Milenec sobec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
26.2.18 12:38
@zoidberg píše:
No. Někdy i víckrát po sobě :jazyk:
A co jiného se mělo stát?

nic já si jen dělám jasno… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
26.2.18 12:39
@Satisfaction píše:
Hele žádná ženska nechce tu večeři, wellnes, divadlo pokaždé když se člověk sejde. Ale jestli jsi takový že fakt nic, dáváš a bereš sex a vychází ti to, proč ne :palec:
On si ale od zakladatelky bere víc než sex, měl by víc dávat.

Mohu nabídnout nekonečnou zásobu kosmetiky zdarma, počítá se to? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
@zoidberg píše:
No. Někdy i víckrát po sobě :jazyk:
A co jiného se mělo stát?

Ty ses zajimavej typ. Nekdy znis docela rozumně, nekdy jsi i vtipnej, ale v zakladu pusobis jen jako strasne zklamanej, ublizenej a ukrivdenej chlap. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Anonymní píše:
@Satisfaction Prave jsem chtela vcera, at koupi ten med. Nepotrebovala jsem ho akutne, ale caj s medem pijeme vsichni, on taky. Daval mi med a rika 92 Kc.

Pokud ho do čaje dává i on dala bych mu 85,– a řekla, že jsi odečetla jeho porci. Víno bych lila do sklenky jen sobě, lístek v kině koupila taky jen pro sebe. Když by chtěl přijít na odpoledne až do večera tak bych mu řekla vem si svačinu. Jestli živil svoje ex a vadilo mu to tak to dokážu pochopit, ale tohle už mi zavání necháním se vydržovat. A zkusila bych pozjišťovat nenápadně jak je na tom s financemi. Počítám, že asi pracuje, ale nemá dluhy? Neplatí výživné o kterém ti neřekl? Asi bych si zaplatila pro začátek 60,– a podívala se do registru jestli nemá třeba exekuce. Pokud ne je to prostě lakomec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
@Satisfaction píše:
To je mimo postoj a nebo tak opravdu přemýšlíš? Vždy vše převedeš na to, že chtěla peníze. Zakladatelka nechce peníze jen nechce někoho dotovat, tento pán naspěch nemá. A pokud se někde stravuju, meju a živím 5* týdně je fér udělat tak aspoň nákup. Mě by hanba fackovala a takto jsem to partnerovi oplácela.

No já jsem nad ničím nepřemýšlel, přišlo mi to tak nějak automaticky. Žena se vždy musela ukázat jako hospodyňka, zda má muži co nabídnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Emimin7 píše:
Takhle to není, já tohle všechno toleruju. Jen to neočekávám, v tom je rozdíl.

já tě četla… mě nemusíš přesvědčovat že to tak není, když je… a hele proč se za to stydět? já taky očekávám, i když vím, že je to blbina no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
26.2.18 12:40
@Anonymní píše:
@elpiska Proto jsem tohle tema taky zalozila. Pripadam si trochu jako husa a nerada bych v tom pokracovala, ve smyslu vztahu.. ale ten seeeex… :mrgreen:

Jo, je to holt o tom, co chceš, na co máš a co ti za co stojí. Pokud je s ním úžasnej sex a ty se ho nechceš vzdát, holt si ho nech na ten sex a budeš muset zkousnout, že nikdy nic nezaplatí. Ale v tom případě bych ho teda nenechával dospat ani se válet ve vaně :mrgreen: teda jako sranda, ale jinak mi to přijde dost ubohý. Jako taky se mi stalo, že jsem přijel k milence a musel jsem se nejdřív vykoupat, ale to bylo situační, byl jsem venku na kole a ona mi napsala, že by se jí zrovna chtělo, tak jsem ze srandy napsal, že tam klidně za hodinu budu, ale v těžko popsatelném stavu :D Ale abych to dělal vysloveně programově, že bych se tam chodil zadarmo vykoupat, nažrat a vyspat, a ještě si nechal proplatit med, no to je fakt síla :roll:

• Citovat
  • Upravit
49159
26.2.18 12:40
@zoidberg píše:
No já jsem nad ničím nepřemýšlel, přišlo mi to tak nějak automaticky. Žena se vždy musela ukázat jako hospodyňka, zda má muži co nabídnout :nevim:

blbost… k čemu mi bude ukazovat milenci (bavíme se o milenci ne o partnerovi) jaká jsem hospodyňka? toho by mělo zajímat něco jinýho ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.18 12:42
@LimitedEdition píše:
Pokud ho do čaje dává i on dala bych mu 85,– a řekla, že jsi odečetla jeho porci.Víno bych lila do sklenky jen sobě, lístek v kině koupila taky jen pro sebe. Když by chtěl přijít na odpoledne až do večera tak bych mu řekla vem si svačinu. Jestli živil svoje ex a vadilo mu to tak to dokážu pochopit, ale tohle už mi zavání necháním se vydržovat. A zkusila bych pozjišťovat nenápadně jak je na tom s financemi. Počítám, že asi pracuje, ale nemá dluhy? Neplatí výživné o kterém ti neřekl? Asi bych si zaplatila pro začátek 60,– a podívala se do registru jestli nemá třeba exekuce. Pokud ne je to prostě lakomec.
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
26.2.18 12:43
@jdukolem píše:
já tě četla… mě nemusíš přesvědčovat že to tak není, když je… a hele proč se za to stydět? já taky očekávám, i když vím, že je to blbina no

Vždyť to tak neni. Třeba ta moje se líčí, i když mi to vadí. Neřeknu jí, aby se nelíčila, neřeknu jí ani že mi to vadí. Neřeknu nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
26.2.18 12:43

A co mu třeba říct, že nebudeš mít čas varit, ať přinese večeři a víno večer s sebou… ;)
Já bych si s ním hned po začátku asi na rovinu promluvila. I.kdyz je to trapný. Že od něj žádné peníze nechci, ale nemám na rozhazování, že vše sama neutahnu, na sponzorování nemám :nevim:
P. s. s těmi. byvalkami to dle mého bylo jinak, říkal ti to proto, aby ti bylo trapný si o cokoli říct - i o financni spoluúčast…

• Citovat
  • Upravit
17307
26.2.18 12:44
@Ms.Ragdoll píše:
Ty ses zajimavej typ. Nekdy znis docela rozumně, nekdy jsi i vtipnej, ale v zakladu pusobis jen jako strasne zklamanej, ublizenej a ukrivdenej chlap. :think:

To je škoda, že to tak působí, jsem šťastně zadaný a veskrze veselý muž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
26.2.18 12:46
@zoidberg píše:
No já jsem nad ničím nepřemýšlel, přišlo mi to tak nějak automaticky. Žena se vždy musela ukázat jako hospodyňka, zda má muži co nabídnout :nevim:

Ale všiml sis, že se bavíme o mileneckém vztahu?

Proč tam se ukazovat jako hospodyňka?

Nemáš to všechno nějak pomotané? Každá nechce hned hnízdit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
@zoidberg píše:

V době kdy se ženská uživí a chlapa „nepotřebuje“ mi tohle přijde jako dost zvláštní, ale možná mezi námi jsou i zoufalé co udělají vše možné i nemožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
@jdukolem píše:
blbost… k čemu mi bude ukazovat milenci (bavíme se o milenci ne o partnerovi) jaká jsem hospodyňka? toho by mělo zajímat něco jinýho ne? 8o

Ale vždyť on ji myluje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria