Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak on si může spát s manželkou, ale jeho milenka přece ne, to se rozumí ![]()
@Anonymní píše:
Poslala se jen půlka…![]()
no každopádně jsem se ho zeptala proč žarlí… rád má přece svýho kocoura taky… tak proč?!
odpověď jak nohaProtože tě mám rád jinak než kocoura a proste představa jak se tě dotýká jinej a ty jeho je hnus.
pořád to nechápu… vadilo mu když jsem se šla někam bavit, že se tam s někým vyspím… pak byl uraženej a nechtěl mi dát ani pusu… musela jsem se doprošovat a přesvědčovat, že jsem s nikým nespala a až mě dostatečně potrápil, tak se teprve začal mazlit…
Být věrná chlapivi kterej mě ani nemiluje? No to určitě… kopanec do… a čau… ale i tak to bolí… jo zasloužím si to.moje blbost.
Nemusela, chtěla.
@radkka píše:
Takže on doma spí se svou ženou, ale tobě by nejraději nasadil pás cudnostiměla jsi už tehdy mít hrdost.
presne, mela ho kopnout do riti uz po extempore s diskotekou, jako aby se zenaty panacek urazel, ze si vyrazila, to je teda exemplar ![]()
Počkej ty reálně řešiš jestli byt verna zenatemu chlapovi od rodiny?
nejvyšší čas ho vymazat ze života
Pan ženatý milenec nesnese představu, že se tě dotýká někdo jiný
Holka, stojí ti to za to? Nemáš žádnou hrdost?
@Hanka1 píše:
presne, mela ho kopnout do riti uz po extempore s diskotekou, jako aby se zenaty panacek urazel, ze si vyrazila, to je teda exemplar
Taky by mě ani nehlo se ještě doprošovat ![]()
Tak jasně, že tě má rád jinak než kocoura, toho snad neš. ká
![]()
Napsal ti v podstatě, že jsi hezká, sexy, do postele super. To je jasný, že o tebe nechce přijít, ovšem miluje asi manželku
Jo a jak si chrání „dírku“ tou žárlivostí, jen aby tě nááhodou nevošuštil ještě někdo jinej, hehehe.
Ubožák, v.ser se na něj. Fakt jsi hloupá, že mu děláš matraci - a zadarmo. To i prostitutka by na tom byla líp, tý by musel zaplatit. ![]()
@Anonymní píše:
no každopádně jsem se ho zeptala proč žarlí… rád má přece svýho kocoura taky… tak proč?!
odpověď jak nohaProtože tě mám rád jinak než kocoura a proste představa jak se tě dotýká jinej a ty jeho je hnus.
pořád to nechápu… vadilo mu když jsem se šla někam bavit, že se tam s někým vyspím… pak byl uraženej a nechtěl mi dát ani pusu… musela jsem se doprošovat a přesvědčovat, že jsem s nikým nespala a až mě dostatečně potrápil, tak se teprve začal mazlit…
Být věrná chlapivi kterej mě ani nemiluje? No to určitě… kopanec do… a čau… ale i tak to bolí… jo zasloužím si to.moje blbost.
@Anonymní píše:
@Hanka1 jako milenec je už pase i když mě teda dost nas..l… po tom co mi napsal přece nebudu dělat osobní kur. u ![]()
jen jsem se musela vypsat… jenom přece je to dost trapný a říkat to někomu koho znám je do nebe volající ![]()
Věděla jsem, že mu dělám trubku
a to hodně velkou…
Měla jsem kamarádku… taky dělala chlapivi trubku… já to nechápala. Proboha proč?! Copak nemá hrdost.
Pak se mi tahle hovadina stala taky. Kdo to nezažil nikdy v životě nepochopí. Taky je to mou blbou povahou… jsem celkem ořezávátko… bývalý manžel mě mlátil a dost ponižoval… už tam jsem stratila sebevědomí. Pořád jsem slyšela jak jsem hnusná a jak mě nikdo nemůže chtít… od muže jsem utekla a první kdo o mě jevil zájem byl on… takže smůla č. 2…
Teď mám hod nyní, hezkýho chlapa kterej mě miluje. Snad to už bude dobré ![]()
Snad jsem vám trochu přiblížila proč jsem byla tak hloupá ![]()
Já bych se asi neudržela a milenci bych odepsala, že by si měl zopakovat pravopis prvního stupně ZŠ. Že na takovýto psaný projev jinak už žádnou jinou milenku nesbalí. V těch 4 řádcích má x hrubek, které by nenapsala ani moje třeťanda.
A víc bych se k němu nevyjadřovala. Máš poučení do budoucna.
@káťa jo jo máš pravdu.
No snad už mám klid a nic dalšího nebude… to bych se šla zastřelit
Člověk i když ví, že dělá velkou chybu, tak to potřebuje slyšet i jinde. Doma to říct nemůžu. Měli by starosti a mojí kamarádce taky ne, protože všechno vykecá.
Bohužel jsem ten typ co si nechá dost líbit…
@Anonymní píše:
@Hanka1 jako milenec je už pase i když mě teda dost nas..l… po tom co mi napsal přece nebudu dělat osobní kur. u
jen jsem se musela vypsat… jenom přece je to dost trapný a říkat to někomu koho znám je do nebe volající
Kazdy si potrebuje nabit hubu, nemysli si, taky jsem mela „stesti“ na takovy vychcany exemplar ![]()
Ja verim, tomu, ze milenec muze byt opravdu zamilovanej, jen proste nechce nicit rodinu a resit rozvod, deleni majetku atd. Proste chce oboji, doma mit sve jistoty a venku zhavou milenku. Je jen na zensky, jestli ji to vyhovuje.