Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ve vztahu nemusí být všechno přesně na půl. Ale zdá se, že chlápek to bere trochu jinak než ty. Možná mu jde jen o sex. A pokud to staví do této roviny, tak bych mu rozhodně ten sex nezpříjemňovala večeří a vínem na svůj účet. Ani v mém domově. Měli byste si promluvit.
@Satisfaction To jsem zkousela hned na zacatku, nejsem uplne vztahovy typ, mam rada svuj klid.. tak jsem mu rano naznacila, ze by mel jit. On ze by chtel byt se mnou, ze je mu smutno, hral si se synem, znacka ideal. Jenze dal nic.
Pokud se rozhodneš ve vztahu pokračovat, tak on ti přestane za nějakou dobu imponovat, i když by byl v posteli ze všech nejlepší. Měla jsem milence a i kdyz byl sám, měl dost peněz, tak prostě se mnou ani jednou na večeři nezašel, natož aby mi ji zaplatil. Tvrdil, ze mam s nim spát kvůli němu. Pochopila bych naprosto, kdyby jsi napsala, ze je partner mladší, třeba student a nevydelava. Nebo ano, ale málo peněz. A docela by mě zajímalo, jak by si vše představoval, kdyby jste spolu jeli na dovolenou nebo výlet.
@elpiska Pokud nekomu slo jen o sex, tak jsem to ja. Jenze jsem slusne vychovana, vino a veceri nabidnu i milencum.
@Anonymní píše:
@zoidberg Hele, ja nejsem na penize, klidne za sebe zaplatim i blby kafe. Ale potom nechapu, proc tu travi pet dni a noci v tydnu a vyklada mi, jak me miluje..
Tak mu dej ceník ubytování ![]()
Já když chodil k milence, tak byla ráda, že tam trávím čas a neběžel mi taxametr. Buď mu řekni, že chceš nějaké peníze, ale upřímně já bych taky nevěděl za co ![]()
@Anonymní píše:
@Satisfaction To jsem zkousela hned na zacatku, nejsem uplne vztahovy typ, mam rada svuj klid.. tak jsem mu rano naznacila, ze by mel jit. On ze by chtel byt se mnou, ze je mu smutno, hral si se synem, znacka ideal. Jenze dal nic.
Očividně nemůžeš naznačovat. Mimochodem jestli nejsi vztahová a spíše chceš milence a sex, tak s příštím jen hotel. Pak se tomuto vyhnes.
@zoidberg píše:
Třeba zná svou hodnotu a nechce se ponižovat trapnými dárky. Anebo je žid
@Anonymní píše:
@zoidberg Hele, ja nejsem na penize, klidne za sebe zaplatim i blby kafe. Ale potom nechapu, proc tu travi pet dni a noci v tydnu a vyklada mi, jak me miluje..
ušetří ![]()
@zoidberg píše:
Tak mu dej ceník ubytování
Já když chodil k milence, tak byla ráda, že tam trávím čas a neběžel mi taxametr. Buď mu řekni, že chceš nějaké peníze, ale upřímně já bych taky nevěděl za co
A tys ji nikdy nepřinesl víno, když vařila nebyl jsi na nákupu?
@Anonymní píše:
@elpiska Pokud nekomu slo jen o sex, tak jsem to ja. Jenze jsem slusne vychovana, vino a veceri nabidnu i milencum.
Příště hledat milence se zázemím anebo penězma na hotel ![]()
Tak az pred nej priste postavis obed, rekni 120 Kc a uvidis, jak bude reagovat. Taky zacinam vztah, prestoze to nejdriv vypadalo, ze pujde jen o postel.Ale vzdy neco donese. Vino, sladkost pro dceru, nakup. Tuhle jsem mu rikala o urcite kosmetice, co jsem nesehnala a on mi ji hned priste dones. Vydelava o dost min, jak ja.
@Emimin7 píše:
Co máte pořád zrovna s vínem?
Víno, horka vana, svíčky, nic??
Tak zmrzlinu nebo čaj
Kytku, lístky do divadla, cokoliv.
Já si myslím že bude mít plno dluhu a to ti samozřejmě říkat nebude. Zkus si ho vyhledat v insolvencnim rejstříku. Třeba budeš překvapená.
@Anonymní píše:
No, ale zdá se, že zde se slušností úplně nejdál nedojdeš. Osobně bych si přišla využívaná.