Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:pokud by ti slo jen o sex , tak nebude u tebe 5 dni a noci v tydnu a nebudes ho obskakovat a vubec brat k detem
@elpiska Pokud nekomu slo jen o sex, tak jsem to ja. Jenze jsem slusne vychovana, vino a veceri nabidnu i milencum.
@zoidberg píše:to jsi neprinesl kafe,piti, cokoladu , kytku , veceri pripadne neco jineho ?
Tak mu dej ceník ubytování
Já když chodil k milence, tak byla ráda, že tam trávím čas a neběžel mi taxametr. Buď mu řekni, že chceš nějaké peníze, ale upřímně já bych taky nevěděl za co
@Emimin7 píše:
Co máte pořád zrovna s vínem?
tak k sexu patri i nejake to popovidani u dobreho drinku
@zoidberg píše:
No už je to nějakou dobu, ale já měl vždycky strašně naspěch, skoro nikdy jsem nic nedonesl. Myslel jsem si, že jsem dostatečná odměna a byl jsem vždy nasycen a napojen.
Dnes už je to jinak, ale aspoň vím, že chtěla mě a ne peníze.
a nebylo ti trapne se nechat hostit?
Je to lakomec, nech si ho na ten sex a pak ho vždy pošli domů.
@Venetia píše:
a nebylo ti trapne se nechat hostit?
Ne, věděl jsem, že když to vydrží, bohatě jí to vynahradím ![]()
Navíc na orgasmy vedla v poměru 4:1, takže trapné to mohlo být pro ni ![]()
@Anonymní píše:tak to bych ho ve svem byte nenechala
@Satisfaction My oba mame volno klidne uprostred tydne, takze do prace jsem ho poslat nemohla. Kdyz jsem sla ja, tak tu zustal, protoze se chtel dospat..
@zoidberg píše:No. Někdy i víckrát po sobě
A co jiného se mělo stát?
ze bys nedostal nic ![]()
@zoidberg píše:
No já jsem nad ničím nepřemýšlel, přišlo mi to tak nějak automaticky. Žena se vždy musela ukázat jako hospodyňka, zda má muži co nabídnout
@káťa píše:
A co mu třeba říct, že nebudeš mít čas varit, ať přinese večeři a víno večer s sebou…
Já bych si s ním hned po začátku asi na rovinu promluvila. I.kdyz je to trapný. Že od něj žádné peníze nechci, ale nemám na rozhazování, že vše sama neutahnu, na sponzorování nemám
P. s. s těmi. byvalkami to dle mého bylo jinak, říkal ti to proto, aby ti bylo trapný si o cokoli říct - i o financni spoluúčast…
no, presne…musi to nejak zaonacit, aby to nevypadalo, ze ho zkousi..proste nestiham, tak dnes tu nic neni a rano brzo vstavam, tak se potrebuju vyspat sama…uvidime se za tri dny napr.
@Anonymní píše:
@LaPaloma Hele, ja s tebou v principu ve vsem souhlasim. Problem je v tom, ze ja fakt nemam koule mu rict/rict komukoliv o penize za neco, co mi vlastne pripada prirozene. Zveme se s kamaradkama, zvu mamu na obed, mam lidi rada, rada je hostim, rada delam lidem dobre. Zatim jsem narazela ale jen na fajn lidi, kteri mi to vraceli. Tak nejak prirozene, pri jine prilezitosti, nikdo nepocital, kdo, kdy, kolik. Proste jednou ja, nekdy ty.
Ale tady to uz trva nekolikaty tyden a ja jsem ho krom vydaju spojenych s cestou nestala ani Ka.
Mohu se zeptat?
Koupil milenec něco k Valentýnu anebo vykřikoval, že to neslaví? ![]()
@free333 píše:
Mohu se zeptat?Koupil milenec něco k Valentýnu anebo vykřikoval, že to neslaví?
Fuj, Valentýn, brrr, hnus ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Fuj, Valentýn, brrr, hnus
Takový milý svátek, kdy dámy přijímají dárečky
![]()
@free333 píše:
Takový milý svátek, kdy dámy přijímají dárečky![]()
Polibek pod třešní vyjde levnějc
![]()
@zoidberg píše:
Ne, věděl jsem, že když to vydrží, bohatě jí to vynahradím
Navíc na orgasmy vedla v poměru 4:1, takže trapné to mohlo být pro ni
aha to je dobre…takze, kdyz u nas vede na orgasmy on asi 100 :1, tak by mel i platit ![]()
@Detsa píše:
Spíš to číslo orgasmů mi přišlo divné
vzala jsem to od oka
@free333 píše:
Takový milý svátek, kdy dámy přijímají dárečky![]()
Chtelas napsat genderove nekorektni svatek, kdy jedno pohlavi zistne uplatnuje vrozene rozdily. Jak to muze nekdo slavit? ![]()
@Venetia píše:
aha to je dobre…takze, kdyz u nas vede na orgasmy on asi 100 :1, tak by mel i platit
To bys ho mela poslat do obehu ![]()