Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Krásné dobré ráno ![]()
Je mi 29 a už se mi začínají dělat rýhy kolem očí, tam kde lemují kruhy pod očima líčka
Směšné to není, ale co už
Když jsem viděla sestřenice - dvojčata, jedna pleť jak dvacítka a druhá právě ty rýhy kolem očí a hluboké jak cyp
To mě zřejmě taky čeká
Je jim 37 let.
Jde tomu nějak zabránit? Vypadám na 20, ale asi za chvilku nebudu…
@Básnířka No, s tím se smiř, že věčně jako dvacítka vypadat nebudeš. Mně bude 53 a vrásek moc nemám. Částečně je to určitě genama po tatínkovi, kterému je přes 70 a vypadá na zachovalého pětapadesátníka, částečně možná jedním „fíglem“ který používám od nějakých pětatřiceti. Nepoužívám nějaké speciální krémy, ale když si mažu obličej, pokaždé nanesu kolem očí trošku větší vrstvu a chvíli masíruju krouživými pohyby směrem ze stran ke kořenu nosu, hezky kolem dokola kolem očí, jemně, netlačit, nevytahovat kůži…
Vím, že neminou
MRCHY!
Ale trošku je zbrzdit… Nic? Fakt nic? Nějaký osvědčený krém? Plastika??? ![]()
@Básnířka no to je celkem běžné, že ve 30 člověk nevypadá na 20
Stárnutí organismu bohužel nezastavíš…správnou stravou a péčí o pleť maximálně nepatrně zpomalíš.
@Básnířka Víc než krémy fakt pomáhá ta správná strava - výživa zevnitř
A samozřejmě minimum stresu ![]()
Taky mám 29,vypadám tak na těch 29
ale taky budu z těch, co prostě neumí stárnout. Začala jsem teď docházet na masáž kys. hyaluronovou a na omnilux. Nečekám od toho zázraky, ale pravdou je, že pleť mám pružnější, jemnější a jakoby hezky vyživenou. Dnes jdu zas. Paní mi říkala o mezonitích, tak to ještě důkladněji probereme, vadí mi vrásky na čele. Drahé to moc není, tak za zkoušku nic.. ![]()
@Básnířka píše:
Vím, že neminouMRCHY!
Ale trošku je zbrzdit… Nic? Fakt nic? Nějaký osvědčený krém? Plastika???
Zdrava strava, dostatek spanku, duuuukladna hydratace a pravidelna salonni pece, nejlepe zpevnujici masaz 1× za ctyri tydny. Krem uz je jen tresinka na dortu, sam od sebe je temer k nicemu ![]()
Dobrá výživa zevnitř a vůbec životospráva. Nespat 4 hodiny, stresy, pojídání prášků na každou blbost. O pleť pečovat, chránit, ale žádný krém který vrásky odstraní neexistuje. Jak tu někdo psal, jde to jen zbrzdit, ovšem genetiku nepřečůráme. ![]()
Me pomáhá Dove Age. Sice nezmizí ale vyhladí. Je mi 21 a mám vrásky na čele
@Básnířka zmiňuje plastiku, to samozřejmě ma efekt. Mám známou, které je přes čtyřicet, ale díky faceliftingu si drží vzhled třicítky
Vyvážená strava opravdu výživa těla zevnitř, žádný cukr ani nevhodné potraviny a umělé přípravky v nich viz. peklo na talíři, a dost atd…
PRAVIDELNÁ péče doma ranní a večerní čištění pleti, hydratační sérum, dva krémy jeden noční jeden denní je v nich rozíl, na oční okolí používat jen oční krém.
Návštěvy kosmetičky jsou k nezaplacení, je to hodně znát, já chodím a okolí se diví, je to ale moje tajemství, čistí mi pleť do hloubky, prokrvuje masáží, používá ultrazvuk, hluboko do pleti apliku vitamín E a kys. hyaluronovou- to je prostě vidět ![]()
pohyb a sport, krásně se potem odplavují nečistoty a pleť se prokrvuje
občasné peelingy a pleťové masky
hodně spánku a nekouřit, neponocovat, žádný alkohol.
A pokud tohle někdo nedokáže a nemá geneticky dáno, tak má smůlu, protože né každej prostě dokáže žít opravdu zdravý životní styl, né každý má peníze na kosmetiku, né každý se donutí 4× týdně cvičit a co jejvíce se o sebe starat, čas, děti, finance a uspěchaná doba, pracovní povinnosti a tak podobně tomu nepomáhají. Když se tak čtu mám teda štěstí ![]()
@rencakk @Malvajs @mrňousek88 @Radiiik @martas22 holky koukejte, i na tohle je nám to dobré
tady vidíte že se nám prostě daří
mám vás ráda papa
@Básnířka A proč chceš vítězit nad vráskama? Je to přece přirozené. Jestli vypadáš na 20 ve 30 fakt nedokážu posoudit, ono se to srovnává spíš později, takže že vypadá čtyřicátnice na třicátnici je vcelku běžné, ale třicítka, že by vypadala na 20
Nedala by jsi sem fotku? Jinak já spoléhám na geny, žádné kosmetické přípravky jako krémy, masky nepoužívám. Nemám jedinou vrásku, je mi 41. Nech to na přírodě, stárnutí je přece přirozené
Nebo hrozí, že by si kvůli tvým vráskám manžel tu opravdovou dvacítku jednou našel?