Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ludmilaadamkova píše:
jsou věci které fakt nepochopím. A milenec který jen přijede vysype pytlík a čau je jeden z nich.
Zato milenec kterej s tebu pujde na veceri do restaurace na námestí nebo s tebou půjde nakupovat do obchodniho centra kam chodí manželka a její kolegové z 20 000tisicového města je normální.
![]()
Co je špatného se na skok u kamarádky vystřikat jí ..... a pekně ji vylízat a potom utíkat co nejrychlejí domů za manželkou a dětma.
![]()
@MartinKa36 píše:
Zato milenec kterej s tebu pujde na veceri do restaurace na námestí nebo s tebou půjde nakupovat do obchodniho centra kam chodí manželka a její kolegové z 20 000tisicového města je normální.![]()
![]()
Co je špatného se na skok u kamarádky vystřikat jí ..... a pekně ji vylízat a potom utíkat co nejrychlejí domů za manželkou a dětma.
![]()
no, ale tdy to vypadá ,že si udělá dobře akorát on …k čemu takový milenec ?
@MartinKa36 píše:
Zato milenec kterej s tebu pujde na veceri do restaurace na námestí nebo s tebou půjde nakupovat do obchodniho centra kam chodí manželka a její kolegové z 20 000tisicového města je normální.![]()
![]()
![]()
[/citace
@Venetia píše:
no, ale tdy to vypadá ,že si udělá dobře akorát on …k čemu takový milenec ?psala jsem neco takoveho?
proc mi vkladas neco co nepisu tve problemy me nezajimaji reaguju na nekoho jineho kdo pise ze ma milence ktery ji sexualne neuspokoji jen sam sebe
@ludmilaadamkova píše:
psala jsem neco takoveho?proc mi vkladas neco co nepisu tve problemy me nezajimaji reaguju na nekoho jineho kdo pise ze ma milence ktery ji sexualne neuspokoji jen sam sebe
odpovídala jsem na reakci někoho jiného ..co máš za problém ?
Tak tohle bych nevyzkousela ani potreti natoz 3roky
holka ty jsi jelito, jinak to napsat nelze. ![]()
@Venetia píše:
odpovídala jsem na reakci někoho jiného ..co máš za problém ?
Omlouvam se reakce byla na martinka
@Anonymní píše:
@Satisfaction Prave jsem chtela vcera, at koupi ten med. Nepotrebovala jsem ho akutne, ale caj s medem pijeme vsichni, on taky. Daval mi med a rika 92 Kc.
Tak se zeptej až budete u vás, jestli si dá čaj.. pak mu uvař čaj s medem a při předání si řekni si o 52 Kč
a před wc dej kasičku a text poplatek za použití 5 Kč
Začne si třeba nosit termosku s vlastním čajem a na wc poběží vždy před barák
. Pardon, neudržela jsem se.
@MartinKa36 píše:
![]()
![]()
Naštěstí si dnes každá soudružka (dobře, ne úplně každá, jen ty ne úplně ošklivé) může milence vybrat dle svých preferencí, jestli touží býti pouze vystříkána, nebo případně i zakrmena, či vzata na výlet, či třeba do wellness… ![]()
@Santyna píše:
Tak se zeptej až budete u vás, jestli si dá čaj.. pak mu uvař čaj s medem a při předání si řekni si o 52 Kča před wc dej kasičku a text poplatek za použití 5 Kč
Začne si třeba nosit termosku s vlastním čajem a na wc poběží vždy před barák
. Pardon, neudržela jsem se.
Jo, přesně tak. Bože, na co takového primitiva? ![]()
@Adelajka001 píše:
Ahoj, potřebovala bych radu, trochu se to týká toho samého. Mam milence který je skoro na chlup stejný. Uz 3 roky se vídáme ale posledni dobou uz mne to opravdu nebaví. Ani jednou se nedotkne meho těla, vubec mne nepřipraví na sex,jednou jedinkrát a to snad poprvé kdy jsme spolu byli mi letmo sáhl do rozkroku, pres kalhotky. Od te doby vubec nic, vubec se memu rozkroku nevěnuje, celkově vubec ne, pri sexu mi max sáhne na prsa, ale ci se týče jiných partii tak vubec. Vždy je předehra o tom, ze ho připravím já.. Uz jsem nu to naznačila, říkal ze na to neni čas.. Vždy jsou to max 2 hodiny co spolu trávíme, ale vyspime se spolu jen jednou. Je mu 27,kdyz chci dal pokračovat, řekne ze je starý… Směšný . Vůbec nevim ci si o tom myslet. V sexu také pouze dve polohy.. Vubec se nesnaží převzít iniciativu, vzdy jsem to já, kdo neco začne atd… Musim aké také říct ze vždy se snaží o to abych dosáhla vrcholu, nikdy se nestalo ze ne… Jen prostě se mne ani nedotkne.
K čemu Ti takový milenec je a proč to trpíš 3 roky, to byl takový od začátku, pokud ano, co Ti to přinášelo/přináší?
![]()
@Hroznej puberťák píše:
Naštěstí si dnes každá soudružka (dobře, ne úplně každá, jen ty ne úplně ošklivé) může milence vybrat dle svých preferencí, jestli touží býti pouze vystříkána, nebo případně i zakrmena, či vzata na výlet, či třeba do wellness…
Sorry ale soudružka která má takové požadavky je milenka toužíci po upgrade na manzelka 2.0.
Apropo co je špatného na tomže se do ní chce jenom udělat pokud se udělá taky a líbí se jí to tak je to férovej vztah, jedinej problém je že se slečna neudělala tak jak by potřebovala to považuji za problém ale to že se do ní chce milenec udělat je v naprostém pořádku.
jsou věci které fakt nepochopím. A milenec který jen přijede vysype pytlík a čau je jeden z nich.