Půlroční najednou odmítá UM

1259
29.2.20 19:35

Mimi 6mes najednou odmita UM

Ahoj. Prosim rady a tipy jak na ni. Od narozeni na UM, po zjisteni abkm hledani vhodneho mleka, nakonec skoncila u AR sunar. Vzdy pila az nadstandartne-hodne a vse bylo ok. Ted je ji pul roku, od 4mes ma prikrmy, ji je s nadsenim, vsechno, jede rano mleko, dopo ovocna svacina, obed+trochu mleka(a uz je to problem) odpo svacina mleko a vecer mleko-okolo 20.00. Spi celou noc. Jenze poslednich 10dni mleko totalne odmita, plive, breci a nevypije proste ani prd. De facto od obeda neji nic. Nechce ani poti normal-vodu, caj, studene, teple… vecer to mleko nakonec v polospanku vypije. Myslim ze je unavena a hladova a uz to moc nevnima. Jsem zoufala, nevim jak na ni. Jinak je vesela, vysmata, proste bezne pulrocni mimino ale to mliko fakt uz nevim.
Nejaky napad nekdo?? Kase vecer odmita tez. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1259
29.2.20 19:37

Jeste dodam-zuby nerostou, aspon ne viditelne-zadna natekla dasen. Teplotu nema, ockovani za sebou, zadna nemoc, ryma atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
29.2.20 19:40

Holka od 7M a kluk od 9M bez sunaru. Kdyz jsem jim udelala granko z normalniho krabicaku, tak to vypili, ale UM žádné (zkusila jsem asi jen 4druhy a pak se na to vykaslala). Synovec mel sunar jeste ve 3letech a moje deti nic :mrgreen:
Kaše taky ne, leda odemne varenou krupicku, nebo koupenou krupicovou kasi v kelimku (jako jogurt).

Zkus odpo přesnídávku, nebo jogurt, pudink… meli jsme i dny, kdy se jedla furt jen polevka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
29.2.20 21:10

Ty jo tak v pul roce do ni cukr-granko fakt cpat nechci a k tomu s alergii na mlecnou bilkovinu normal mliko taky riskovat nemam moc chut.

Prostredni dite taky bylo bez um od 8 mesice sle tady u ty zatim nejak nevim. Mozna zkusit ten jogurt nebo neco odpoledne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová