Milenec sobec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17307
27.2.18 08:28
@Anonymní píše:
Tak jsem to nevydrzela a zeptala, jestli ma nejake financni problemy, protoze se me jako zeny dotklo, ze me necha za nas oba platit beze slova. Ze na to nejsem zvykla a vlastne me to i mrzi, ze mu nestojim za par kacek. Snazil se pasovat do role obeti. Ted bych rekla, ze mu je uz trosku trapne. Mozna to nakonec nekam povede. Priznal nejake vetsi vydaje, uvidime.

Super.
Konečně mu došlo, že i láska stojí peníze :potlesk:
Napiš jak se to vyvíjí dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
27.2.18 10:23
@Anonymní píše:
Tak jsem to nevydrzela a zeptala, …atd. … Priznal nejake vetsi vydaje, uvidime.

I tak opatrně. I s většími výdaji neznamená, že má šetřit tímto způsobem a je to ostudné, že takto smýšlel. Pořád musí sám financovat svoje výlohy a měl by podle mého i částečně pokrývat společně trávený čas.
Na tom bych trvala - že Tě musí pozvat on a vše uhradit. Uvidíš, jak se při placení něčeho šklebí a pokud zaznamenáš něco takového, tak už žádné přespávání až do rána a postupné ochlazování.
Jinak si jeho přízeň kupuješ, on funguje jako trochu lacinější gigolo. Na lásku bych nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
27.2.18 10:29
@Emimin7 píše:
Jestli ho mas jen na udrzovani plamene vasne, pak spis nechapu, ze to s penezma nemas stejne jako on. Neni to prece vztah. Nebo jo?

A udržoval sis někdy milenku?
Tam se kupují drobné pozornosti, pozvání na rande, kino, kytky, čokolády.. žádná není zvědavá na milence takového držgrešle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
27.2.18 10:31

Nad těmi „většími výdaji“ jsem se teda od srdce zasmál. Pokud má někdo „větší výdaje“ (co to je? statisíce? ), ale nechává si proplatit každou korunu, tak něco hodně, hodně smrdí. Buď kecá, nebo je to nějaký průserový typ, co má vyšší výdaje než příjmy a funguje tak, že tahá okolí za nos a využívá je. Ani jedno se nehodí do vztahu ani vzdáleně…

• Citovat
  • Upravit
2998
27.2.18 10:32
@free333 píše:
Mně i přijde podezřelé, jak zakladatelka psala, že jí říká, že ji miluje, na to chlapi moc nejsou a neznají se dlouho, jestli to nebude nějaký příživník anebo snatkový podvodník 8)

přesně. To neříká milenec milence/a to i když se zamiluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
27.2.18 10:32
@jankajj píše:
Tam se kupují drobné pozornosti, pozvání na rande, kino, kytky, čokolády.. žádná není zvědavá na milence takového držgrešle.

Asi jsme tu popletli pojmy. Původně jsem měl za to, že se jedná jen o výpomoc a v takovém případě bych čekal, že nic kromě toho probíhat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
27.2.18 10:33
@jankajj píše:

A ty sis milenku někdy udržovala? :mrgreen: Pozvání na rande nic nestojí, a kino, kytky ani čokolády fakt ani ve snu, na něco takovýho nejsem zvědavej zase já :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2998
27.2.18 10:38
@Chauvinist píše:
Tož taktně řečeno v kombinaci s Tvým předchozím příspěvkem, prostě odhadneš očekávaný profit a podle něj zvolíš adekvátní „finanční plán“. Já tomu, ty má hvězdičko, docela rozumím :nevim:

No tak snad je normální spokojit se s pizzou domů, když milenec vydělává pár korun, a netrvat na pozvání do drahé restaurace. Přizpůsobuju svůj život vlastnímu příjmu, stejně tak se přizpůsobuju partnerově příjmu, který mě na večeři zve.
Tobě připadá jako profitování, když žena očekává, že nebude platit lístky do kina či společnou večeři ona sama, fakt? 8o

Příspěvek upraven 27.02.18 v 10:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
27.2.18 10:40
@Hroznej puberťák píše:
A ty sis milenku někdy udržovala? :mrgreen: Pozvání na rande nic nestojí, a kino, kytky ani čokolády fakt ani ve snu, na něco takovýho nejsem zvědavej zase já :jazyk:

To víš, že pozvání na rande něco stojí. Ono kdo zve, ten platí, víš. A nese kytku nebo jinou pozornost/minimálně první tři schůzky určitě.
A ano, milenecký vztah jsem zažila. S chlapem poměrně spořivým, samozřejmě žádné diamanty, drahé restaurace, humři s pravým šampaňským :D ale!! nikdy neexistovalo, že bych platila lístek do kina či večeři já.
Jedna věc je být spořivý, a druhá věc chovat se jak hulvát.

Příspěvek upraven 27.02.18 v 10:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
27.2.18 10:42
@jankajj píše:
přesně. To neříká milenec milence/a to i když se zamiluje.

Přesně tak.

Osobně si myslím, že to bohužel skončí tak, že z pána vyleze, že má dluhy a exekuce a proto by potřeboval bydlení a stravu zdarma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
27.2.18 10:43
@jankajj píše:
To víš, že pozvání na rande něco stojí. Kdo zve ten platí. A nese kytku nebo jinou pozornost.
A ano, milenecký vztah jsem zažila. S chlapem poměrně spořivým, ale neexistovalo, že bych platila lístek do kina či večeři já.

No, naštěstí mám zkušenost s reálnými milenkami, tak z těhle vlhkých snů z červené knihovny můžu mít tak akorát srandu :mrgreen: No jasně, že by milenku kytka asi potšeila - a jejího starýho ještě víc :jazyk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
2998
27.2.18 10:48
@Hroznej puberťák píše:
No, naštěstí mám zkušenost s reálnými milenkami, tak z těhle vlhkých snů z červené knihovny můžu mít tak akorát srandu :mrgreen: No jasně, že by milenku kytka asi potšeila - a jejího starýho ještě víc :jazyk: :palec:

Ono kytka se nemusí nutně nosit domů, víš :jazyk: A ne všechny „milenky“ mají doma manžela.
Takže večeři jsi jí koupil, jo? Ty vlhkej sne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
27.2.18 10:53
@jankajj píše:
No tak snad je normální spokojit se s pizzou domů, když milenec vydělává pár korun, a netrvat na pozvání do drahé restaurace. Přizpůsobuju svůj život vlastnímu příjmu, stejně tak se přizpůsobuju partnerově příjmu, který mě na večeři zve.
Tobě připadá jako profitování, když žena očekává, že nebude platit lístky do kina či společnou večeři ona sama, fakt? 8oPříspěvek upraven 27.02.18 v 10:46

Není to ani tak profitování jako prostituce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
27.2.18 10:54
@zoidberg píše:
Není to ani tak profitování jako prostituce :jazyk:

Chváááá, tak to nasadila sakra nízkou cenovku!!
:lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
27.2.18 10:57
@jankajj píše:
Ono kytka se nemusí nutně nosit domů, víš :jazyk: A ne všechny „milenky“ mají doma manžela.
Takže večeři jsi jí koupil, jo? Ty vlhkej sne :D

Proč bych kupoval večeři, večeříme každej doma :jazyk:
Hlavně a především neřešíme, co kdo kdy jak koupí nebo zaplatí, v tom je ten fór. U té předchozí jsem byl i párkrát přes noc, večeři jsme si udělali sami, pravda trvalo při „tom“ nějak dlouho :D Jednou jsem přinesl víno, jindy suroviny, prostě co bylo kdy potřeba, ten, kdo to měl po ruce to vzal nebo koupil. Se současnou jdem spíš na procházku, když už ne rovnou ke mně, a když si dáme někde skleničku, u stánku svařák nebo na výletě lehký oběd, taky nehrotíme, co kdo kdy zaplatí. Občas jdem do privátní vířivky, to prý chce platit jednou ten, jednu ten, mně je to jedno, klidně bych ji zaplatil sám. Občas ke mně přinese víno, jindy ho koupím já… Nevím, co na tom mělo být k řešení, funguje to přirozeně samo ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky