Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdary..já taky myslela že se z toho našeho zblázním první týdny…ke konci šestinedělí ale už začal v noci spinkat..ale pres den mi do tet vubec nespí takže toho moc nestihnu udělat(uklid a tak)porad chce pozornost a vydrzi byt cely den vzhuru…:) maximalne par minut podrimuje…:) myslela jsem že miminka porad spí ale to je omyl ![]()
A já měla za to, že miminko i když je přes den vzhůru, tak se dá do nějakého vajíčka nebo na hrací dečku a já zatím můžu něco málo udělat a po očku mimi sledovat. Nebo to tak nejde? A co s miminkem celou dobu děláte když je vzhůru? Chováte?
@Anabellkaa nejčastěji blbinky
, mazlíme se, u nás sme seznamovali hodně se strašním bráchou takže sem je furt hlídala aby mladšímu to straší trdýlko něco neudělalo…dycky se něco najde..málokteré mimino vydrží jen v lehátku nebo na dece…většina potřebuje i nějakou akci a společnost na hraní a ukazování světa
@Anabellkaa ruzne hele
houpáme v sedačce chováme nebo blbneme…jo když je v tý houpací sedačce tak si ho vemu do kuchyně a uvařím…ale musí mít dobrou náladu
jinak řve a dožaduje se pozornosti..máme nějakýho hyper blázna
hodně ho uklidnuje kojení ale že by pres den tvrdě spal to říct nemuzu…nekdy toho mam fakt plný kecky..ono i s tim dítětem je to o zblbnutí ![]()
@cizova To hlídání staršího si umím představit. My máme zase pejska, takže budu hlídat dvojnásob. Samozřejmě nemyslím, že bych měla miminko celý den samotné na dece, to je jasný.
Taky jsem si pořídila manducu, kterou chci používat i doma právě třeba k tomu mít mimčo u sebe a zároveň něco udělat. Máte s tím některá zkušenost?
@wiki čiki Takový nosítko: http://www.google.cz/search?…. plenka-czech. cz%252Ffotky4208%252Ffotos%252F_vyrd14_827manduca-grossbild. jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww. plenka-czech. cz%252Fhoja%252Feshop%252F2-1-NOSENI-DETI%252F31-2-doplnky-k-noseni%252F5%252F827-Pujceni-set-ergo-nositko-ochranna-kapsa%3B505%3B336
Něco jsem o tom četlaa přijde mi to super, třeba na rychlý nákup, na houby a netahat se s kočárem…
Zkus nositko, treba mas kontaktnejsi ditko ![]()
@Katka3B píše:
@Háta_x tak to závidím…já jsem z toho nespaní děsně unavená..a pak poslouchám od muže že jsem líná si uvařit oběd…ale když nespí a třeba jen řve, copak to jde?? stačí že stíhám uklízet…
Dobrý den, s manželem řešíme jednu věc..Jestli je dobrý nápad jet s šestinedělní dcerkou do kempu.Syna nechceme ochudit a dcerce tak bude v polovině září, takže snad tepla ustanou a plánujeme víkend. Kemp je blízko bydliště.
Můžete poradit?¨
Děkuji..
Dobrý den, chtěla vás poprosit o radu, mám měsíční miminko, které má infekci horních cest dýchacích, je plně kojeno. Zadní rýmu odsávám, je průhledná a do toho miminko trochu kašle, jak se mu rozpouští hlen. Prostříkáváme sterimarem a dáváme prospan. Teplotu nemá- V sobotu jsme byli na pohotovosti, myslíte, že mám jít s malým na kontrolu dnes k pediatrovi? Bojím se aby nechytl ještě nějakou chřipku, ke zhoršení nedošlo, jen se malý moc nevyspí, budí ho ta rýma. děkuji za radu
Děkuji za odpověď, jen se bojím abych něco nezanedbala, když je miminko tak malé.
Zavolej si k pediatrovi a zeptej se. Když jsem s první rýmou navštívila doktorku, chtěla malého vidět ještě po pár dnech. Když si zavoláš, třeba vás vezme v čase pro objednané. Je nesmysl, aby takto malé miminko trávilo třeba půl hodiny v čekárně plné nemocných dětí.