Milenec sobec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9371
26.2.18 12:23
@Satisfaction píše:
Víno, horka vana, svíčky, nic??
Tak zmrzlinu nebo čaj :D Kytku, lístky do divadla, cokoliv.

Alkohol nepiju, vanu obecně nemám rád, protože mě uspává a při svíčkách se mi špatně dýchá, zmrzlina mi vadí na zuby. Princip kytek mi vadí, protože uvadnou a divadlo mě nebaví. Ale ten čaj by šel. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.18 12:24
@Emimin7 píše:
Alkohol nepiju, vanu obecně nemám rád, protože mě uspává a při svíčkách se mi špatně dýchá, zmrzlina mi vadí na zuby. Princip kytek mi vadí, protože uvadnou a divadlo mě nebaví. Ale ten čaj by šel. 8)

jj čaj je nejlevnější.. 8) :lol:
koukám s tebou by byla radost navázat známost… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
26.2.18 12:24
@Satisfaction píše:
A tys ji nikdy nepřinesl víno, když vařila nebyl jsi na nákupu?

No už je to nějakou dobu, ale já měl vždycky strašně naspěch, skoro nikdy jsem nic nedonesl. Myslel jsem si, že jsem dostatečná odměna a byl jsem vždy nasycen a napojen.
Dnes už je to jinak, ale aspoň vím, že chtěla mě a ne peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
26.2.18 12:26
@Emimin7 píše:
Alkohol nepiju, vanu obecně nemám rád, protože mě uspává a při svíčkách se mi špatně dýchá, zmrzlina mi vadí na zuby. Princip kytek mi vadí, protože uvadnou a divadlo mě nebaví. Ale ten čaj by šel. 8)

Tak ženské pozvi do wellness máš tam studený bazének a nos jim kytky v květináči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
26.2.18 12:27
@jdukolem píše:
jj čaj je nejlevnější.. 8) :lol:
koukám s tebou by byla radost navázat známost… 8o

Ale to samé očekávám od ní, takže se to vyplatí oběma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@zoidberg píše:
No už je to nějakou dobu, ale já měl vždycky strašně naspěch, skoro nikdy jsem nic nedonesl. Myslel jsem si, že jsem dostatečná odměna a byl jsem vždy nasycen a napojen.
čili - najedl ses, napil ses, zakukal sis a odešels domů… jo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@zoidberg Ty to zenes do extremu. Ja prece nechci hotovost, jen v tom baru zaplatit mohl, kdyz ja platila ty listky do kina nebo si nemusel nechat zaplatit ten med, mohl cokoliv, neudelal nic. A ja s lakomcem zacinat vztah nechci. A jsem na vazkach, jestli je fer si to od nej nechat udelat nekolikrat za noc, kdyz vic nebudu chtit a on rika, ze se do me zamiloval.

• Citovat
  • Upravit
49159
26.2.18 12:28
@Emimin7 píše:
Ale to samé očekávám od ní, takže se to vyplatí oběma. :)

očekávat ve vztahu je nesmysl - to přece víš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
26.2.18 12:29
@zoidberg píše:

To je mimo postoj a nebo tak opravdu přemýšlíš? Vždy vše převedeš na to, že chtěla peníze. Zakladatelka nechce peníze jen nechce někoho dotovat, tento pán naspěch nemá. A pokud se někde stravuju, meju a živím 5* týdně je fér udělat tak aspoň nákup. Mě by hanba fackovala a takto jsem to partnerovi oplácela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Anonymní píše:
@zoidberg Ty to zenes do extremu. Ja prece nechci hotovost, jen v tom baru zaplatit mohl, kdyz ja platila ty listky do kina nebo si nemusel nechat zaplatit ten med, mohl cokoliv, neudelal nic. A ja s lakomcem zacinat vztah nechci. A jsem na vazkach, jestli je fer si to od nej nechat udelat nekolikrat za noc, kdyz vic nebudu chtit a on rika, ze se do me zamiloval.

tak mu to řekni že chceš jen sex - to že se zamiloval je jeho problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
@Anonymní píše:
@Satisfaction To jsem zkousela hned na zacatku, nejsem uplne vztahovy typ, mam rada svuj klid.. tak jsem mu rano naznacila, ze by mel jit. On ze by chtel byt se mnou, ze je mu smutno, hral si se synem, znacka ideal. Jenze dal nic.

Tak bych ho poslala, at koupi snidani a nakoupi na obed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
@jdukolem píše:
očekávat ve vztahu je nesmysl - to přece víš 8)

Myslel jsem to právě tak, že vlastně nic neočekávám - nejsem náročný. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.18 12:30

@elpiska Proto jsem tohle tema taky zalozila. Pripadam si trochu jako husa a nerada bych v tom pokracovala, ve smyslu vztahu.. ale ten seeeex… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
279
26.2.18 12:30
@Anonymní píše:

Je, on se přece taky vyřadí ne? Akorát bych mu nevařila a rano ho poslala do práce, aby nepřišel pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
26.2.18 12:31
@Satisfaction píše:
Tak ženské pozvi do wellness máš tam studený bazének a nos jim kytky v květináči :lol:

Wellness bych snad zkusil. I když na to asi nejsem, jednou bych to prubnul. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí