Milenec sobec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35892
2.6.16 10:15

Tak on si může spát s manželkou, ale jeho milenka přece ne, to se rozumí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
2.6.16 10:15
@Anonymní píše:
Poslala se jen půlka… :zed:

no každopádně jsem se ho zeptala proč žarlí… rád má přece svýho kocoura taky… tak proč?!
odpověď jak noha :palec:

Protože tě mám rád jinak než kocoura a proste představa jak se tě dotýká jinej a ty jeho je hnus.

pořád to nechápu… vadilo mu když jsem se šla někam bavit, že se tam s někým vyspím… pak byl uraženej a nechtěl mi dát ani pusu… musela jsem se doprošovat a přesvědčovat, že jsem s nikým nespala a až mě dostatečně potrápil, tak se teprve začal mazlit… :roll:
Být věrná chlapivi kterej mě ani nemiluje? No to určitě… kopanec do… a čau… ale i tak to bolí… jo zasloužím si to. :mrgreen: moje blbost.

Nemusela, chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.6.16 10:16
@radkka píše:
Takže on doma spí se svou ženou, ale tobě by nejraději nasadil pás cudnosti :pankac: měla jsi už tehdy mít hrdost.

presne, mela ho kopnout do riti uz po extempore s diskotekou, jako aby se zenaty panacek urazel, ze si vyrazila, to je teda exemplar 8o

• Citovat
  • Upravit
21311
2.6.16 10:16

Počkej ty reálně řešiš jestli byt verna zenatemu chlapovi od rodiny? 8o nejvyšší čas ho vymazat ze života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
2.6.16 10:17

Pan ženatý milenec nesnese představu, že se tě dotýká někdo jiný :mrgreen: Holka, stojí ti to za to? Nemáš žádnou hrdost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.6.16 10:17
@Hanka1 píše:
presne, mela ho kopnout do riti uz po extempore s diskotekou, jako aby se zenaty panacek urazel, ze si vyrazila, to je teda exemplar 8o

Taky by mě ani nehlo se ještě doprošovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.6.16 10:18

Tak jasně, že tě má rád jinak než kocoura, toho snad neš. ká :nevim: :mrgreen:
Napsal ti v podstatě, že jsi hezká, sexy, do postele super. To je jasný, že o tebe nechce přijít, ovšem miluje asi manželku :nevim: Jo a jak si chrání „dírku“ tou žárlivostí, jen aby tě nááhodou nevošuštil ještě někdo jinej, hehehe. :mrgreen: Ubožák, v.ser se na něj. Fakt jsi hloupá, že mu děláš matraci - a zadarmo. To i prostitutka by na tom byla líp, tý by musel zaplatit. :cert:

@Anonymní píše:
Poslala se jen půlka… :zed:

no každopádně jsem se ho zeptala proč žarlí… rád má přece svýho kocoura taky… tak proč?!

Protože tě mám rád jinak než kocoura a proste představa jak se tě dotýká jinej a ty jeho je hnus.

pořád to nechápu… vadilo mu když jsem se šla někam bavit, že se tam s někým vyspím… pak byl uraženej a nechtěl mi dát ani pusu… musela jsem se doprošovat a přesvědčovat, že jsem s nikým nespala a až mě dostatečně potrápil, tak se teprve začal mazlit… :roll:
Být věrná chlapivi kterej mě ani nemiluje? No to určitě… kopanec do… a čau… ale i tak to bolí… jo zasloužím si to. :mrgreen: moje blbost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.6.16 10:20
@Anonymní píše:
Poslala se jen půlka… :zed:

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.16 10:21

@Hanka1 jako milenec je už pase i když mě teda dost nas..l… po tom co mi napsal přece nebudu dělat osobní kur. u :zed:
jen jsem se musela vypsat… jenom přece je to dost trapný a říkat to někomu koho znám je do nebe volající :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.16 10:23

@Malaga ano chtěla :mrgreen: pravda.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.16 10:39

Věděla jsem, že mu dělám trubku :roll: a to hodně velkou…
Měla jsem kamarádku… taky dělala chlapivi trubku… já to nechápala. Proboha proč?! Copak nemá hrdost.
Pak se mi tahle hovadina stala taky. Kdo to nezažil nikdy v životě nepochopí. Taky je to mou blbou povahou… jsem celkem ořezávátko… bývalý manžel mě mlátil a dost ponižoval… už tam jsem stratila sebevědomí. Pořád jsem slyšela jak jsem hnusná a jak mě nikdo nemůže chtít… od muže jsem utekla a první kdo o mě jevil zájem byl on… takže smůla č. 2…
Teď mám hod nyní, hezkýho chlapa kterej mě miluje. Snad to už bude dobré :roll:
Snad jsem vám trochu přiblížila proč jsem byla tak hloupá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
káťa
2.6.16 11:49

Já bych se asi neudržela a milenci bych odepsala, že by si měl zopakovat pravopis prvního stupně ZŠ. Že na takovýto psaný projev jinak už žádnou jinou milenku nesbalí. V těch 4 řádcích má x hrubek, které by nenapsala ani moje třeťanda.
A víc bych se k němu nevyjadřovala. Máš poučení do budoucna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.16 13:47

@káťa jo jo máš pravdu. :mrgreen: No snad už mám klid a nic dalšího nebude… to bych se šla zastřelit :zed: Člověk i když ví, že dělá velkou chybu, tak to potřebuje slyšet i jinde. Doma to říct nemůžu. Měli by starosti a mojí kamarádce taky ne, protože všechno vykecá.
Bohužel jsem ten typ co si nechá dost líbit…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
2.6.16 13:52
@Anonymní píše:
@Hanka1 jako milenec je už pase i když mě teda dost nas..l… po tom co mi napsal přece nebudu dělat osobní kur. u :zed:
jen jsem se musela vypsat… jenom přece je to dost trapný a říkat to někomu koho znám je do nebe volající :mrgreen:

Kazdy si potrebuje nabit hubu, nemysli si, taky jsem mela „stesti“ na takovy vychcany exemplar :oops:

• Citovat
  • Upravit
2687
2.6.16 13:56

Ja verim, tomu, ze milenec muze byt opravdu zamilovanej, jen proste nechce nicit rodinu a resit rozvod, deleni majetku atd. Proste chce oboji, doma mit sve jistoty a venku zhavou milenku. Je jen na zensky, jestli ji to vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí