Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lucy75 dlužíme poprve. A nemusíte se chovat.jako bychom byly uplni idioti. Prisla jsem si pro radu. A ne aby jste me ponizovala.
Tady ti nikdo naporadí, jak to ochcat (předpokladam, že o to ti jde), tady dostaneš bídu, protoze jsi hluboce nezodpovědná. Tve rodině se nedivim, taky bych nepůjčila někomu jako jsi ty, rodina, nerodina.
Nechápu, ze nemáte na nic nárok.. příspěvek na bydlení, hmotná nouze, přidavky na děti,..? Je toho dneska tolik..
Znám rodinu, co to má podobně (chlap studuje, ženská na rodičáku) a pobírají všechny tyhle příspěvky a žijou slušně.
A to, že chlap hledá 3 měsíce práci je hrozná pitomost. Kdyby tak aktivně hledal, tak už ji dávno má. Není pravda, že není práce.
Já jsem tak ráda za mýho chlapa.. ![]()
Příspěvek upraven 06.03.21 v 09:56
@andrejka1995 nikoho neponižuju a co máte dělat jsme tu už všechny napsaly..
hlavně zvednout zadek, snažit se, pracovat, řešit to písemně..
už jste poslali tu žádost na Město, ne, že? otázka jednoho e-mailu, deseti minut.. (s doložením příloh)..
rozběhla ses do obchodů poptat se po brigádě? na pracák znovu zkusit řešit dávky a pro seznam volných míst? jinak jsou k nalezení i volně na netu na stránkách úřadu práce..
internet máte..
PS : ale vy asi ani oficiální příjem nechcete, že? protože by na něj skočil exekutor..
@Lucy75 píše:
@andrejka1995 nikoho neponižuju a co máte dělat jsme tu už všechny napsaly..
hlavně zvednout zadek, snažit se, pracovat, řešit to písemně..
už jste poslali tu žádost na Město, ne, že? otázka jednoho e-mailu, deseti minut.. (s doložením příloh)..
rozběhla ses do obchodů poptat se po brigádě? na pracák znovu zkusit řešit dávky a pro seznam volných míst? jinak jsou k nalezení i volně na netu na stránkách úřadu práce..
internet máte..
PS : ale vy asi ani oficiální příjem nechcete, že? protože by na něj skočil exekutor..
bingo
@andrejka1995 Tak prostě musí přítel zabrat
Tahle doba není jednoduchá pro nikoho. Tohle se prostě musí řešit. Domluvili jste si asponˇsplátkový kalendář? Asi ne že? To by jinak město nevyhrožovalo vystěhováním. Přítel nemá nárok ani na podporu? Tak atˇhlídá děti a ty jdi na brigádu.
@andrejka1995 píše:
Ahoj děvčata, jdu za vami pro radu uz jsem bezradná. bydlim v mestskem byte platim radne najem, nikdy sem. nemela problem. Ale ted na podzim (prosinec, leden, unor) jsem nemohla zaplatit najmy z duvodu covidu. Deti by nemeli na jidlo a ostatni potreby. Pritel ztratil praci a nemuze najit novou a ja mam jen rodicovsly prispevek z ktereho my exekutor strahava penize. Město my uz vyhrozuje ze pokud vse nezsplatim do konce brezna. Vystehují me. Ale ja nemam kam jit navic mam dve deti. A nechci ztratit tento byt. Zkousela jsem nna socialku zajit nemam na zadne davky narok, ani hmotnou nouzi my nedaji. Pujcku jsem zkousela. Tu my taky nedaji. Ikdyz bych ji radne splacela. A nevim co ted. Rodina my nepomůže, nevim kdecse poradit. A jestli mam vubec sanci se snimi treba domluvit na splaceni techto najmu. Zkousela jsem vse a na magistratu my toho.moc nerekli, jen ze to chcou zaplatit. Muzete my poradit prosim![]()
jedinou možnost vidím, že přítel zvedne zadek a půjde na brigádu nebo si najde jinou práci. Případně bude doma hlídat děti a ty půjdeš pracovat. Už máš exekuce a je vidět, že jste se nepoučili. To, že nemáš na nic nárok, když nepracujete, máte dluhy, je v pořádku. Za 3 měsíce už někdo z vás mohl pracovat…Víc k tomu psát nebudu.
@prokr píše:
Tak jestli chodí na brigády až v takové míře, že „furt není doma“, tak snad máte na nájem ne? Pokud se akorát někde fláká a zašívá před dětmi, tak to hold budete muset nějak přenastavit nebo skončís s dětmi v azyláku. Proč nemá chlap nárok na podporu a Ty na přídavky na děti, příspěvek na bydlení, hmotnou nouzi?
Nájem Ti rozhodně nikdo neodpustí a čím déle to nebudeš platiti a řešit, tím větší a vleklejší problémy Tě čekají.
naprosto souhlasím, zakladatelka nám zřejmě řekal jenom část pravdy. Exekuce, dluhy, nepracující a stát je má zachrňovat…
Jak dlouho jsi ten byt řádně platila? Jako promin, vse platím, ale dlužím a mám exekuce si celkem protiřečí. Pokud nemá práci tvůj chlap, at hlídá a jdi do práce ty. ![]()
@maja45 píše:
jedinou možnost vidím, že přítel zvedne zadek a půjde na brigádu nebo si najde jinou práci. Případně bude doma hlídat děti a ty půjdeš pracovat. Už máš exekuce a je vidět, že jste se nepoučili. To, že nemáš na nic nárok, když nepracujete, máte dluhy, je v pořádku. Za 3 měsíce už někdo z vás mohl pracovat…Víc k tomu psát nebudu.
Kdo chce, tak práci najde, hlavně chlap, nevěřím že by něco nenašel. Jenže asi vše načerno aby mu po tom hned neskočil exekutor. Tohle měli řešit hned, vyřídit si splátkový kalendář atd, a ne čekat že to nějak dopadne. To pak nikoho opravdu nezajímá že koupila dětem jídlo a proto neplatí nájem. Přítel nemá práci už od července, hmmm je březen a žádná změna.
@jahuhudka píše:
Jak dlouho jsi ten byt řádně platila? Jako promin, vse platím, ale dlužím a mám exekuce si celkem protiřečí. Pokud nemá práci tvůj chlap, at hlídá a jdi do práce ty.
On přece nemůže, není celé dny doma, hledá práci, nebo je na brigádě, tam asi dělá zadara ![]()
Kontaktuj azylák a modli se, aby měli místo.
Na „přítele“ zapomeň.
Přestaň rodit.
@Cenarius píše:
Když je pořád pryč na brigádě, tak musí něco vydělat ne? A neříkej mi, že by se o ně nedokázal na pár hodin postarat, abys mohla chodit někam třeba uklízet na pár hodin.
Pán bude asi nemakačenko.
Už jsi to měla řešit v prosinci s městem. Se nedivím, že vás chtějí vystěhovat. Kolik platíte nájem? Měsíční příjem máte jaký? Máš exekuci, nemáš na nájem a půjčku by si chtěla řádně splácet z čeho?
Chudáci děti.