Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Z různých důvodů jsem si našla milence přesto že jsem vdaná s malými dětmi (nechci z manželství odcházet a mít milence mi vyhovuje). Milenec je také ženatý s malými dětmi, ale narozdíl ode mě nikdy milenku nechtěl, akorát do toho se mnou „spadl“. Snažil se to už asi pětkrát ukončit a vždycky mu to vydrželo jen chvíli, ve finále spolu spíme v průměru jednou za čtrnáct dní už víc jak půl roku. Problém je v tom že on neustále řeší že to musíme někdy ukončit, že to takhle nejde, že nechce nikoho podvádět…a mě to trápí, protože jsem v permanentním napětí z toho, kdy to zase ukončí. Navíc jsem k němu začala něco cítit a mám pocit že se v tom hrozně plácám.
Přečti si to po sobě. Pokud jsi jenom trochu příčetná, tak se hanbou propadneš. A to zdaleka nejenom kvůli podvádění
![]()
@ropucha 02 píše:
Na nevěru si musíš najít chlapa, který to má v hlavě nastaveno jako ty, pak to může fungovat.
Z toho tvého „milence“ by se mi tak akorát dělalo šoufl, ještě ho snad utěšovat, že s tebou zahýbá- to mu u toho držíš pistoli u hlavy?
A hlavně, hlavně se nikdy, nikdy, nikdy do milence nezamilovat!
Navíc u těchto labilů a hysteriků je nebezpečí, že se doma zhroutí a řeknou to manželce…
To jsou ti ubožáčci, co buď řeší manželku, nebo děcka a tenhle je ještě lepší level, taková plačka sám nad sebou.
Když už si najdu milence, tak aby mi to něco dávalo. Ideálně dobrej sex. My ženy potřebujeme taky pozornost a trochu něhy, aby nám to za ten průser stálo.
Pokud to řeší, tak ho okamžitě utni a použij ho jen na ten sex. Fňukáním ať otravuje doma manželku ![]()
Taky jsem si tím prošla a řeknu ti vykašli se na to.
Rozejděte se než se to provalí, potom je to hrozný
a kupa věcí nevrátíš. Nechtěla bych už milence, nestojí
to za ty nervy a gór když jsou malí děti.
@free333 píše:
Navíc u těchto labilů a hysteriků je nebezpečí, že se doma zhroutí a řeknou to manželce…
A z milenky v záchvatu hysterie uděla tyranku, která jej nutila a nedala mu pokoj.
Manželka nejspíš ví, zda má doma tuntu, který by se pro všechny „rozdal“… ![]()
@Anonymní píše:
Z různých důvodů jsem si našla milence přesto že jsem vdaná s malými dětmi (nechci z manželství odcházet a mít milence mi vyhovuje). Milenec je také ženatý s malými dětmi, ale narozdíl ode mě nikdy milenku nechtěl, akorát do toho se mnou „spadl“. Snažil se to už asi pětkrát ukončit a vždycky mu to vydrželo jen chvíli, ve finále spolu spíme v průměru jednou za čtrnáct dní už víc jak půl roku. Problém je v tom že on neustále řeší že to musíme někdy ukončit, že to takhle nejde, že nechce nikoho podvádět…a mě to trápí, protože jsem v permanentním napětí z toho, kdy to zase ukončí. Navíc jsem k němu začala něco cítit a mám pocit že se v tom hrozně plácám.
Je to jen milenec, stejně jako ty jen milenka. Nemůžeš přece čekat závazek nebo lásku.
Ty mu poskytuješ vaginu, on tobě penis. Klasický výměnný obchod. Sice údajně nechceš rozbijet manželství, ale přesně to děláš, navíc ses zamilovala. Beztak ti řešíš jen prito, že on tě už nechce a to se přece nedělá, že
![]()
@Annabela11 píše:
Najdi si někoho koho bude těšit že tě má…
Ty vole, no to je rada ![]()
Naprosto odpovidajici tvemu charakteru a moralni urovni
Hnus!
@Chytrak Tvl ty mě znáš jo?? čoveče že já tebe ne
nesmíš brát vše tak vážně
špatná zkušenost? ![]()
Prijde mi to jako tragikomedie
.
Zakladatelko, rozhodne toho ufnukanka neomlouvam a nedelam z neho nesvepravneho, ale ty jsi docela solidni sobecek. Vdana chci zustat, protoze mi to vyhovuje, chci k tomu i milence a tady tohohle nepustim, i kdyz mu to evidentne nedela dobre na psychiku, protoze JA k nemu neco citim. Ja, ja, ja…
@Kralikcek píše:
A z milenky v záchvatu hysterie uděla tyranku, která jej nutila a nedala mu pokoj.
Manželka nejspíš ví, zda má doma tuntu, který by se pro všechny „rozdal“…
A manzelka mu to pak moc rada odpusti a bude stastna, ze on s ni a detma zustane a neodejde ![]()
Takovyhle byva obvykle nejcastejsi scenar po provaleni.
@free333 píše:
Tohle by mě naprosto nebavilo, mít milence labilní trosku, která se chce pořád rozcházet a tvrdí, že za nic nemůže, že do toho „spadl“, vždyt to není chlap, ale třtina ve větru.Bych s ním tu jeho hru na „milence chudáka“ nehrála…
Kdyby mu to bylo lito tak to nedela. Spis ma dalsi milenku a nechce o zakladetlky prijit uplne, ale casu jinuz taky nechce moc venovat. Plus ho bavi, jak dolejza a prosi o sex
@Annabela11 píše:
@Chytrak Tvl ty mě znáš jo?? čoveče že já tebe nenesmíš brát vše tak vážně
špatná zkušenost?
Nemam brat vazne co pises? OK, tak jo.
Spatna zkusenost tak maximalne s tvymi prispevky zde, jina urcite ne ![]()
Když už milenec, tak takový, u koho nehrozí problémy!
Zásada číslo jedna - nesmí dělat problémy! Nesmí být poseroutek, u kterého hrozí, že se doma přizná, nebo že se chová natolik divně, že to na něm doma poznají.
Je dost možné, že je to jeho první nevěra a neví, jak se chovat, v případné další nevěře už to bude mít trošku otrkané.
Ale ty zdrhej! Buď ráda, že to neprasklo a najdi si takového, který ví co chce a ví, co je ve hře.
Neboj, zamiluješ se i do toho dalšího
![]()