Micro ring kvalitní vlasy kde?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
243
2.2.15 10:32

Micro ring kvalitní vlasy kde?

Ahoj, pročetla jsem tady všechny možné diskuze, ale nějak stále nevím, jaké si mám vybrat vlasy a jaké zakoupit pomůcky.
Chtěla bych metodu mico ring (ne keratin), dělat mi to bude sestra, která je kadeřnice, takže vlastně doma. Chtěla bych vlasy přírodní kvalitní, ale zase za ně nechci dát 10 tisíc. Mám vlasy blonďaté a nechávám si dělat světlé melírky. Nechci vlasy na kterých jsou už přidělané ty kroužky (tuším, že to je micro ring easy, nebo tak nějak) prostě tu lepší metodu. Koukala jsem na odkaz na jeden salón v Praze, vlasy tam mají krásné a asi opravdu kvalitní, ale mě by ten typ (champagne nevím jestli je to až takhle přesně)vyšel asi na 9tisíc a to je fakt moc.
Mohl by jste mi prosím někdo poradit, odkud objednáváte a co vše si mám koupit (ringy, kartáč…) a taky jakou kosmetiku a jak je udržovat, aby byly pořád hezké :dance:

Moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1201
2.2.15 10:35

@Heduna proč neřekneš sestře, když je kadeřnice? Ať ti věci objedná ona za velkoobchod.ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
2.2.15 10:46

Ona je sice kadeřnice, ale dělá úplně něco jiného, tak je to myšleno tak, že prostě nepůjdu do salónu, ale chceme to dělat doma. Ráda bych si o tom proto něco zjistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
3.2.15 16:31

@Heduna tak to jo…ráda bych poradila jsem taky kadeřnice, ale tohle taky nedělám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.10.19 23:06

Já to mám odtud 150 pramenů, k tomu sem objednávala háček a klešte jinak mi to dělala kamarádka :)

Edit adminem: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková