Metoda vyřvávávací ???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
15.8.06 13:37

Ahojky, nám večer pomáhá na usínání pustit fén. Nakojím, položím, pustím fén a odcházím. Většinou je do chvíle tuhý. Někdy usíná i bez něj. Vyjímečně si vedle něj lehnu. Přes den mi to funguje jen někdy. Samík ale většinou pláče jen když něco opravdu chce nebo ho něco trápí.
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
15.8.06 21:12

Ahoj,
Tak my jsme uspávali asi devět nebo deset měsíců. Vyřvávací metoda nepomohla (byly dva pokusy, jeden dvouhodinový, druhý čtyřhodinový - v obou případech dítě vyhrálo :lol: - závidím matkám, jejichž dítě to po patnácti minutách nebo i po hodině vzdá! :wink: ), nakonec jsme podlehli. Někdy v devátém měsíci se ode mne jednoho dne polospící dcerka odtáhla, jakože chce mít své pohodlí a soukromí… A od té doby neuspáváme (nebo aspoň už ne pořád). Ale celou noc tedy nespí dodneška. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.06 20:26

spaní

Ahojky,
ani já nejsem pro vyřvávací metodu. Zkusila jsem to jednou a bylo to ještě horší, malá se mi tak rozeřvala, že jsem jí další čtyři hodiny uklidňovala. Já jsem se názorově rozcházela s manželem, ten je pro řev,já ne. Když jsme to zkoušeli, tak jsem řvala taky a tak to manžel vzdal.Tím pádem houpeme a houpeme a houpeme. Možná to neni úplně to nejlepší řešení, ale mimi je v pohodě a tím pádem i já. ahojky Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí