Měsíční rozpočet za jedno dítě okolo 1 roku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1561
1.10.12 22:28
A to měli Pampersky 82 ks za 319 Kč? To je hezký i když záleží jakou velikost.
@Danielkaa píše:
@paam
Tedka jsem koupila v globusu Pampersky za 319kč, takže tak ty dva balíky po 82ks nám vystačí:) Zkoušela jsem Tesco zelený, ale po těch se mi malá oprudila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
1.10.12 22:29
Jo a jakou kupuješ ještě velikost?
@Kacenka1987 píše:
Ty my třeba kupovali pampers a pak přešli na levnější či v akci a kupujeme ty zelené Tesco - ty jsou super a pak Babylové (posledně díky bodíku 280Kč za 82 plen) nebo babydryem, jsou měkké dobře savé, nám vyhovoují, kupuji pomocí akce nebo bodíku do DM a vychází nám plíny na 600 Kč měsíčně i přesto, že dcera je má zatím celodenně :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
2.10.12 01:24

@RadkaOR
Bylo to myslím na všechny velikosti. Já kupovala vel.4. Vzala jsem 4 balíky, tak máme na dva měsíce vystaráno. Litovala jsem, že jsem jich nevzala víc, ale nevěděla jsem kolik jich můžu vzít na tu jejich kartu MIMI KLUBU. Snad brzo bude další super akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.10.12 11:34
Ano já jsem a hodně kolem si je chválí…malá třeba hodně pije a „hagisky“ nám protíkali po hodince, ale ty z Dm nebo rösmannu jsou super :-) musíte vyzkoušet, ale za mě doporučuji.
@RadkaOR píše:
A s těma BabyLove jsi spokojená? Docela si je chválí, ale my je ještě nezkoušeli, no vyjdou na polovic než Pampersky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
2.10.12 12:55

Já kupuju huggies, je zde obchod co je mají za 170Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný