Milenec sobec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
26.2.18 13:16
@zoidberg píše:
Když mu v půlce dojdou síly, to se moc nepředvede.

když ho nacpe tak v půlce usne - to si nevybereš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
26.2.18 13:22
@zoidberg píše:
Možná tě jen testuje, jestli nedopadne stejně jako s těmi předchozími. Máš dobrou práci, peníze nepotřebuješ, tak kde je problém?

Teprve docitam, jen pridam zkusenost. Presne tohle rekl me kamaradce jeden chlapik, na zacatku vztahu.Co.udelala? Samozrejme se mu snazila dokazat, ze ona neni takova jako ty predtim, nechce z nej tahat penize…Takze vse si platila, jeste i za nej…A jak se casem ukazalo, tak to.byl akorat pekny vycuranek a byla to od nej manipulace. Ten to teda za podvudky dopracoval az do vezeni, par let po jejich rozchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109902
26.2.18 13:29
@Emimin7 píše:
Alkohol nepiju, vanu obecně nemám rád, protože mě uspává a při svíčkách se mi špatně dýchá, zmrzlina mi vadí na zuby. Princip kytek mi vadí, protože uvadnou a divadlo mě nebaví. Ale ten čaj by šel. 8)

S takovým chlapem je to pak těžký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
26.2.18 13:32
@Venetia píše:
S takovým chlapem je to pak těžký

Píšu, že čaj by šel. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
26.2.18 13:42

Na tyhle typy jsem alergická. Jeden se na mě taky takhle přisál, ale mělo mi to dojít hnedka - napoprvé mě pozval na kebab, který jsem si ještě ke všemu zaplatila sama. Pak už to bylo horší, vyjídal mi doma vše na co přišel, po pár týdnech u mě měl nastěhováno spoustu věcí, jedinkrát byl nakoupit nějaké levné hnusy. Poslala sem ho po pár měsících do oběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
26.2.18 13:45
@Anonymní píše:
@zoidberg Ty to zenes do extremu. Ja prece nechci hotovost, jen v tom baru zaplatit mohl, kdyz ja platila ty listky do kina nebo si nemusel nechat zaplatit ten med, mohl cokoliv, neudelal nic. A ja s lakomcem zacinat vztah nechci. A jsem na vazkach, jestli je fer si to od nej nechat udelat nekolikrat za noc, kdyz vic nebudu chtit a on rika, ze se do me zamiloval.

Mně se zdá, že je zkušený v manipulaci. Byla bych v jeho případě velmi opatrná. Kvalitní sex ti dopřávat může, však z toho má i on, takže mu nic nedlužíš. Kdyby ho to nebavilo, nebude se namáhat.
Ale když se mu pak nechce odcházet, rád by se ještě najedl, vykoupal… atd. = že se k Tobě kvartýruje. A pokud by toto pokračovalo, tak bych normálně řekla, že pokud máš vařit a nakupovat i pro něho, tak se bude podílet finančně. Že máš dojem, že ho dotuješ a to přece nemůže chtít, když to sám tak špatně snáší. Jestli přespává až 5 dnů v týdnu, tak klidně 800,– Kč na týden by bylo OK (za večeře, praní povlečení, teplá voda). A když mluví o vyžírkách ex-přítelkyních, tak mu řekni, že takto se chová on jako vyžírka. A uvidíš, co udělá. Chytí se za nos a dojde mu to, anebo zjistí, že láska mu jen procházela žaludkem, stáhne se a půjde lovit jinou. Nebyla by to škoda, protože hořkost by se časem stupňovala. A těžko by se měnily zajeté koleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
26.2.18 13:46
@Anonymní píše:
@elpiska Proto jsem tohle tema taky zalozila. Pripadam si trochu jako husa a nerada bych v tom pokracovala, ve smyslu vztahu.. ale ten seeeex… :mrgreen:

Tak to pojmi jako setkání za jedním účelem a jeho charakterové vady (lakoty) ani pofiderní zamilovanosti si nevšímej. On tě svým způsobem využívá, tak ho využívej taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.18 13:50

@elpiska To mam asi v planu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.18 13:55

@LaPaloma Hele, ja s tebou v principu ve vsem souhlasim. Problem je v tom, ze ja fakt nemam koule mu rict/rict komukoliv o penize za neco, co mi vlastne pripada prirozene. Zveme se s kamaradkama, zvu mamu na obed, mam lidi rada, rada je hostim, rada delam lidem dobre. Zatim jsem narazela ale jen na fajn lidi, kteri mi to vraceli. Tak nejak prirozene, pri jine prilezitosti, nikdo nepocital, kdo, kdy, kolik. Proste jednou ja, nekdy ty.
Ale tady to uz trva nekolikaty tyden a ja jsem ho krom vydaju spojenych s cestou nestala ani Ka.

• Citovat
  • Upravit
21091
26.2.18 14:02
@Anonymní píše:
@LaPaloma Hele, ja s tebou v principu ve vsem souhlasim. Problem je v tom, ze ja fakt nemam koule mu rict/rict komukoliv o penize za neco, co mi vlastne pripada prirozene. Zveme se s kamaradkama, zvu mamu na obed, mam lidi rada, rada je hostim, rada delam lidem dobre. Zatim jsem narazela ale jen na fajn lidi, kteri mi to vraceli. Tak nejak prirozene, pri jine prilezitosti, nikdo nepocital, kdo, kdy, kolik. Proste jednou ja, nekdy ty.
Ale tady to uz trva nekolikaty tyden a ja jsem ho krom vydaju spojenych s cestou nestala ani Ka.

Tak bych to prostě brala 50:50. Hele mám dobrou kamarádku, se kterou jsem neměla problém za ní zatáhnout kafe nebo oběd, když neměla peníze. Ale po tom, co mně to nikdy nevrátila a sama neřekla, že mě na kafe pozve. Tak jsem to přestala řešit, pokud řekne, že nemá peníze, tak na kafe nejdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
26.2.18 14:03

To bych pak omezila pohostinství na minimum. Ale v případě nutnosti něco dražšího koupit bych si o peníze stejně řekla. Alkohol bych vůbec nekupovala. Nechala bych o čaji. Na jeho otázku, proč není lahvinka připravena, by byla odpověď - tu přece nosí muž.
Já myslím, že takto stejně časem vyprchá i sex. apetit, když se bude chovat pořád dál stejně. Mám totiž také jednu známou, která měla něco podobného. Dlouho řešila, jak to s ním vyřešit a pak se s ním zcela zhnusená rozešla. Taky měla velmi kvalitní sex, a na to jí chytil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.18 14:06

@LaPaloma Kdyby se mi timto zprotivil i sex s nim, to by bylo reseni :)

• Citovat
  • Upravit
14723
26.2.18 14:10
@Detsa píše:
A co s nim jít do kina/divadla a zapomenout si peněženku, jak se zachová? :think:

To je úplně skvělý nápad. To fakt udělej - nebo na večeři. Prostě něco, co bude průchozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
26.2.18 14:11
@Anonymní píše:
@LaPaloma Kdyby se mi timto zprotivil i sex s nim, to by bylo reseni :)

Věř, že zprotiví. Protože on udělá něco, co už nestrávíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
26.2.18 14:13
@Anonymní píše:
Ale tady to uz trva nekolikaty tyden a ja jsem ho krom vydaju spojenych s cestou nestala ani Ka.

Já tě chápu, taky nemusím mít nutně něco za něco. Ale chování toho chlápka je přes čáru. A jsi tím zaskočená. Fakt by bylo lepší, kdybyste si to vyjasnili. Přestože je to nepříjemné téma a přestože ho budeš muset nakousnout ty. Možná je z nějakého důvodu krátkodobě bez peněz. Nevím, jestli dokážeš dlouhodobě fungovat v takovém nevyváženém byť jen sexuálním vztahu, s pocitem, že se na tobě někdo z principu přiživuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí