Meteostanice z Lidlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
323
6.10.14 14:37

@Samamama no tak to jsem teda zvědavá, už se zase dostávám do ráže :pocitac: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
6.10.14 14:38
@jitka.84 píše:
@kapuletka Já sama byla taky zatím spokojená se vším, co jsem tam koupila. Jen jednou jsem doma rozbalila trička a zjistila, že jedno má úplně popraskaný potisk. Od té doby kontroluju, jestli je v balení vše a v pořádku.

Tos mi připomněla, že jsem letos kupovala letní trika s krátkým rukávem po 3 v balení, rozbalím, a jedno z nich má na zádech dírku, jakoby prostřiženou nůžkama. V tu chvíli jsem vracení vyhodnotila jako vyhozené peníze za benzín, zalátala a nechala být, ale nase. e to. Ale to není chyba Lidlu, to už jim takto přišlo, bylo to origoš zabalené (u oblečení si většinou prohlédnu nějaký rozbalený kus v požadované velikosti a pak si vezmu nějaký zabalený, ale zjevně to není ideální postup).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kae
62
6.10.14 17:39
@jitka.84 píše:
Bratranec si nedávno kupoval v Lidlu sluneční brýle s náhradními čočkami. Doma zjistil, že tam nepasuji, tak je tam jel reklamovat. Reklamaci uznali bez problémů, krabičku s brýlemi ani nezkontrolovali a vrátili ji zpět do košíku k ostatním na prodej. Takže tak :nevim: Já už tam nic bez důkladné kontroly nekupuju

Přesně tak, rozbalit a zkontrolovat. Za tu cenu se tomu nedivím, ale v normálních krámech za stejnou kvalitu chtějí víc. My dost věcí reklamovali (naposled LED žárovky a univerzální dálkový ovladač) a vždycky nám vrátili peníze. Zbyla už jenom autonabíječka, meteostanice a topinkovač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
6.10.14 19:36

@kapuletka Ahoj,tak to máš zrovna pech, my máme z Lidlu kdeco, mikrovlnku, presovač, meteostanici, pekárnu, LED žárovky, manžel má téměř veškeré nářadí, nabíječky, a naprosto bez problémů, já na věci z Lidlu nedám dopustit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
6.10.14 21:28

Tak jsem jim to tam odnesla, bez keců a hned mi vrátili peníze, jen se paní zeptala, jestli to teda nechci vyměnit, tak říkám že určitě ne, děkuji, a hned mi vrátila peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
6.10.14 22:56

@kapuletka Tak dobrý, takhle je to fajn, asi jen já mám smůlu, že mi to tak nefunguje (teda kecam, v Globusu to tak funguje, nezajímá je ani důvod vrácení zboží, když je to, tuším, do 14 dnů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
7.10.14 21:42

@Samamama no tak tak by to mělo být všude. Asi máme u nás v Lidlu dobrý lidi, vždycky, když vidím, že někdo něco jde vrátit, hned mu bez keců vrací peníze, nikdy jsem neviděla, že by se tam s nima někdo dohadoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
7.10.14 23:17

@kapuletka Já to tak viděla i u nás, i mi lidi potvrzovali, že za oblečení, které nesedí, vrací úplně v pohodě hned (když při nějaké mánii lidi vezmou např. 5 softshellek a pak jdou 3 vrátit :mrgreen: ), ale holt jsem musela mít něco extra. Tak hlavně že tobě to dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný