Milenec sobec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40430
26.2.18 17:04
@Detsa píše:
Už aby bylo jaro, zima tedka zacla řadit 8)

Ani mi nemluv, já jsem zmrzlá už i v práci, už se těším do tepla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106614
26.2.18 17:06
@Detsa píše:
A co když ty vlastnosti budou obrácený? :think: Jeden dar za druhým, ale sex slabota 8)
to je to samy …vse musi zapadat a byt v rovnovaze
@růžový achát píše:
Jj - to jde hned sexualni přitažlivost o 67,5% nižší. To je prostě nepřekonatelná překážka kolenovrtství.

tem co maji zkusenost by se neco takoveho nemohlo stat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106614
26.2.18 17:07
@Chauvinist píše:
Pak se se mnou někdo bude hádat, že vo prachy nejde, hele - prachy dělají, jak výše řečeno 70% sexuality a nedostatek love nelze kompenzovat zvýšenou sexualitou, viz @růžový achát. A jak jinde výše, nedostatky v sexuální oblasti je možno vykoupit, viz @free333 :nevim:
A teď mi někdo znova tvrďte, že to tak není :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

o prachy nejde do te miry, ze jeden nesmi vyuzivat druheho..da se to treba vykompenzovat necim jinym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106614
26.2.18 17:09
@káťa píše:
No, on se spoléhá na to, že jí bude trapné po něm cokoli chtít a bude ten vztah finančně táhnout sama (proto ji předem vyprávěl o ex vyzirkach).
Já bych se vyprdla na trapnost a co nejdřív si s ním promluvila. V klidu bych mu řekla, že jsem samozivitelka a nemám tolik, abych mohla skoro každý den vyvářet večeři, kupovat lahve vína, platit dvojnásobek vody, kupovat lístky do kina…Že od něj nechci živit a využívat ho, ale že bysme se na nákladech na vztah měli spolupodílet.
Když to není trapné jemu - nechat se nakrmit, napojit, vykoupat, nechat si zasponzorovat kulturu atd., tak bych to holt vybalila já. Čím dřív, tím líp. Alespoň brzy uvidí, co tím sleduje. Udělala bych klidně ze sebe chudaka, že tolik nemám, abych finančně utáhla i jeho…

ja to tak delam vzdycky..na rovinku, ze mam co delat, abych sama vysla a nesetklala jsem se s tim, ze by mne nekdo vyuzival //a vubec varit milenci, co to je za napady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
26.2.18 17:13
@free333 píše:
Mně i přijde podezřelé, jak zakladatelka psala, že jí říká, že ji miluje, na to chlapi moc nejsou a neznají se dlouho, jestli to nebude nějaký příživník anebo snatkový podvodník 8)

Jo, imo je to vyžírka, vypovídá to o jeho osobnosti. Pokud je to navíc VŠ učitel, tak vím přesně o koho jde :mrgreen:

Mě jen pobavilo, kterak ste to pěkně okecávaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
26.2.18 17:15
@Chauvinist píše:
Jo, imo je to vyžírka, vypovídá to o jeho osobnosti. Pokud je to navíc VŠ učitel, tak vím přesně o koho jde :mrgreen:Mě jen pobavilo, kterak ste to pěkně okecávaly :mrgreen:

Tak důležité je, že ses pobavil a doufám, že nebudeš taková vyžírka taky a pozveš nás všechny na víno :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
26.2.18 17:16
@růžový achát píše:
To ale nemění nic na tom, že jsou i skromnější ženy než já, ktere hledají, šikovneho, poctiveho chlapa, ktery se umí rozdělit i o to málo co má. Ja taky doma neměla hned generalniho ředitele. Žena všechno znásobi,, muž da ženě semeno- ona jemu ditě, dá ji potraviny - ona mu da jidlo, da jí dům- ona mu dá domov — chova-li se k ni jako ke krávě dostane kopu hnoje :)

Dá ji peníze a má kabelky a boty, co by si chudák bez nich počal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
26.2.18 17:18
@free333 píše:
Mně i přijde podezřelé, jak zakladatelka psala, že jí říká, že ji miluje, na to chlapi moc nejsou a neznají se dlouho, jestli to nebude nějaký příživník anebo snatkový podvodník 8)

No, tak u řady chlapů „zamiloval jsem se do tebe“ v překladu znamená „dobře se mi s tebou souloží“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
26.2.18 17:21
@Detsa píše:
Víš, co on tenkrát psal, co chce na oplátku, když ti todle zaplatí :think: :mrgreen:. Já tě na tom jaře teda pozvu :kytka:

Nesnižuj ceny, nejsme na aukci. Tady je slušný dobytčí trh! :P :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
26.2.18 17:22
@Detsa píše:
Víš, co on tenkrát psal, co chce na oplátku, když ti todle zaplatí :think: :mrgreen:. Já tě na tom jaře teda pozvu :kytka:

Nevím, co on chce na oplátku, bylo to něco strašného? 8o

Já Ti pak za pozvání přivezu dárek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.18 18:10
@Chauvinist píše:
No a co bys ještě chtěla? Krevety? 8o 8o

noooo ty seš bez fantazie - kreveto :P co třeba sonet lásky v hexametrech, tanec v zástěře u plotny a melodram doprovázený hrou na harfu… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.18 20:40

Tak jsem to nevydrzela a zeptala, jestli ma nejake financni problemy, protoze se me jako zeny dotklo, ze me necha za nas oba platit beze slova. Ze na to nejsem zvykla a vlastne me to i mrzi, ze mu nestojim za par kacek. Snazil se pasovat do role obeti. Ted bych rekla, ze mu je uz trosku trapne. Mozna to nakonec nekam povede. Priznal nejake vetsi vydaje, uvidime.

• Citovat
  • Upravit
káťa
27.2.18 07:19
@Anonymní píše:
Tak jsem to nevydrzela a zeptala, jestli ma nejake financni problemy, protoze se me jako zeny dotklo, ze me necha za nas oba platit beze slova. Ze na to nejsem zvykla a vlastne me to i mrzi, ze mu nestojim za par kacek. Snazil se pasovat do role obeti. Ted bych rekla, ze mu je uz trosku trapne. Mozna to nakonec nekam povede. Priznal nejake vetsi vydaje, uvidime.

Podle mě mu trapně je, protoze nečekal, že budeš mít odvahu že zeptat. Udělala jsi dobře!!! Normálně bych udělala oběť ja ze sebe, že na to prostě nemám, financovat i jeho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6439
27.2.18 07:54
@růžový achát píše:
To ale nemění nic na tom, že jsou i skromnější ženy než já, ktere hledají, šikovneho, poctiveho chlapa, ktery se umí rozdělit i o to málo co má. Ja taky doma neměla hned generalniho ředitele. Žena všechno znásobi,, muž da ženě semeno- ona jemu ditě, dá ji potraviny - ona mu da jidlo, da jí dům- ona mu dá domov — chova-li se k ni jako ke krávě dostane kopu hnoje :)

no já to znám v kratší lidovější verzi. Dej krávě do držky, ona ti dá do dížky. :) :) Ale zřejmě to platí pro jiné situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
27.2.18 08:25
@Anonymní píše:

Udělala jsi nejlépe, jak jsi mohla. Neznám jeho věk a diskuzi jen prolétl, ale ted se ukáže, jaký je. A ty se zařídíš podle toho. Jako chlap ho nechápu, ale může být blbě ovlivněný jinými neznámými skutečnostmi. Teď mu to musi dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí