Milenec sobec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3379
26.2.18 16:12

Chlap to má dobře zařízené, má sex, ubytovnu a stravování zdarma. Ten by letěl. Gentleman možná tak do kadibudky… :poblion:
Prosím Tě řekni mu že tohle ať si zkouší jinde, že je to normální příživník a je to. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40814
26.2.18 16:14
@Detsa píše:
A co když ty vlastnosti budou obrácený? :think: Jeden dar za druhým, ale sex slabota 8)

tak bude muset jeden dar být vibrátor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40814
26.2.18 16:15
@Detsa píše:
Jsem čekal popravdě odpověď s oběhem :think:

pořád něco s tím oběhem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
26.2.18 16:23
@jdukolem píše: čili - najedl ses, napil ses, zakukal sis a odešels domů… jo?

No a co bys ještě chtěla? Krevety? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
26.2.18 16:26
@Emimin7 píše:
Chtelas napsat genderove nekorektni svatek, kdy jedno pohlavi zistne uplatnuje vrozene rozdily. Jak to muze nekdo slavit? :?

Jaký genderově nekorektní-my jsme si dali dáreček navzájem… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23444
26.2.18 16:30
@Detsa píše:
A co když ty vlastnosti budou obrácený? :think: Jeden dar za druhým, ale sex slabota 8)

Pak se se mnou někdo bude hádat, že vo prachy nejde, hele - prachy dělají, jak výše řečeno 70% sexuality a nedostatek love nelze kompenzovat zvýšenou sexualitou, viz @růžový achát. A jak jinde výše, nedostatky v sexuální oblasti je možno vykoupit, viz @free333 :nevim:
A teď mi někdo znova tvrďte, že to tak není :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
26.2.18 16:36

No, on se spoléhá na to, že jí bude trapné po něm cokoli chtít a bude ten vztah finančně táhnout sama (proto ji předem vyprávěl o ex vyzirkach).
Já bych se vyprdla na trapnost a co nejdřív si s ním promluvila. V klidu bych mu řekla, že jsem samozivitelka a nemám tolik, abych mohla skoro každý den vyvářet večeři, kupovat lahve vína, platit dvojnásobek vody, kupovat lístky do kina…Že od něj nechci živit a využívat ho, ale že bysme se na nákladech na vztah měli spolupodílet.
Když to není trapné jemu - nechat se nakrmit, napojit, vykoupat, nechat si zasponzorovat kulturu atd., tak bych to holt vybalila já. Čím dřív, tím líp. Alespoň brzy uvidí, co tím sleduje. Udělala bych klidně ze sebe chudaka, že tolik nemám, abych finančně utáhla i jeho…

• Citovat
  • Upravit
40814
26.2.18 16:43
@Chauvinist píše:
Pak se se mnou někdo bude hádat, že vo prachy nejde, hele - prachy dělají, jak výše řečeno 70% sexuality a nedostatek love nelze kompenzovat zvýšenou sexualitou, viz @růžový achát. A jak jinde výše, nedostatky v sexuální oblasti je možno vykoupit, viz @free333 :nevim:
A teď mi někdo znova tvrďte, že to tak není :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jenomže já aby byla nějaká přitažlivost, tak musím koukat na toho chlapa nahoru a to nejde, když bych mu musela koupit jídlo a ještě ho živit :nevim:

A když jsou nedostatky v sexu, tak aspoň vibrátor pomůže, nebo Ty bys byl bez sexu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
26.2.18 16:45
@růžový achát píše:
@Chauvinist - ty si taky ťunťa viď, najdu-li si uklízeče v pizzerii, tak asi zbruba vím co od něj mohu očekavat, a že sám má málo.. ty jeden koblížku vykutálenej… takže předpokladam, že po něm žena nechce démanty a večeři v Imperialu u Zdendy.Ale vím, že může donést v klidu průměrně dobré víno a třeba tu pizzu chápeš jistě viď ty trumbero ušatej. :*

Tož taktně řečeno v kombinaci s Tvým předchozím příspěvkem, prostě odhadneš očekávaný profit a podle něj zvolíš adekvátní „finanční plán“. Já tomu, ty má hvězdičko, docela rozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
26.2.18 16:45
@káťa píše:
Jaký genderově nekorektní-my jsme si dali dáreček navzájem… :nevim:

Takova verze je korektni. Genderove schvaluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
26.2.18 16:46
@free333 píše:
Jenomže já aby byla nějaká přitažlivost, tak musím koukat na toho chlapa nahoru a to nejde, když bych mu musela koupit jídlo a ještě ho živit :nevim:A když jsou nedostatky v sexu, tak aspoň vibrátor pomůže, nebo Ty bys byl bez sexu? :)

Kup domů palandu, pak to půjde i tak :P :mrgreen:
Vibrátor by mi asi nepomohl :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40814
26.2.18 16:48
@Chauvinist píše:
Kup domů palandu, pak to půjde i tak :P :mrgreen:
Vibrátor by mi asi nepomohl :P

Žádnou palandu, kolenovrt by vyrazil do oběhu :pankac:

A třeba bys byl s vibrátorem překvapen, co Ty víš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40814
26.2.18 16:54
@Detsa píše:
No :nevim:. To uz vynahradi jedine orchideje 8)Tyjo, ted zas budu osocen za tvorbu plevelu :nevim:

Ano, orchideje, březen se už blíží :palec: :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
26.2.18 17:01
@růžový achát píše:
Ano myšáčku, asi to tak zhruba bude, s uklízečem v pizzerii bych ve vztahu pokračovala jedině s příslibem zářné budoucnosti. V případě, že by se jednalo o pouhou brigádu při studiu na pravnické či lékařské fakultě. ČVUT - IT atd. Přírodní vědy pouze za účelem brzké emigrace do zemí kde se věda podporuje. :srdce: :*

Ale jistě, pusinko, chápu, že je možno to brát i jako investici do budoucna, že teď dá málo a v brzké budoucnosti se jeho sexuální přitažlivost patřičně zvětší. Stálé říkám, že ti rozumím, zlatíčko :nevim: Prostě není to JEN o tom, ale HLAVNĚ o tom :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40814
26.2.18 17:04

Mně i přijde podezřelé, jak zakladatelka psala, že jí říká, že ji miluje, na to chlapi moc nejsou a neznají se dlouho, jestli to nebude nějaký příživník anebo snatkový podvodník 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí