Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
@sirikit píše: Více
A čteš tu vtipy?
Stojím za panem Turkem!
Stát před ním je o život!
![]()
Myslíš Slepičí tanec? Jo, to je mezinárodní. Tak užívej!
@M_Vladim píše: Více
Jojo, surfuju po internetu a řežu se smíchy tak nahlas, že jsem probudila Myšáka.
A co, má to akorát tak na fotbal. ![]()
Kámoška vedle: "V Brně konečně sprchlo. Dopravní podnik rozšířil arzenál o gongoly.
"
![]()
Já. v žádné nejsem, tak nevim jak to tam chodí.. ![]()
@Arturie píše: Více
Jojo. Jedou tu takovou tu neurážlivou letní osmdesátkovou diskotéku, což by mě za jiných okolností pravděpodobně zabilo, ale zas chápu, že tu těžko můžou rozbalit Sabaton a Dirkschneidera. ![]()
Když jsme sem jeli busem z letiště, pouštěl si řidič nějakej řeckej „Šlágr“, a to teda bylo o dost horší.
![]()
@Adull píše: Více
Kdykoli jsem byla v nějaké vztahové, pokaždý se to tam pekelně zhádalo a posléze rozpadlo.
Já tedy, připouštím, nejsem úplně anděl míru
, ale úplně nejhorší bylo, když byl ve skupině nějaký alespoň virtuálně sexy chlap, který to dílem po SZ a dílem na sklo rozjíždí na víc stran.
Apokalypsa zaručena. ![]()
Proto už do žádné vztahovky důsledně nelezu - zas nemusím mít z každýho houna špičku.
Tak mé to přijde tak nějak stejný jako tady jen v menším měřítku a protože nejsem svěřovací typ, tak ani nemám potřebu v nějaké být…na pokec mam kámošky reálné.
.A upřímně, když to tu čtu a jsou tam někteří co píší i tady…tak bych se tam nesvěřila ani s receptem na marmeládu 😂
To vidími tady…jak ve Slunce, seno…se berete, se neberete…se ba, se neba…kámošky, sokyně…(a já ti seženu doktora a ty řekneš, že si ho nevezmeš…ne.er mě Blaženooo…)😂 😂
Vynášet ze sz nebo uzavřenky, je pěkná sviňárna
To může dělat jen charakter - ![]()
@Adull píše: Více
V otevřených je to zajímavější o to, že se nežinýruješ napsat svůj názor bez mašliček, ale zase se ve vyhrocených okamžicích může vložit do situace admin, což je z hráčského hlediska obohacující prvek.
![]()
V uzavřence stejně na sklo nenapíšeš všechno, peklo je, že vznikají různé aliance a mě fakt maximálně unavovalo hlídat, co mi kdo psal na WA, do SZ, co bylo řečeno v uzavřence a co někde venku v otevřených…
![]()
Pak propukají dramata, když se upíšeš někam, kde ses rozhodně upsat neměla, tovišžejo. ![]()
Nic nic, co si nepřečtu v otevřených, to vědět nepotřebuju. ![]()
Asi tak👍 někdy nepotřebuji vědět ani to..co si přečtu tady😂
Áaaa, už i ta hudba se nám vylepšila.
![]()
Haranti zalezli (máme tu o hodinu víc než v ČR) a DJ to rozbalil.
Normálně míchá zrockované verze Chačaturjana a podobných známých „hítků“.
Ty housle s rockovým spodkem v tom horkým letním večeru!
Uaaa!!!
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ale jo, celkem jo, hlavně Tebe. Ty jsi prostě takové trdlo, že Tě nelze nemít rád, byť tou zákeřností a podlostí jsi mi hnula žlučí.
![]()