Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Musíš mít pěkné hroší kůži. On se necítí dobře v tom vztahu, ale ty trváš na pravidelné souloži. Navíc se asi zamilováváš. No, uděláš několik lidí nešťastných, když v tom budeš pokračovat. Když to neperspektivní plácání se na místě ukončíš, možná si chvíli pobrečíš ty sama. I zanášet se musí umět.
Ad,, mě to trápí, protože jsem v permanentním napětí z toho, kdy to zase ukončí,,
Aby tě pak netrápilo více to, že rozbiješ dvě rodiny
Příspěvek upraven 04.04.21 v 07:20
Když už se kurví manželce, se kterou má malé děti, alespoň že z toho má blbý pocit. Ty se klidně utrap, nic jiného si nezasloužíš.
@Anonymní píše:
Z různých důvodů jsem si našla milence přesto že jsem vdaná s malými dětmi (nechci z manželství odcházet a mít milence mi vyhovuje). Milenec je také ženatý s malými dětmi, ale narozdíl ode mě nikdy milenku nechtěl, akorát do toho se mnou „spadl“. Snažil se to už asi pětkrát ukončit a vždycky mu to vydrželo jen chvíli, ve finále spolu spíme v průměru jednou za čtrnáct dní už víc jak půl roku. Problém je v tom že on neustále řeší že to musíme někdy ukončit, že to takhle nejde, že nechce nikoho podvádět…a mě to trápí, protože jsem v permanentním napětí z toho, kdy to zase ukončí. Navíc jsem k němu začala něco cítit a mám pocit že se v tom hrozně plácám.
Tohle by mě naprosto nebavilo, mít milence labilní trosku, která se chce pořád rozcházet a tvrdí, že za nic nemůže, že do toho „spadl“, vždyt to není chlap, ale třtina ve větru.
Bych s ním tu jeho hru na „milence chudáka“ nehrála… ![]()
@Anonymní píše:
Z různých důvodů jsem si našla milence přesto že jsem vdaná s malými dětmi (nechci z manželství odcházet a mít milence mi vyhovuje). Milenec je také ženatý s malými dětmi, ale narozdíl ode mě nikdy milenku nechtěl, akorát do toho se mnou „spadl“. Snažil se to už asi pětkrát ukončit a vždycky mu to vydrželo jen chvíli, ve finále spolu spíme v průměru jednou za čtrnáct dní už víc jak půl roku. Problém je v tom že on neustále řeší že to musíme někdy ukončit, že to takhle nejde, že nechce nikoho podvádět…a mě to trápí, protože jsem v permanentním napětí z toho, kdy to zase ukončí. Navíc jsem k němu začala něco cítit a mám pocit že se v tom hrozně plácám.
Má více rozumu a taky nějaké svědomí, takže mu v tom není dobře.
Vždyť on tě vlastně ani nechce..
tvl, máš tohle zapotřebí??
na tvém místě bych se po této zkušenosti s otázkou nevěry vypořádala rychle, snadno a napořád…
Váš „vztah“ (ani se tomu kukání jednou za 14dní takhle vlastně říkat nedá) nemá vůbec žádný smysl a riskuješ mnohonásobně víc, než dostáváš…
nemáš žádnou hrdost? čekat, až se na mne popáté vykašle labilní milenec, tak to je fakt hodně ubohé… stejně jako celá ta situace.
@Anonymní píše:
Najdi si někoho koho bude těšit že tě má…
Twl.. Docela síla.. Proč si nenajdeš takového, co nemá výčitky?
Na nevěru si musíš najít chlapa, který to má v hlavě nastaveno jako ty, pak to může fungovat.
Z toho tvého „milence“ by se mi tak akorát dělalo šoufl, ještě ho snad utěšovat, že s tebou zahýbá- to mu u toho držíš pistoli u hlavy?
A hlavně, hlavně se nikdy, nikdy, nikdy do milence nezamilovat! ![]()
@Annabela11 píše:
@Modrásek modrý Oba je rozbíjí…
Jasně, teď píšu o jejich pocitech a trápení
Vykašli se na to, protože jestli on takhle depresí, tak dřív nebo později to praskne. Manželka na něm pozná nervozitu a jeho tíží svědomí a je schopnej to vykvakat doma aby se mu ulevilo. Přijede za tebou jeho žena a velice ráda to oznámí tvé rodině. Všem Akorad ublížíš.
Milenec je nejspíš citlivé povahy a klepe se strachy, tyhle jsou nejhorší.
A ty výčitky má i před souloží nebo až když vyklepe pytlík?
Pana je mě líto jak je nucen do cizoložství chudák..
Občanku má?
Když to čtu pochybuji že ji máš i ty 🤣
A nepřijde ti to trošku hloupé.. Milenec prostě nechce pokračovat asi si uvědomil že to nemá zapotřebí, a ty z toho máš nervy? Prosímte venuj se své rodině a neskakej na nikoho jinyho.. Ženský občas vás nepochopím opravdu 🤦🏻♀️