Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já si prošla lehkou migrénkou teď po zabijačce a to jsem nepila…prostě trošku stresík, málo spánku…a 2 dny v krizi…ale jak říkám, při kojení to má lepší průběh, teď stačil Migrenol olej, pár Panadolů Novum a pár ibuprofenů…jaký bylo mlíko nevím, ale malej sosal i v noci
doufám, že jsem ho nesjela taky ![]()
Muj si země dělá srandu (mam taštičku naplněnou léky-musim ale doplnit zásoby
) holky vše si přepíšu na papírek a vyrazím do lékarny! Musim se proti tomu zabezpečit dříve protože bez ničeho sem doma vážně umírala ale zatím zaklepu nic nic…
Já jsem si ji asi rozjela touto diskuzí, moc jsem o ní přemýšlela. Dneska třetí den a už jsem si vzala Sumatriptan, vím, že nesmím kvůli kojení, ale prostě to nešlo, takže je mi už dobře, doufám, že navrátil už nebude… ![]()
@rokyta1 píše:
Já jsem si ji asi rozjela touto diskuzí, moc jsem o ní přemýšlela. Dneska třetí den a už jsem si vzala Sumatriptan, vím, že nesmím kvůli kojení, ale prostě to nešlo, takže je mi už dobře, doufám, že navrátil už nebude…
A ja jsem rikala, ze se mi nechce do skoly, ze se udelam nemocnou, z emam migrenu a zvracim…hmmm, tak ted to tady mam v plne krase ![]()
@Weru jo to máme z toho, že si to přivoláváme.
Já už dneska klid, ale malej asi dostal k večeři dávku toho léku
ale nic na něm nepozoruji
doufám, že po jednom prášku toho do mlíka tolik nevlítne… ![]()
@rokyta1 to netusim
. Ja jsem mela cele tehotenstvi az do kojeni klid, jakmile jsem prestala, tak to prislo. Takze ja jedla jedy v podobe bramburek a cokolad
.
Jinak ja jakz takz dobre, jeste to neni uplne pryc, tak budu lezet, mam faganata pryc. ![]()
No tak se přidávám do klubu dneska se mi rozjíždí aura jako prase. AAAAUUU. Jdu se nadopovat a uvidim co to udělá dál.
@Akras2 až ti bude líp písni co bereš, jestli máš nějaké fígle a ať je ti co nedřív dobře
@rokyta1
No teď jsem do sebe vrazila dva Brufeny a zapila to rozpuštěným magneziem. Tak za dvě hoďky si dám Algifen a budu doufat že to zabere. Většinou to funguje. Ale taky už jsem zažila stav že jsem skončila na kapačce v nemocnici. Jdu zkusit usnout. Malá teď taky usnula tak budu doufat že jí to ty dvě hodinky vydrží. Pak se určitě ozvu.
@rokyta1 píše:
@Weru odpočívej a neunavuj oči na netu![]()
Ja byla na telefonu a oci byly zavrene hned po te
, i kdyz jsme si zapla film ![]()
@Akras2 píše:
No tak se přidávám do klubu dneska se mi rozjíždí aura jako prase. AAAAUUU. Jdu se nadopovat a uvidim co to udělá dál.
co to znamena ta aura?
Ahoj,
hlásím se do klubu. Migrénu mám tak od 16-ti. Po porodu se mi intervaly začaly zkracovat, tak jsem začala chodit na neurologii. Momentálně mám nasazenou profylaktickou léčbu Zonegranem, to jsou antiepileptika, tak snad to pomůže, protože už mě hlava bolívá každý týden a to se dlouhodobě nedá. Při migréně si beru půlku Sumatriptanu, zabere vždycky, je to moje záchrana. Už jsem dokonce vyzkoušela akupunkturu a Dornovu metodu narovnání páteře a nemělo to skoro žádný efekt. Tak jsem ráda, že jsem vás tady objevila a nejsem v tom sama ![]()