Milenec pořád couvá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15113
6.4.21 11:56

Pokud on to chce ukončit a ty ho vždy přemluvíš aby to nedělal, velká chyby, protože o tebe dvakrát nestojí a až to praskne, bude tě nenávidět místo milovat. Až to ukončí po šesté bylo by fajn, kdyby jsi mu na to kývla v rámci svého duševního zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
6.4.21 12:01

Já radši nekomentuju, nemám na to právo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
6.4.21 12:07

Tato diskuze náležitě objasňuje, jaký to má smysl vážit si manželky/družky a opečovávat jí…rošťák se zlým kukučem by jí srovnal fasádu a ona by byla šťastná a rozdala by se pro něho a spokojení by byli všichni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.21 12:35
@Sonarka píše:
Ale on chce ;) Jen si hraje na děsnýho charaktera a že k tomu vlastně přišel jak slepý k houslím, aby nevypadal jako úplný zmetek :P Kdyby nechtěl, tak to utne doopravdy, snad není nesvépravný :nevim: Já bych mu to vůbec ne. žrala :P

Pořád to pokračuje v tom samém duchu…pořád říká, jak to nejde a jak to musí skončit…vždy se pak neovládne a v nějaký moment se na mě vrhne a vášnivě se milujeme a pak ho zas chytá svědomí, začne říkat jak on není typ chlapa který by někoho podváděl, že nejsme milenci, jen přátelé apod…a stále ho neskutečně chci.

• Citovat
  • Upravit
14332
18.10.21 12:45
@Anonymní píše:
Pořád to pokračuje v tom samém duchu…pořád říká, jak to nejde a jak to musí skončit…vždy se pak neovládne a v nějaký moment se na mě vrhne a vášnivě se milujeme a pak ho zas chytá svědomí, začne říkat jak on není typ chlapa který by někoho podváděl, že nejsme milenci, jen přátelé apod…a stále ho neskutečně chci.

Asi je pro oba na čase si najít jiný koníček :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.10.21 12:53
@Anonymní píše:
Pořád to pokračuje v tom samém duchu…pořád říká, jak to nejde a jak to musí skončit…vždy se pak neovládne a v nějaký moment se na mě vrhne a vášnivě se milujeme a pak ho zas chytá svědomí, začne říkat jak on není typ chlapa který by někoho podváděl, že nejsme milenci, jen přátelé apod…a stále ho neskutečně chci.

Tebe baví spát s hysterickým mužem? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
18.10.21 12:59

Ach jo, proč si nekdo neváží toho co má a podvádí? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
18.10.21 13:16
@Anonymní píše:

Proč tě zatěžuje takovýma řečma :roll: Mně by přišel asexuální. Tenhle typ mužů mě nevábí…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky