Milenec sobec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
26.2.18 11:50

Asi bych si užívala dál. Poud by to přetrvávalo, promluvila bych si o tom a kopla ho do zadele :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
26.2.18 11:53
@Anonymní píše:
Holky, nechci zakladat novou diskuzi…
Zacinam novy vztah a jsem trochu na vazkach. Kluk je uzasny v posteli, co se mnou dela je k neuvereni, je neskutecne inteligentni, ma prehled, mame si o cem povidat, rika, ze me miluje. Potud fajn. Ale ma takovy divny vztah k penezum vuci me. Byli jsme v kine, listky jsem platila ja, ani nepodekoval, v baru jsem za sebe zaplatila sama. Platila jsem si rano taxik, ani se nenabidl.. travi tu spoustu casu, jedina vec, co prinesl, byla sladkost pro syna v radu desetikorun. Tak nevim, co s tim. Porad povida, jak vsechny sve ex prakticky zivil. Vcera jsem ho poprosila, at mi koupi malou vec do kuchyne, prisel a rikal, ze to stalo 92 Kc. Jsem docela v soku. Ja mam dobrou praci, nepotrebuju jeho penize.. ale ani vino, ani kytka? No nic.. Uzivaly byste si dal sex bez nejakych vaznejsich zameru? Nechci ho zase tahat za nos.

Tohle jsem ještě nezažila a doufám, že se toho nedožiju… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
26.2.18 11:54

A jak dlouho uz trva vas zacinajici vztah?

Do kina jsi ho zvala ty nebo on tebe? V baru jsi sama hned vytahla penezenku nebo jsi platila az kdyz jsi videla, ze on zaplatil jen za sebe? Jestli nejsi treba moc aktivni, moc rychla.

Jinak mi neprijde divne, ze jsi po nem chtela at ti neco koupi do domacnosti a on to chtel proplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
@Emimin7 píše:
Jestli ho mas jen na udrzovani plamene vasne, pak spis nechapu, ze to s penezma nemas stejne jako on. Neni to prece vztah. Nebo jo?

I na plamen vášně člověk obcas má přispět vínem a něčím k snědku a galantním chováním. A on ji využívá tim, že tam tráví dost času, takže ona do něj dává prachy chtě nechte.

Příspěvek upraven 26.02.18 v 11:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
@Anonymní píše:
Zacinam novy vztah a jsem trochu na vazkach. Kluk je uzasny v posteli, co se mnou dela je k neuvereni, je neskutecne inteligentni, ma prehled, mame si o cem povidat, rika, ze me miluje. Potud fajn. Ale ma takovy divny vztah k penezum vuci me. Byli jsme v kine, listky jsem platila ja, ani nepodekoval, v baru jsem za sebe zaplatila sama. Platila jsem si rano taxik, ani se nenabidl.. travi tu spoustu casu, jedina vec, co prinesl, byla sladkost pro syna v radu desetikorun. Tak nevim, co s tim. Porad povida, jak vsechny sve ex prakticky zivil. Vcera jsem ho poprosila, at mi koupi malou vec do kuchyne, prisel a rikal, ze to stalo 92 Kc. Jsem docela v soku. Ja mam dobrou praci, nepotrebuju jeho penize.. ale ani vino, ani kytka? No nic.. Uzivaly byste si dal sex bez nejakych vaznejsich zameru? Nechci ho zase tahat za nos.

A to ho máš jen jako milence na sex? Jestli jo a nic víc od něj nečekáš, a jinak je to s ním super, tak se to asi dá zkousnout, ale jinak nechat si zaplatit 9 pětek za blbost do kuchyně, to je teda vůl… :roll: Ale asi takoví fakt jsou, jednou jsem se domlouval s jednou dámou na schůzce a ta psala něco o tom, že jí prej konkurenti psali něco o tom, jako že sejít se přesně napůl cesty, aby nemuseli jet ani o kilák dál, hotel platit napůl a podobně, to mi fakt přijde už na hlavu padlý.

• Citovat
  • Upravit
17307
26.2.18 11:55

Možná tě jen testuje, jestli nedopadne stejně jako s těmi předchozími. Máš dobrou práci, peníze nepotřebuješ, tak kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
26.2.18 11:56
@Satisfaction píše:
I na plamen vášně člověk obcas má přispět vínem a něčím k snědku a galantním chováním. A on ji využívá tim, že tam tráví dost času, takže ona do něj dává prachy chtě nechte.Příspěvek upraven 26.02.18 v 11:55

Ja to vidim spis jen jako kamaradstvi s vyhodami. Kamaradi si plati kazdy sve, takze by mela prestat platit za nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.18 11:57
@Anonymní píše:

Nevím. Lakomej chlap je neimponujicí. Rozhodně bych ho tedy nesponzorovala listkama do kina ani jídlem. A spíš bych přemýšlela jestli to mám zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.18 11:59
@zoidberg píše:
Možná tě jen testuje, jestli nedopadne stejně jako s těmi předchozími. Máš dobrou práci, peníze nepotřebuješ, tak kde je problém?

Ani láhev s vínem ani čokoládu aby náhodou nebyla zlatokopka no nazdar :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.18 12:00

@Božislava Prave si nemyslim, pochazi z velmi dobrych pomeru, ma prestizni vysokou skolu.
@Emimin7 No, on se prave tvari, ze to je vztah. Ja jsem spis ta, co ma nizsi rychlost. @cecetka Nejsem, baru vytahl stovku z penezenku a polozil na bar. Jit do kina byl jeho napad.
@Hroznej puberťák No, ono to vypada, ze bych v tom mohla pokracovat, ale takhle asi ne..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.18 12:01

@zoidberg V principu, ja jsem sama s deckem, chystam mu veceri, kupuju vino. Nechci kozacky za pet tacu, staci, kdyz me vezme jednou za ctrnact dnu do divadla.

• Citovat
  • Upravit
279
26.2.18 12:02
@Emimin7 píše:
Ja to vidim spis jen jako kamaradstvi s vyhodami. Kamaradi si plati kazdy sve, takze by mela prestat platit za nej.

Tak jasný, ale i dobrý sex je pro zenskou docela dostupný. Nevím proč bych já měla kupovat chlapovi lístek do kina. Každý milenec mi vždy tu kytku, někdy večeři prostě dal. Trocha pozornosti aby mě nepřestalo bavit s ním spat protože se nechci cítit jen jako matrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503

Buď není grand anebo nemá peníze. Jak dlouho spolu jste? Bylo by dobré to téma otevřít a promluvit si, kde je zádrhel. Mně by vadilo chodit s lakomcem. Na rande by se mělo platit vždy za oba najednou. Buď jeden nebo druhý. Ale každý svou útratu? To si tak platí známí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371

Tak proste kazdy platte sve a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
26.2.18 12:03
@jdukolem píše:
Ani láhev s vínem ani čokoládu aby náhodou nebyla zlatokopka no nazdar :?

Třeba zná svou hodnotu a nechce se ponižovat trapnými dárky. Anebo je žid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí