Míchání barev - studený odstín hnědé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
26.7.13 14:22
@Regina Hero píše: červená a žlutá je oranžová…

Koukám, že jsem úplně mimo a to jsem si myslela, že si něco ze základky pamatuju. Měli jsme na výtvarku akademickou malířku a tohle nám dost vysvětlovala, ale už je to moc dávno, tak mi to z hlavy vypadlo. Mě to tenkrát strašně moc bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.7.13 14:28

Já bych tam flákla černou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
26.7.13 14:40

Tak jestli toho nemáte hodně (diskuzi jsem nepročítala, promiň). lepší by bylo vrátit tu barvu a nechat si namíchat nebo koupit jinou. Případně možná! smíchat se studenou hnědou, ale přijde mi to k ničemu. Každopádně z teplého odstínu se studený dělá špatně a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.7.13 14:51
@Pipet píše:
Já bych tam flákla černou…

To jsem zkoušela a je z toho bažina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.7.13 14:52
@rejžička píše:
Tak jestli toho nemáte hodně (diskuzi jsem nepročítala, promiň). lepší by bylo vrátit tu barvu a nechat si namíchat nebo koupit jinou. Případně možná! smíchat se studenou hnědou, ale přijde mi to k ničemu. Každopádně z teplého odstínu se studený dělá špatně a naopak.

Je to jenom taková ta tónovací barva, navíc už použitá, takže to vrátit nejde, ale díky za další názor ve smyslu, že z teplé studenou neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.7.13 15:02

Tak jsem na těch temperách zkoušela pomocí žluté, modré a červené vytvořit něco, co bych si představovala a docela se mi to povedlo, ale bylo to stále přidávat tuhle a tamtu a tak je mi jasné, že v tom velkém množství bych to těžko trefovala. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
26.7.13 15:29

@kolozubka Navíc ber, kolik by stálo peněz, nakoupit další barvy a pak míchat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.7.13 15:39
@rejžička píše:
@kolozubka Navíc ber, kolik by stálo peněz, nakoupit další barvy a pak míchat. ;)

No právě. Takový experimentování nevyjde levně, jak jsem si původně myslela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
28.7.13 16:18

@Regina Hero moc děkuji za návod na hnědou. Nakonec jsme se dali do experimentování a namíchali si sami barvičku a jsem moc spokojená. :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.7.13 18:57

@kolozubka tak to je fajn… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie