Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
kdyz byla mladsi uplne mimco tak prvnich par mesicu kocicaci do loznice nesmeli, jen tak pro lepsi pocit. Sem tam na nejaky chlup narazim, hlavne na mistech kde kocicaci radi dlouho spi.v lidske posteli je taky urcite spousta lidskeho neporadku
to uz je o toleranci, kazdy snese neco jineho.a tady je jeste jedna spaci
""http://budlici.com/NATALIA/N_2009/iwebalbumfiles/0822da83c2e94337abf6112cf90a98ad_s.jpg:http://budlici.com/…0a98ad_s.jpg
Ahoj, já jsem naši kočku naučila, že do pokojíku nesmí, nesmí tam ani pes. Tato místnost je pro ně zakázaná. Ty chlupy se sice na ponožkách do pokoje dostanou, ale ne v tak velké míře. No a naše kočka se malého bojí, prostě před ním utíká. Jestli se kočka pravidelně očkuje a odčervuje můžu jen doporučit.
Ano ano presne to mne zajima,jak sem i napsala nahore.
S chlupama a ostatnim mam osobni zkusenosti.
Potrebuju spis Presne takovy nazor,jak to je s mladou kockou,ba primo s kotetem v tehotenstvi a tesne ponem.
Slysela jsem uz hodne nazoru na skodlivost kocek vuci tehotnym.Nekteri se toho stale drzi,nekteri tvfri,ze je to kravina,ze od ciste kocky hlavne kdyz je v byte nic nehrozi.A to mne konkretne zajima,jak to vidite vy.
Bavili ste se holky s doktorem,co vam na to rekl???
dekuji ![]()
Potrebuju spis Presne takovy nazor,jak to je s mladou kockou,ba primo s kotetem v tehotenstvi a tesne ponem.
Slysela jsem uz hodne nazoru na skodlivost kocek vuci tehotnym.Nekteri se toho stale drzi,nekteri tvfri,ze je to kravina,ze od ciste kocky hlavne kdyz je v byte nic nehrozi.A to mne konkretne zajima,jak to vidite vy.
dekuji
Jenny911 píše:
dekuji
proti nemocem se ockuje a odcervuje toxoplasmozu chytnes z dvou dnu stareho hovinka potom co kocka sezere nakazene syrove maso nebo hlodavce a ty to hovinko snis nebo si neumyjes ruce. taky ji muzes chytnout z neumyteho ovoce a zeleniny nebo spatne upraveneho masa takze…to je to ceho se lidi drzi.bytove kocky se ockuji protoze muzou neco chytnout z granuli nebo treba doneses nejaky bordel na botach zvenku.
Nikiki píše:
proti nemocem se ockuje a odcervuje toxoplasmozu chytnes z dvou dnu stareho hovinka potom co kocka sezere nakazene syrove maso nebo hlodavce a ty to hovinko snis nebo si neumyjes ruce. taky ji muzes chytnout z neumyteho ovoce a zeleniny nebo spatne upraveneho masa takze…to je to ceho se lidi drzi.bytove kocky se ockuji protoze muzou neco chytnout z granuli nebo treba doneses nejaky bordel na botach zvenku.
a jeste kote potrebuje hodne pozornosti, musi si zvyknout na vas, na to ze uz nema vedle sebe sourozence, na nove prostredi nejake ty pravila takze bych si ho poridila spis pred porodem aby jste se spolu szili.za sebe bych doporucila rovnou kotata dve ale to uz bych chtela moc ze?
my si kocicaky poridili kdyz bylo male pul roku pred tim jsme meli kocourka ktery byl nemocny a dopadl spatne.ale tim ze byli dva tak se lip zabydleli hlavne kusik protoze toho jsme si musela ochocovat jak malu princ lisku, desne se bal.semis co ho mam vsude na fotkach je takovy splachovaci, tomu je vsechno jedno ![]()
jano do granuli se mele vsechno mozne a muzou z nich chytnout hlavne brisni parazity.ale za dobu co ja chovam kocky jsem zazila cerviky jen jednou, ale odcervovani pro jistotu se delat musi no
Nikiki píše:
jano do granuli se mele vsechno mozne a muzou z nich chytnout hlavne brisni parazity.ale za dobu co ja chovam kocky jsem zazila cerviky jen jednou, ale odcervovani pro jistotu se delat musi no
no kitekat neni zrovna kvalitni znacka ale to je na jinou diskuzi. to je dobre ze je kocicka zdrava.nas kusik ted poprve po roce mel vysledky moci v poradku a jen tak nejake granule mu dat nemuzu.semis je tuk tuk nastesti ok ale uz taky kupuji radeji kvalitnejsi.vyplati se to vic nez dat pak 5000 za pobyt v nemocnici co se nam posledne stalo ![]()
Nikiki píše:
no kitekat neni zrovna kvalitni znacka ale to je na jinou diskuzi. to je dobre ze je kocicka zdrava.nas kusik ted poprve po roce mel vysledky moci v poradku a jen tak nejake granule mu dat nemuzu.semis je tuk tuk nastesti ok ale uz taky kupuji radeji kvalitnejsi.vyplati se to vic nez dat pak 5000 za pobyt v nemocnici co se nam posledne stalo
takove vypiplane zvirata vydrzi nejvic
kocky jsou vybirave ale zas kdyz nemaji jinou moznost sezerou cokoli.taky jsem kdysi krmila nejlevnejsim smetim a bylo vse ok. ted musi kazdy zrat jinaci granule a zavidi si navzajem ![]()
Nikiki píše:
takove vypiplane zvirata vydrzi nejvickocky jsou vybirave ale zas kdyz nemaji jinou moznost sezerou cokoli.taky jsem kdysi krmila nejlevnejsim smetim a bylo vse ok. ted musi kazdy zrat jinaci granule a zavidi si navzajem
Tohle je pro me bolestive tema,je to 14dnu,co jsme prisli o nasi nadhernou 3letou kocicku.. ![]()
Cele druhe tehotenstvi jsem se o ni stara vyhradne ja-tj.cistit zachudek,krmeni,mazleni
,osetrovani,podavani leku,masti..(rok jsem ji lecila krvave rany),jen na vet.ji musel dopravovat manzel-byli jsme tam kvuli jeji nemoci kazdou chvili a ja mela rizik.tehu.
Cistetni zachodu a pod.to uz jsem psala mockrat,nebala jsem se,byla to ciste bytova kocka,ockovana,odcervena,to chytnuti toxoplazmozi jsem se vic bala ze zeleniny nez od kocky..
Ted je tu pusto a prazdno,nemame ani kocku ani psa(meli jsme jeste 16leteho pejska),mam mimco 2mesice..
Kocicku planujem znovu,ted je to ve fazi takove,ze jsme se domluvili asi za rok,jak maly odlozi..
Kocicka a mimco neni zadny problem,ale s kotatkem a miminkem-malym nemam zkusenost.My si ji kupovali,kdyz mel prvorozeny tri roky.
Jinak bych chtela rict,ze ac to byla kocka velmi dominantni,alfa z vrhu,nikoho se nebala,psa buzerovala…na novorozence se koukala jen z dalky,do postylky nechodila,kdyz jsem maleho v postely kojila,obchazela obloukem…
chybi mi..