Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
Chci se Vás zeptat co by jste uvítaly na českých eshopech. Abych byla přesnější…jaké zboží by jste třeba rády pro miminka vyzkoušely nebo používaly, ale v Česku příliš dostupné není nebo za šílené ceny. Rozjíždíme e-shop pro maminky a rády bychom znaly názor a potřeby maminek.
E-shop bude obsahovat také vychytávky do kuchyně a domácnosti, díky kterým je možné zahodit igelitky a sáčky atd. ![]()
Byla bych vám vděčná za vaše nápady. ![]()
Jste bláááázni, všeho ohledně mamin je až moc a když už něco chybí tak je jen málo lidí co o ty věci stojí…
@Klarabet Mně přijde, že je dostupné všechno, i to co člověk nepotřebuje. Jediné, co je problém jsou ceny obecně.
Nevim, jak velka muze byt skupina matek, co nejde rovnou na Amazon a spol..
Zlatej dudlík
ne vážně, dá se sehnat vše, nedokážu si představit další eshop co by se uživil.
Me vseho prijde taky hroooozne moc, ale fandim Ekologii
a prirodni kosmetice
Nechci ti kazit iluze, ale krámů a shopu s blbostma pro mimina je mraky a třeba hadrů je že to nikdo nechce
@Klarabet píše:
Ahoj holky,
Chci se Vás zeptat co by jste uvítaly na českých eshopech. Abych byla přesnější…jaké zboží by jste třeba rády pro miminka vyzkoušely nebo používaly, ale v Česku příliš dostupné není nebo za šílené ceny. Rozjíždíme e-shop pro maminky a rády bychom znaly názor a potřeby maminek.
E-shop bude obsahovat také vychytávky do kuchyně a domácnosti, díky kterým je možné zahodit igelitky a sáčky atd.
Byla bych vám vděčná za vaše nápady.
Všeho je dost.
Co mě napadá, jsou:
Velká bodýčka. Tím myslím třeba na šesti sedmileté děti. Existuje skupina maminek s nechodícími (postiženými) dětmi, které je potřebují.
To samé velké overaly na spaní. Ale ty už se teď tak nějak začínají i prodávat.
Pak není tolik triček bez potisku.
A relativně málo i takových těch tunik, co nejsou vyloženě šatičky. Delší než dlouhé triko a kratší než šatičky, ty co se dají nosit k legínám i kalhotám.
@Klarabet píše:
Ahoj holky,
E-shop bude obsahovat také vychytávky do kuchyně a domácnosti, díky kterým je možné zahodit igelitky a sáčky atd.
Byla bych vám vděčná za vaše nápady.
já vidím mezeru na trhu u žehličky, která sama dovede vyžehlit prádlo, složit ho… a kdyby se k tomu dala koupit nějaká vychytávka, co by ho ještě uklidila do skříně, bylo by to dokonalé…
![]()
A teď vážně… myslím, že se dá sehnat všechno, i to, co není vyloženě potřeba… takže najít nějakou tu mezeru na trhu asi nebude lehké…
@Bábrdl píše:
Všeho je dost.Co mě napadá, jsou:
To samé velké overaly na spaní. Ale ty už se teď tak nějak začínají i prodávat.
Velká bodýčka. Tím myslím třeba na šesti sedmileté děti. Existuje skupina maminek s nechodícími (postiženými) dětmi, které je potřebují.
S timto souhlasim ![]()
A kolové sukně pro holčičky. Všude jsou miliony těch tutu sukní, ale kolová (točící), tu jsem hledala dlouho.
Taky je málo teplejších lacláčů pro děti 5+. Jsou buď džínové, nebo oteplovačky. Ale lacláče na hřiště na podzim nebo jaro, těch taky tolik není. Softshellové lacláče, to je nereálné. Všechny lacly, krom džínových a oteplováků, končí velikostí 96.
Taky je málo černobílých hraček (ony jdou, ale velmi drahé) pro miminky se zrakovými problémy. (černobílé hračky se doporučují pro cvičení zraku). Hrací hrazdičky, dečky atd.
A tepláčků s „vyztuženými“ koleny pro starší (šest a více) nechodící děti. Lezou a hned to prodřou.
@Bábrdl píše:
A kolové sukně pro holčičky. Všude jsou miliony těch tutu sukní, ale kolová (točící), tu jsem hledala dlouho.
@Regina Hero píše:
https://www.fler.cz/…i/sukne-saty?…
Na fléru jsem ji právě kupovala, protože v obchodech není. Všude jen ty tutu.
Chvíli trvalo, než jsem našla takovou, co by se mi líbila.
Ony i ty další věci se dají porůznu najít. Ale není jich mnoho a tady platíš poštovné, támhle platíš poštovné, tadyhle poštovné. Kupovat to po jednom se moc nevyplatí.
Příspěvek upraven 10.04.18 v 10:12