Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: VíceČlověk si sám v sobě musí zvážit jestli je to skromnost, nebo blbost.
@M_Vladim píše: Více
Jako… Máte to blbý…Ta erekce, nebo neerekce, odhalí leccos.
@Velryba černá píše: Více
Pokud ti pocitově sedí a jsi do něj zamilovaná, tak je to asi jasný…
Snad se vzchopí a udělá si častěji čas.
@Padlý.anděl píše: Více
Ono je to tak, že chlapi, když cítí, že ženskou potřebujou získat nebo udržet si ji, tak se snaží. Dárečky, výlety… Jakmile ji mají jistou, tak to dost často zmizí. A pak už musí stačit jen ty silné zážitky na odpočívadle v autě ![]()
@Anonymní píše: Více
Přesně. Jak se říká „zážitek nemusí být dobrý, stačí že je silný“ ![]()
Už bych to nerozebírala, milenka nemůže nic chtít, protože všechno musí být jen duha a třpytky. ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak to u nás nehrozí. A kdyby to k tomu dospělo, tak bych mu řekla adie. Krom toho ten můj mi pořád říká, že se mnou není kvůli sexu, ale protože mě miluje. Zajímá se o to, jak se cítím. Snaží se mě rozesmát, když mi není do zpěvu. Můžu s ním být sama sebou, což je hrozně osvobozující.
Jako jednou za čas ve víru vášně v autě, prosím. Ale mít to jako normu, to fakt ne.
Tak to bych neřekla ![]()
Vždyť i v klasickém vztahu je všechno o komunikaci…My si taky leccos vyjasňujeme. A beru to tak, že chlap není jasnovidec.
No, ano, právě v tom minimu společného času, který aktuálně máme k dispozici, mohu být sama sebou. A moje osobnost jednoznačně obsahuje i ty negativní složky. Jako u každého člověka. ![]()
Milenka může chtít ledacos, ale je otázka jestli je jí to milenec schopen a ochoten dát. Myslím si, že on tomu rozumi dobře, co od něj chceš.
@Adull píše: Více
Já to jeden čas zkoušela, někdy po střední. Říkala jsem si že když v tom 2000 let jede tolik lidí, musí na tom něco bejt!
![]()
Ale, Bůh mi odpustí, nenalezla jsem se v tom, na křesťanství jsem značně nepokorná a počiny katolické ani jiných církví, od středověku až po současnost, můj vlažný vztah k veškerým apoštolům & comp nikterak neposílily.
![]()
@sirikit píše: Více
Hlavně ty bys po těch mileneckých eskapadach už měla v pekle teplé místo zajištěné. ![]()
Taky jsem si říkala, že jít se teď pomodlit, tak se rovnou propadnu do hlubin pekelných
![]()
Tý bláho, a to jste oba zadaní jinde? ![]()
Tuhle frekvenci si vůbec nedokážu představit, jak bych stíhala, pokud bychom se tedy s milencem třeba nevídali v práci.
Erekce ani ejakulace se moc fixlovat nedá.
![]()