Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
2.8.26 14:06
@Luxusnixicht píše: Více
Člověk si sám v sobě musí zvážit jestli je to skromnost, nebo blbost. :think: :mrgreen:
Já jsem taky hodně skromná a ráda dělám ostatním radost…Ale sama jsem si říkala, že ten můj mi pořád chce něco kupovat, aby mi udělal radost a já s úsměvem většinou odmitnu, protože jsem šťastná, že je se mnou. Zařídí kino, pozve mě na večeři. Sveze mě na výlet. Obskakuje mě, když jsem u něj a v posteli mi dělá, co mi na očích vidí…Ale proč odmítat i dárky. Jemu to taky dělá radost, že si od něj neco vezmu domů, abych na něj mohla myslet, i když se mnou není…
A teď jak jsme si jenom psali a volali, tak mi došlo, že bych se měla vídat i s jinýma chlapama…Ne, intimně. Ale prostě rozprostřít trochu kamarádskou síť. Protože, co si budeme… Může se stát, že mě zklame a přátele i opačného pohlaví, člověk potřebuje, aby mu neruplo v bedně.
I když teď říká, že pro mě chce udělat všechno, abych byla šťastná. Pomůže mi doma cokoliv spravit atd…Nechci být na něm závislá a cítit se jako čekanka. A jen psaní a volání bych dlouhodobě nedala… Zvlášť, když předtím jsme se viděli 3× i 5× do týdne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.8.26 14:09
@M_Vladim píše: Více

Jako… Máte to blbý…Ta erekce, nebo neerekce, odhalí leccos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.26 14:11
@Padlý.anděl píše: Více
Že by aspoň jedna veřejně spokojená milenka? ;)
  • Citovat
  • Upravit
217
2.8.26 14:12
@Velryba černá píše: Více

Pokud ti pocitově sedí a jsi do něj zamilovaná, tak je to asi jasný…
Snad se vzchopí a udělá si častěji čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.26 14:14

Ono je to tak, že chlapi, když cítí, že ženskou potřebujou získat nebo udržet si ji, tak se snaží. Dárečky, výlety… Jakmile ji mají jistou, tak to dost často zmizí. A pak už musí stačit jen ty silné zážitky na odpočívadle v autě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
896
2.8.26 14:17
@Anonymní píše: Více

Přesně. Jak se říká „zážitek nemusí být dobrý, stačí že je silný“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
2.8.26 14:19

Už bych to nerozebírala, milenka nemůže nic chtít, protože všechno musí být jen duha a třpytky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.8.26 14:22
@Anonymní píše: Více

Tak to u nás nehrozí. A kdyby to k tomu dospělo, tak bych mu řekla adie. Krom toho ten můj mi pořád říká, že se mnou není kvůli sexu, ale protože mě miluje. Zajímá se o to, jak se cítím. Snaží se mě rozesmát, když mi není do zpěvu. Můžu s ním být sama sebou, což je hrozně osvobozující.

Jako jednou za čas ve víru vášně v autě, prosím. Ale mít to jako normu, to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.8.26 14:26

Tak to bych neřekla :mrgreen:
Vždyť i v klasickém vztahu je všechno o komunikaci…My si taky leccos vyjasňujeme. A beru to tak, že chlap není jasnovidec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
2.8.26 14:27

No, ano, právě v tom minimu společného času, který aktuálně máme k dispozici, mohu být sama sebou. A moje osobnost jednoznačně obsahuje i ty negativní složky. Jako u každého člověka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30292

Milenka může chtít ledacos, ale je otázka jestli je jí to milenec schopen a ochoten dát. Myslím si, že on tomu rozumi dobře, co od něj chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77330
@Adull píše: Více

Já to jeden čas zkoušela, někdy po střední. Říkala jsem si že když v tom 2000 let jede tolik lidí, musí na tom něco bejt! :nevim: :think:
Ale, Bůh mi odpustí, nenalezla jsem se v tom, na křesťanství jsem značně nepokorná a počiny katolické ani jiných církví, od středověku až po současnost, můj vlažný vztah k veškerým apoštolům & comp nikterak neposílily. :? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.8.26 14:32
@sirikit píše: Více

Hlavně ty bys po těch mileneckých eskapadach už měla v pekle teplé místo zajištěné. :mrgreen:
Taky jsem si říkala, že jít se teď pomodlit, tak se rovnou propadnu do hlubin pekelných :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77330
2.8.26 14:37

Tý bláho, a to jste oba zadaní jinde? 8o
Tuhle frekvenci si vůbec nedokážu představit, jak bych stíhala, pokud bychom se tedy s milencem třeba nevídali v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39539
2.8.26 14:39

Erekce ani ejakulace se moc fixlovat nedá. :oops: :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová