Mills Čelákovice - všeobecná sestra kombi.

20.12.22 22:34

Mills Čelákovice - všeobecná sestra kombi.

Dobrý den,
studoval prosím někdo Všeobecnou sestru na Mills v Čelákovicích v kombinované formě. Jsem praktická sestra a dělám na zkrácený úvazek v nemocnici. Ráda bych si dodělala všeobecnou sestru. Zde jsem našla, že je i možnost zkraceného studia a nástupu už do 2.rocniku, pokud má někdo předchozí zdravotnické vzdělávání. Ale tedy děsí mě ty recenze co jsem našla. Má někdo zkušenost konkrétně s tímto oborem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
415
20.12.22 23:01

Nepřímo, avšak z mého okolí jsou ohlasy na tuto školu opravdu spíše negativní. Stejně, jako třeba Příbram.
Pokud jsi už praktická sestra, co zkusit kombinované studium na nějaké kvalitní Univerzitě, třeba LF UK, LF MU v Brně, FZS v Českých Budějovicích, TUL v Liberci, FZS v Pardubicích apod.? Na těchto školách je ta výuka opravdu kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.12.22 06:37

@receptyzcukety zkusila bych jinou voš, odkud jsi? Jdou i v Praze možnosti, nebo Nymburk, Kolín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.22 07:19

@Jana-86

Jsem z Plzně, tady je to na univerzitě taky v kombinované formě, ale výuka teorie je 2× do měsíce ČT-NE a to prostě nedám. Musela bych si brát volno, ale to nemůžu protože děti jsou furt nemocné a už tak to mám na pováženou jak furt kvůli tomu chybím. Ostatní fakulty jsou prostě daleko. Kdybych neměla děti nebo byly větší tak do toho jdu, ale takhle ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.22 07:22

@g.sandova

Jsem z Plzně, na jiné voš jsem koukala, ale všechny nabízí výuku v týdnu. Musela bych si brát volno a to prostě nemůžu, už takhle to mám na pováženou, protože mám malé děti a neustále tedy chybím 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.12.22 07:24

@receptyzcukety aha, tak potom bych Mills zkusila. Sama nad tím prremyslim, ač jsem si to zakázala. A veškerou dovolenou vyplácet na Praxi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.12.22 07:25

@receptyzcukety nevím, jak to skloubit s prací. Ono je asi nejlepší nechat se zaměstnat jako sanitář a pri tom studovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.22 07:43

@g.sandova a vy máte střední zdrávku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.12.22 08:22

@receptyzcukety no práce že nemám, kdybych měla, dělám praktickou sestru a část praxe mi uznaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.22 08:33

@g.sandova tak to je blbý no, do toho bych asi nešla. Ale pokud bych měla možnost, že by mě třeba manžel uživil po dobu studia a člověk si mohl dělat praxi tak to by šlo :)
Já pracují jako praktická sestra na ambulanci, ale uznali by mi jen část praxe. Ostatní bych musela odchodit anebo se domluvit, jestli by mi tam nedali razítko :nevim:
Jinak teď mi volala paní z Millsu, byla moc milá, hezky to studium vysvětlila, ani by člověk neřekl, že můžou mít tolik negativních komentářů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.12.22 10:20

@receptyzcukety negativní hodnocení tak měl hlavně farmaceutický asistent, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.12.22 10:21

@receptyzcukety když máš zkrácený jako praktická, tak bych se toho nebála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.22 10:33

@g.sandova diplomovaného farmaceutického asistenta mám naštěstí vystudovaného na jiné zdrávce :-D o té všeobecné sestře se tady toho moc nepíše, proto jsem založila diskuzi, ale nabyla jsem dojmu, že celá škola Mills je katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.12.22 10:56

@receptyzcukety taky nikoho neznám. Kamarádka tam dělala sociální práci a nestezovala si. Nevím, jak říkám, já bych fo toho šla hned, být praktická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.22 12:18

@g.sandova jo já to asi taky vyzkouším. Nechat toho můžu vždycky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat