Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak záleží, jak to máte nastavené. Buď je jen na sex a v tom případě nevidím důvod proč si vzájemně něco platit. A taky proč by měl u tebe trávit volný čas.
Pokud od toho čekáš něco ví, tak je asi potřeba si o tom promluvit.
@Emimin7 píše:
Tak proste kazdy platte sve a je to.
Jsi normální? Kdes to viděl? Každý své… ![]()
@Satisfaction píše:
Tak jasný, ale i dobrý sex je pro zenskou docela dostupný. Nevím proč bych já měla kupovat chlapovi lístek do kina. Každý milenec mi vždy tu kytku, někdy večeři prostě dal. Trocha pozornosti aby mě nepřestalo bavit s ním spat protože se nechci cítit jen jako matrace.
Aha, ja to beru jen prave jako matraci a cekal bych, ze z jeji strany to bude stejne. Od toho to prave neni vztah. Aspon pro me ne. Ale jestli to nekdo vyzaduje, muze holt hledat dal.
Zakladatelko a zkusilas ho postavit do situace, že prostě zaplatit musí?
Je třeba to probrat a buď ho to trkne nebo budeš za zlatokopku, i kdyz po něm reálně nic nechceš.
Příspěvek upraven 26.02.18 v 12:06
@zoidberg píše:
Jsi normální? Kdes to viděl? Každý své…
To je svedsky styl. Jeste se nabizi holandsky styl, tedy kazdy pulku uctu. A normalni nejsem, ale to sem nepatri. ![]()
@Satisfaction Prave jsem chtela vcera, at koupi ten med. Nepotrebovala jsem ho akutne, ale caj s medem pijeme vsichni, on taky. Daval mi med a rika 92 Kc.
@Emimin7 píše:
Aha, ja to beru jen prave jako matraci a cekal bych, ze z jeji strany to bude stejne. Od toho to prave neni vztah. Aspon pro me ne. Ale jestli to nekdo vyzaduje, muze holt hledat dal.
Každý má svůj postoj. Pro mě by to bylo nedůstojné
Jsem ženská kterou balí docela dost chlapů, takže i na nezávazný sex je nějaká norma ![]()
O chlapovi, co předem upozornuje na to, ze doposud zivil vsechny sve ex, a pritom nedonesl ani blby vino na vecer, bych si myslela akorat to, ze to bylo presne naopak.
Rika ti to proto, abys nic necekala (zadny prachy nema nebo je skrt) a smrdi to zaroven
manipulaci, ve smyslu ty jsi prece lepsi, nez jeho ostatni ex vyzirky, penize nepotrebujes, nejsi prece takova jako ony a nebudes ho osklive zneuzivat, kdyz tak trpel…
![]()
Příspěvek upraven 26.02.18 v 12:11
@zoidberg Hele, ja nejsem na penize, klidne za sebe zaplatim i blby kafe. Ale potom nechapu, proc tu travi pet dni a noci v tydnu a vyklada mi, jak me miluje..
@Satisfaction píše:
Každý má svůj postoj. Pro mě by to bylo nedůstojnéJsem ženská kterou balí docela dost chlapů, takže i na nezávazný sex je nějaká norma
Tak to se mas. Muzes tedy zvolit takoveho, ktery to vino s cokoladou donese. ![]()
@Anonymní píše:
@Satisfaction Prave jsem chtela vcera, at koupi ten med. Nepotrebovala jsem ho akutne, ale caj s medem pijeme vsichni, on taky. Daval mi med a rika 92 Kc.
Aha tak to není něco do domácnosti (znělo to jak kdyby ti chyběla vařečka). Měla jsi se ho zeptat jestli on ho používat nebude ![]()
Fajn co chceš, chceš ten sex? Tak po sexu ho vypakuj, žádné občerstvení, dlouhé vany a čas spolu. Prostě nastav zrcadlo.
Chceš vztah? Promluv si o tom
Je pekne vycuranej.naji se, osprchuje, vysexuje a pak si necha zaplatit za med 92 korun a stejne ho pak vyslope v caji.
@Anonymní píše:
@zoidberg Hele, ja nejsem na penize, klidne za sebe zaplatim i blby kafe. Ale potom nechapu, proc tu travi pet dni a noci v tydnu a vyklada mi, jak me miluje..
Myslím, že to nemáš zapotřebí.
Já kdybych třeba šla na týden k sestře anebo kamarádce, tak bych kupovala jídlo, víno, někam pozvala, připadala bych si jinak jako vyžírka.
A kdoví jak to s jeho bývalýma bylo doopravdy ![]()
@Emimin7 To zkusim. Akorat ja jsem v principu pohostinna, o stopade za listek do kina si nereknu, to bych se musela hanbou propadnout.
A kdyz se schazime u me, velmi tezko se vyhnu tomu mit s tim spojene nejake naklady.