Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@OldaJ píše:
Kdyby mu to bylo lito tak to nedela. Spis ma dalsi milenku a nechce o zakladetlky prijit uplne, ale casu jinuz taky nechce moc venovat. Plus ho bavi, jak dolejza a prosi o sex
Těžko říct…
Ale oni jsou labilové, samozřejmě i ženy, kteří se dovedou v tom vztahu plácat šíleně, vysloveně tím žijí.
Píšou milencovi - milence, hypnotizují telefon, řeší a analyzují každou sms, pak je schůzka, poté se jeden nebo druhý nebo oba nervově zhroutí, pláčou, někdo se i chce zabít, navštíví pak psychoterapeuta, udobří se, jede se nanovo a tak dokolečka dokola, vztah bez těchto výlevů emocí by je ani nebavil… ![]()
@Annabela11 píše:
@Chytrak Tvl ty mě znáš jo?? čoveče že já tebe nenesmíš brát vše tak vážně
špatná zkušenost?
Tuším, že pisatel je zasloužilý dvanácterák ![]()
@ropucha 02 píše:
Tuším, že pisatel je zasloužilý dvanácterák
Ano, mas samozrejme pravdu ![]()
Ty máš fakt sebevědomí na nule. Milenec tě ani nechce, sex jednou za 14 dnů z donucení. A ještě si se do něj zamilovala. Trapas.
Chapu, jak tezke je potkat spriznenou duši, ale nechapu, jak muzes spat s nekym, kdo te vlastne nechce a nechava se ukecavat. To je jedno, cim to zduvodnuje, message je jasna ‚kdybych nebyl s.ac, tak s tebou nejsem‘ ![]()
Zkus nekde vyhrabnout kadrovou rezervu a tohodle pošli domu, at se venuje zene a detem, tentokrat poradne
za uspech bych povazovala, kdybych si odpustila jizlive komentare… ![]()
@free333 píše:
Tohle by mě naprosto nebavilo, mít milence labilní trosku, která se chce pořád rozcházet a tvrdí, že za nic nemůže, že do toho „spadl“, vždyt to není chlap, ale třtina ve větru.Bych s ním tu jeho hru na „milence chudáka“ nehrála…
Souhlas, milenec má přinášet radost, ne další starosti.
Tak nebudu tě soudit, takovýchto duchaplných, milých příspěvků tu máš už dost.
Pokud jsi se zamilovala (opravdu nerozumím tomu proč, třeba nám to osvětlíš a teď bez rýpání, fakt mě to zajímá, soudit tě nebudu) máš výchozí situaci o něco těžší, ale zkus se nad tím alespoň na chvíli zamyslet rozumem. Kdybys byla svobodná a bez závazků, fakt bys chtěla domů chlapa co podvádí svojí ženu, čas na Tebe si udělá ve finále jen když on chce (proto zřejmě „jen“ jednou za 14 dní, jinak si myslím, že ty bys chtěla víc) a ještě ti naznačuje (nebo v tom horším případě i narovinu říká), že vlastně cokoli s Tebou spojené je chyba, hrozně ho to mrzí a kdesi cosi (ale samozřejmě až po tom co zasune)?
Já nevim, chápu, že zezačátku, než se z toho člověk vymotá, to asi trochu může trvat, ale pokud by mi dlouhodobě někdo takhle jakože „zmiňoval“, že vlastně jsem na obtíž, dělám jenom problémy a vlastně jsem zbytečná (krom toho zásunu, že jo), tak bych toho člověka spíš nenáviděla, než abych se zamilovávala víc a víc… ![]()
@free333 píše:
Tohle by mě naprosto nebavilo, mít milence labilní trosku, která se chce pořád rozcházet a tvrdí, že za nic nemůže, že do toho „spadl“, vždyt to není chlap, ale třtina ve větru.Bych s ním tu jeho hru na „milence chudáka“ nehrála…
Viď
Přesně tak, bych se s ním rozešla sama a našla si nějakého pořádného chlapa, kterej ví, co chce
Chudáček malej, on nechce podvádět a přesto mu ten pták jednou za 14 dní k zakladatelce do rozkroku sám sklouzne ![]()
Tomu říkám výčitky svědomí ![]()
@karkarka píše:
Ty máš fakt sebevědomí na nule. Milenec tě ani nechce, sex jednou za 14 dnů z donucení. A ještě si se do něj zamilovala. Trapas.
Ale on chce
Jen si hraje na děsnýho charaktera a že k tomu vlastně přišel jak slepý k houslím, aby nevypadal jako úplný zmetek
Kdyby nechtěl, tak to utne doopravdy, snad není nesvépravný
Já bych mu to vůbec ne. žrala ![]()
@Sonarka píše:
Ale on chceJen si hraje na děsnýho charaktera a že k tomu vlastně přišel jak slepý k houslím, aby nevypadal jako úplný zmetek
Kdyby nechtěl, tak to utne doopravdy, snad není nesvépravný
Já bych mu to vůbec ne. žrala
Souhlas. A jeste vypichuju, ze odpovednost za celou situaci hodil na ni. Kdyz uz koname neco nespravneho, tak jsme v tom spolu, ne
a skoncime ve stejnem kotli, jeho voda nebude min varici jen kvuli tem pindum ![]()
A myslela jsi nekdy i na nekoho jineho nez jen na sebe, a svuj prospech??? ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Souhlas. A jeste vypichuju, ze odpovednost za celou situaci hodil na ni. Kdyz uz koname neco nespravneho, tak jsme v tom spolu, nea skoncime ve stejnem kotli, jeho voda nebude min varici jen kvuli tem pindum
Jo je to herec… Tyhle jeho řeči by mě totálně otrávily a odradily… Ale každá jsme jiná a na zakladatelku to má asi opačný efekt ![]()
Měla jsem kamaráda - milence, jestli se tomu tak dá říkat… to bylo něco podobného, pořád jsem poslouchala, že to nesmí prasknout a ať hlavně všechno mažu, co si píšeme, taky mě nutil pravidelně si dělat těhotenský test
Trpěl naprostou paranoiou po každé schůzce
A pokaždé to se mnou musel sáhodlouze rozebírat…
Přitom jsme spolu skoro dohromady nic neměli
Komedie… Nakonec to nějak vyšumelo a mě to ani nemrzelo, naštěstí jsem se rychle odmilovala
To byl jediný milenec, kterého jsem neoplakala ![]()