Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak víš nebo nevíš jestli to spadlo na fontanelu, když jsi sahala na to místo kam ti mobil spadl? Řekla bych, že je v šoku. Tak ji chovej, koj (jestli kojíš), nos ať ji pomůžeš to vstřebat ![]()
Mobil z 10 cm jí opravdu ublížit nemohl. Uklidni se ty a uklidní se ona. Chovej, mazli, koj a bude to ok.
Podle mě se jen lekla, proto plakala. Teď už spíš cítí tvou nervozitu a ta se přenáší na ni. Uklidni se, dcerku pomazli a bude dobře.
Z 10cm se jí nic nestalo, a nechápu fakt nechápu co je za modu tahat mobil nad hlavou dítěte už tu bylo několik takových diskuzí mobil na polštáři pod polštářem bože to ho fakt musíte mít narvaný u tři cm od mimina? dej ho někam na stůl a je to
Mne se stalo to samé.
Když měla dcera 5 týdnů, kojila jsem ji a zvonil telefon,, jak jsem ho brala jednou rukou, spadl ji na hlavu. Lekla se a plakala. Spadl ji na spánek, ale po minutě se znova přisála k prsu a byla v pohodě. Neměla to snad ani červené.
Volala jsem si na pohotovost a tam mi řekli, jen hlídat a kdyby něco tak přijet, ale mimina jsou celkem odolná a vydrží více než si myslíme.
Je mi špatně jen z toho, když si na to vzpomenu. Od tý doby v náruči s dcerou mobil nepoužívám. Člověk se ponaučí…
Dobrý den je mi to blbé ale asi z 10 cm když moje měsíční dcera ležela tak mi spadl omylem mobil na její hlavičku když jsem ho vytahovala z pod polštáře… Nevím jestli na fontanelu nebo ne… Hned začala hystericky brečet asi po 2 minutách jsem ji uklidnila a dala najíst… Jenomže už je to hodina a stále chvilkami hystericky pláče… Po hodině usnula a spí teď tak ji hlídám… Ještě chci dodat že hlavička neboli sahala jsem kde to spadlo a nic i trošku zmáčkla a nic nedělá žádný náznak bolesti tak nevím jestli běžet na pohotovost nebo ne fakt mě to strašně mrzí…