Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Myslim, pokud si to dobre pamatuju, ze tve blokovani a mlceni byla akce-reakce, byla to odpoved na to, co oni delali, na jejich mlceni, nenapsani zpravy, na to, kdyz ti Andy oznamil, ze ma jinou, u tebe to byla reakce na to, co oni delali… cemu se nejde divit, ze se v takovem pripadu odmlcis a bloknes, protoze nevis kudy kam.
Ale pokud se nejaky chlap/zena odmlcuje/ blokuje jako prvni, pro mne by to byl jednoznacny signal a vic neni co resit, vidim to jak Arturie.
@free333 píše: Více
Taky myslim, ze se deji mnohem horsi veci, nez je toto…
Jenže situaci někoho jiného těžko posuzovat podle sebe. A Malina tu již vícekrát ukázala, že ji podobné záležitosti zrovna netěší. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Hele, ozývala se vždy první. Chtěla po mně každý detail co dělám a nedělám. A pak mi ani nedá vědět, že to končí, i když jsme ten den měli mít sraz.
Tak tohle se nedělá. Pravda, já jsem jí taky nechal jít na rande sám, na ten Karlův most, ale řekl jsem jí předem, že nepřijdu
Přiznej se, že žárlíš! Takto propirana by chtěla být každá!
@MyMelody píše: Více
Ano, pisu, ze je to individualni a nelze pausalizovat, proto nejde rict, ze je to jednoznacne nezajem…muj ex me ma treba uz cela leta bloknutou na Messengeru…
Ale jinak mi pise z Whatsappu
Muj ex milenec si me zablokoval na 2 mesice a pak zacal zase postupne tokat…holt mam jine zkusenosti s mlcenim a blokaci
Podle me tu blokaci delaji lide casto v afektu, malokdy z lhostejnosti.
Já to od ní beru jako naschvál a jestli se ozve, já už ne
@Valtr Hypnogen píše: Více
Malina je trochu hloupá, no. Každá normální ženská by si tě ihned zablokovala.
A miluješ ji teda, ať v tom je jasno?
Tak vedet dat mela no…to mas pravdu, ze se to nedela…
Ja vim…psala jsem to vicemene za sebe. Jen se zamyslela nad tim, proc by mi to melo vadit…ale rozumim, ze kazdy jsme jiny.