nedokážu si to predstavit, leda být celý měsíc na kuřecích kostrach a lusteninach.

• Citovat
  • Upravit
Janli
27.9.23 12:25

Holka, to nedáš. Před patnácti lety jsem takhle fungovala s 3000,– na měsíc i bez zvířete. Jako vycházela jsem, ale nic moc. Dneska fakt ne. Hledej brigádu.

• Citovat
  • Upravit
35696
27.9.23 12:27

A proč to chceš nebo musíš dělat? Upřímně bez toho, aby jsi se pohodě najedla a nebyl to úplně odpad to moc nevidím :nevim: Jestli nemáš jinou možnost se někde najíst, jako práce, nebo třeba rodiče o víkendu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
27.9.23 12:29

Spis uvazuj jak zvysit prijem. Ja si to predstavit neumim, jako kdyz by penize nebyly, tak holt co ti zbyde, ale spis budes hladovet a nebo jist vylozene pptraviny, ktere te sice zasyti, ale telu nic nedaji a jeste budes nemocna. Je to vyjimecne nebo to tak mas casto, ze mas takovy rozpocet na mesic? A tvuj pritel co? Mas sitva na svoje jidlo, tak jez ty u nej, ne on u tebe :nevim: on ti nemuze pujcit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
27.9.23 12:29

Našla bych si brigádu aspoň 2 víkendy v měsíci. Hlavně 2500 dlouhodobě je fakt málo a taky bych aspoň 1000 odkládala kdyby něco. Ono stačí blbá nemoc jednak léky stojí plno peněz druhak nemocenská a nemáš na jídlo na další měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
27.9.23 12:32

Vzdyt to jsou tak dva tri nakupy 8o Ani pul mesice, bych s tim nevysla. To mas na den tak jeden jogurt, jednu cinskou polivku, 3 rohliky a par kolecek salamu :nevim: K tomu jeste nejake piti, kava… :nevim: Ale je zari, zkus se v okoli podivat po nejakem ovoci, jabka, hrusky, ostruziny, jdi na houby, nebo orechy… :think: U nas tohle vsechno roste plane.
Jestli je to jen tenhle mesic, tak budiz, ale jinak by to bylo docela zalostne :think:

• Citovat
  • Upravit
68818
27.9.23 12:39

Jako jeden měsíc asi ano. Nějaké potraviny už má člověk doma, drogerie podobné a v nejhorším koupím nezbytností za pár korun v dm, jako s vypětím všech sil jeden měsíc asi ano, víc ani omylem. I ta kočka, pokud bys kupovala jen ti nejlevnější stelivo a granule, té na pár stovek za měsíc vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
27.9.23 12:41

Před 15 lety možná na 2-3 měsíce s tím, že budeš na čočce, uděláš si sekanou tad… dneska ani to ne…

Musela bys jíst jídla stylem těstoviny s kečupem a sýrem čočka s vajíčkem k snidani 100 g z jogurtu z pixly kde 1 je zlevněné na 50 kč atd

Příspěvek upraven 27.09.23 v 12:46

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
27.9.23 12:41

Jo a to nepočítám tu kočku

• Citovat
  • Upravit
68818
27.9.23 12:43

Jo a co se týče partnera, je-li to někdo, kdo ke mně chodí a jí tam, předpokládala bych takovou důvěru, abych mu mohla v klidu říct - hele Pepo, mám na měsíc dva a půl litru, myslíš že když se tu budeš stavovat, mohl bys přinést třeba šišku chleba a něco na něj?
Jako já bych se uskromnit dokázala, ale aby to bylo za cenu toho, aby se pak lépe najedl můj partner, tak to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat