Mills Čelákovice - všeobecná sestra kombi.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
21.12.22 13:32

@receptyzcukety proč neděláš v lékárně? Mně by se to líbilo, ale to vzdělání bych už asi nedala. Ke3scro dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.22 09:14

@g.sandova protože ta pracovní doba v lékárně s malými dětmi je úplně na ho..o.
Ve většině lékáren se dělá ranní odpolední, v řetězcích jsou často i víkendy, dvanáctky. My nemáme žádné babičky na hlídání a vzhledem k tomu, že manžel bývá často dlouho v práci kvůli zákazníkům z USA a jezdí často na služebky, tak je prostě třeba, abych se přizpůsobila. Už jsem i uvažovala, že zůstanu doma na péči o dítě do 7 let. Tady v nemocnici mi vyšli vstříc pracovní dobou od 6 do 11:30, takže úplně skvělý prozatím.
A jinak mi v lékárně vadí, že teď už je to jen taková vzdělanější prodavačka. Máte předepsané, jak musí být léky rozestavěné, chodí to kontrolovat a fotit si to. Je tlak na to, abyste nabízela určité produkty. A většina lidi si už teď nechodí pro radu. Většina si to najde na netu a do lékárny už si přijdou jen pro určitý lék, prostě jak v krámu pro rohlíky.
Studium v Plzni bylo poměrně těžké, dokončilo nás to fakt málo, o to víc mě to štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.12.22 09:23

@receptyzcukety tak to chápu, ta sesterská práce je ale fajn! Být tebou, tak to vzdělání zkusím, když jseš už praktická sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.22 09:42

@g.sandova pokud budu stále dělat v nemocnici tak to zkusím 👍 buď to půjde nebo to nechám, za to nic nedám 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.12.22 10:09

@receptyzcukety přesně, dám si přihlášku s tebou, jestliže do toho jdeš a pichnes mi s biochemii a biofyzikou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.22 10:34

@g.sandova tak jo, to bude super :potlesk: no biochemie a biofyzika nejsou úplně mé silné stránky, ale to nějak půjde 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.7.23 10:40

Všeobecná sestra

Dobrý den
Loni v březnu jsem dodělala kombinované studium na této škole, za mě můžu říct že přístup byl dobrý, samozřejmě i v mé třídě se vyskytovaly problémové spolužacky kterým vadilo systém zkoušení atd…takže nám ostatním i zavařily u vyučujících.
Ale jinak dalo se na všem domluvit, pokud jste jednali rozumně a s respektem u hodně učitelů to tak šlo ať se jednalo o test či zkoušení. Neříkám ze jsme první návštěvu teto školy nebyla z některých věci v šoku, ale nějak jsem si zvykla jak to chodí na teto škole, nemam zkusenost z jiných škol takže možnost srovnání jsem nemela.
Proč jsem si vybrala tuto školu hlavně byla návštěvnost jednou měsíčně pa-ne což i u mě v práci mě to umožnili, další pozitivum jsem videla ze jsem si mohla plnit praxi v místě bydliště ne v Praze. Což také každá škola nema, co se týká náročnosti, testu tak za mě to nebylo nic strašného ale je potřeba se na látku podívat i doma něco jsem dělala na více pokusu ale to každý..takže pokud někdo počítá s tím ze se nebude muset učit a delat i práci doma do školy tak to nebude pro nej volba a všude po vás něco budou chtit nikde vám to nedají zadarmo ;) a všude najdete učitele který vám nesedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
14.8.23 15:51

@Tereza382 Ahoj, prosím můžeš popsat více, jaký je systém studia na této škole? Klidně SZ. děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze