Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dopředu aspoň vidíš, kam jedeš, ale při vycouvávání ven z MHD se mi lidi obvykle hemží přímo za zadkem, tak jestli jsem na někoho někdy šlápla, tak se omlouvám, ale oči na zádech nemám a směr jízdy vystupujícího kočárku asi taky nebude tak těžké odhadnout. Chápu, když je víc lidí pohromadě, že nevidí a není kam uhnout, ale na naší zastávce vystupuji já s kočárkem a tak dva lidi z jiných dveří na úzký chodník, ti lidi mi vždycky vlezou přímo pod nohy, nemůžou počkat dvě vteřiny, až vystoupím a vytočím se, oni asi fakt očekávají, že je ještě s kočárem na rozhraní MHD / chodník budu pouštět. ![]()
@debra.morgan Ja jsem jela s kocarem MHD asi 5× a vzdycky se muzi sami velmi ochotne nabizeli, ale nikdy me nenapadlo, jim nabidnout madlo
. Ale ja jsem mela kocar vzdy jako z prodejny, nesnasim zapatlane a umastene kocary, tak se mozna nestitili a ochotne pomahali.
@Lynette @Janita3 bývají v přední části, často hned za řidičem spolu s těmi sedadly pro méně pohyblivé. Jsou označené tímhle nebo podobným piktogramem. Jsou i ve vlaku. Jak je to v Praze nevím.