Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
To je životní realita
My jsme zatim funkčnost ještě obhájili, ale nikdy nevíš co bude příště a kdo půjde do kelu první
To vůbec. V 60 jsme spolu zacinali. Prostě už mě to vážně nebavilo, rodina, žena, čas a našla se jiná příležitost, tak proč to nezkusit.
Jak by vůbec něco mohlo trvat věčně?
Čas utíká znepokojivě rychle. ![]()
V úplně nejnejvětší zamilovanosti by se jí kohokoli dohodit nepodařilo, ale když vztah začíná erodovat a trhliny se prohlubují, můžeš se do konce života snažit defekty lepit vteřiňákem, případně si dokola namlouvat, že jde jen o kosmetickou vadu, nebo prostě hneš zadkem a popojedeš.
Což Tess rozumně udělala. ![]()
@tess50 píše: Více
Akorát jsem tedy soucítila, jak jsi, přesně jako já s Myšákem, plynule přešla z extrému do extrému.
Milenec se úzkostlivě snaží milenku od svého příbuzenstva hermeticky oddělit, zatímco ofiko partner o své lásce všem radostně vypráví, načež se příbuzenstvo touží s vyvolenou seznámit. ![]()
Jednomu takovému setkání jsem byla přítomná, a v Tessinčině prvotním výrazu
jsem se úplně viděla.
![]()
Každopádně švagrovka je super, s tou bych klidně mohla kamarádit! ![]()
@M_Vladim píše: Více
Tak ony zeny umi taky slusne vytacet sve protejsky, neco o tom vim, ale je mozne ze uz to taky delala naschval ![]()
@Venetia píše: Více
Jestli se mi to podaří přeházet v praci, tak s nim na týden poletim. Uvařit a dojít na nákup zvládnu.
@Anonymní píše: Více
to mě mrzí a pes tě přivede k tomu správnému ![]()